1. Proveedor de soluciones para eCommerce
  2. Servicio de comercio electrónico
  3. Servicio de logística
  4. Servicio de envíos

Vareya B.V. is a global fulfillment powerhouse, specializing in two interconnected core services: e-fulfillment and warehousing. We are committed to facilitating seamless online order processing for businesses worldwide, serving both B2B and B2C sectors. With our expansive 42,000 m2 storage capacity, top-tier handling rates, and cutting-edge ICT systems integrated with renowned online sales platforms, we are equipped to simplify your global supply chain.

4,0

Muy bueno

Excellent international Fulfilment service

As an international webshop, we depend on a reliable fulfilment partner. Thanks to Vareya, we are able to deliver internationally with confidence in quality and continuity. We are very satisfied with the collaboration and highly recommend Vareya to webshops that operate internationally and are looking for a reliable fulfilment partner.

8 de enero de 2026

Dikke oplichters zeggen dat ze iets…jou

Dikke oplichters zeggen dat ze iets naar jou opsturen maar het enige wat se doen is plezier maken van jou geld want ze komen geen belofte na dus een goede tip bestel of koop niets bij deze oplichters ik zit al meer als 2 maanden op iets te wachten maar nog niets gekregen

19 de julio de 2023