Jeg fik lavet en bestilling som var…
Jeg fik lavet en bestilling som var 6x120ml væske for 149 kr stk der jeg modtog varen fik jeg 6x10ml som koster 89 kr stk har prøvet at ringe butikker og mail i gen svare. Køb ikke fra ham
THCH, THCJD, CBD, Muscimol gummies, Engångs Vape, Lustgas, E-Cigg, Vitt snus och tobakstillbehör. Populärt just nu! THCH Vape, THCH Godis, THCJD Vape, THCH Buds, Engångs Vape, Lustgas, CBD-produkter m.m.
Suecia
Snabb leverans och kontakt när dom upptäckte att dom sålt mig en produkt online på natten som var lagerförd men slut,fick i en annan färg istället vilken jag varit nöjd med.
Var en Vaperesso itank 2 8 ml svart jag beställde men blev en bronze färgad istället men fungerar alldeles utmärkt och är ju slutsåld på dom flesta ställen.
Smidig shopping på hemsidan och bra priser
Bra butik med bra priser och erbjudanden. Lite få produkter dock.
Mycket bra sida och priser. Utbudet är de ingen fel på bara +
Allt var bra, beställningen var korrekt, leverans i god tid. Jag är nöjd.
Rabattkoderna fungerar inte i butiken så jag har slutat handlat här
Har fortfarande inte fått mina betalda varor, de har varit fast på DHLs terminal i nästan två veckor nu.....

Respuesta de Vapea