Banner for Vårdyrkeshögskolan

1. Escuela de formación profesional
  2. Escuela para adultos

Sobre Vårdyrkeshögskolan

Escrito por la empresa

Utbildning för framtidens välfärd – vi utbildar människor för människor

Vi är en auktoriserad yrkeshögskola som utbildar inom vård, medicinsk administration och socialt arbete.

Vår gedigna erfarenhet, tillsammans med våra yrkesverksamma utbildare, gör att du får den kompetens som efterfrågas av Sveriges välfärd.

Yrkeshögskola som utbildningsform

"YH" är en eftergymnasial utbildningsform som vuxit sig allt starkare de senaste åren. Här utbildas yrkeskompetens som vård- och omsorgen behöver, allt ifrån tandsköterskor och steriltekniker till medicinska sekreterare och LSS-handledare.

Är du redan verksam inom vården? Då kan du vidareutvecklas med en flexibel distanskurs parallellt med jobbet. Vårt kursutbud öppnar upp för livslångt lärande och större utvecklingsmöjligheter.

VÅRA YH-PROGRAM VÅRA YH-KURSER

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Trevligt

Fantastiskt att man kan läsa en utbildning på distans utan obligatoriska närträffar, förutom examensarbetet.
Det har varit skönt att kunna jobba vid sidan av och att inte behöva flytta för studiernas skull.

Vårdyrkeshögskolan

Vårdyrkeshögskolan är väldigt bra skolan och de försöker alltid ge de bästa för elever i skolan känner sig trygga och säkra.

Tack snälla Salam 💜
Det betyder mycket att höra att trygghet och stöd har känts närvarande under tiden hos oss. Vi önskar all lycka framåt!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bara bra saker att säga!

Jag har inget annat än bra saker att säga! Personalen har varit tipp-topp och verkligen gjort sitt yttersta! Lyhörda och uppmuntrande!

Respuesta de Vårdyrkeshögskolan

Stort tack för de fina orden, Daniel💜
Det betyder mycket att höra att bemötandet och stödet har känts så bra. Lyhördhet och engagemang är väldigt viktigt för oss.

Vårdyrkeshögskolan

Vårdyrkeshögskolan är den bästa skola som har duktiga och snälla lärare.

Respuesta de Vårdyrkeshögskolan

Tack snälla Yana för de fina orden💜
Det betyder mycket att höra att utbildarna upplevs som både kunniga och omtänksamma. Önskar dig all lycka framåt!

Bra informativa föreläsningar

Bra informativa föreläsningar. Jättebra lärplattform.

1 de junio de 2025

Vi är glada att du uppskattade YH-kursen, Anna! Stort tack för din recension 💛

Bra och lärorikt

Bra och lärorikt, bra studieupplägg

29 de septiembre de 2025

Respuesta de Vårdyrkeshögskolan

Vi är glada över att du uppskattade YH-kursen! Så värdefullt att ha denna kunskap, tack för att du delar med dig 💛

Utbildningen var mycket bra

Utbildningen var mycket bra. Upplägget passade mig och gick att kombinera med mitt jobb. Föreläsaren var jättebra!

29 de septiembre de 2025

Respuesta de Vårdyrkeshögskolan

Vad fint att höra, Sofia! Tack för att du delar med dig av din upplevelse av YH-kursen 💛

höjer kompetens i yrke

bra, lärrika kurser, lätt internet sida att förstå, rekomenderar

23 de septiembre de 2025

Respuesta de Vårdyrkeshögskolan

Tack för din rekommendation, Kataryna! Vi hoppas att du får nytta av all din nya kunskap i arbetslivet 💛

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lärarna vet vad de pratar om

Lärarna vet vad de pratar om. Det är inte bara läst innantill, de vet vad de pratar om. De svarar snabbt via mejl på alla frågor.

27 de marzo de 2025

Respuesta de Vårdyrkeshögskolan

Vad roligt att du uppskattar våra utbildare, Sussi! Tack för att du delar med dig av din upplevelse 💛

Respuesta de Vårdyrkeshögskolan

Vad kul att du tyckte om kursupplägget, Madelene! Vi förstår att det kan gå undan mellan antagningsbesked och studiestart ibland när det kommer till våra YH-kurser. Tack för din feedback, det tar vi med oss! 💛

Valorada con 4 estrellas sobre 5

En givande utbildning med engagerade

En givande utbildning med engagerade, kunniga och verksamhetsnära utbildare. Fick jobb redan under utbildningen!

30 de mayo de 2025

Stort grattis till jobbet, Martina! Tack snälla för fina ord 💛

Inspirerande, praktiskt

Utbildningen till förändringsledare har gett mig värdefulla verktyg och insikter för att effektivt driva och leda förändringsprocesser i organisationer. Jag har utvecklat en djupare förståelse för hur man hanterar motstånd, kommunicerar tydligt och engagerar medarbetare under förändring. Utbildningen har stärkt min förmåga att skapa hållbara resultat och anpassa ledarskapet efter olika situationer. Jag känner mig nu bättre rustad att bidra till framgångsrik förändring och utveckling på arbetsplatsen.

23 de septiembre de 2025

Respuesta de Vårdyrkeshögskolan

Vad glada vi blir, Muhammad! Det är fantastiskt att höra att du känner dig rustad för att bidra till framgångsrik förändring och utveckling. Stort lycka till i ditt fortsatta arbetsliv 💛

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det gick smidigt och att man kunde ta…

Det gick smidigt och att man kunde ta det på distans i sin egen takt när man arbetar heltid. Samt att det var enkelt att förstå handledaren.

28 de febrero de 2025

Respuesta de Vårdyrkeshögskolan

Så roligt att du valde att kompetensutvecklas hos oss, Sanna! Tack för din feedback 💛

Bästa upplägget på studier

Bästa upplägget på studier, bra innehåll samt bästa lärarna någonsin!

26 de junio de 2025

Respuesta de Vårdyrkeshögskolan

Tack för de fina orden, Monica! Vad kul att du uppskattade kursupplägget och våra fantastiska utbildare! 💛

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.