Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tak til Ali og hans kollegas flotte arbejde med udskiftning af vores varmepumpe i vores sommerhus på Møn. Vi bad om tilbud fredag - det kom samme dag, og vi bekræftede det efter weekenden. Vi foreslog... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Professionel service En fornøjelse fra start til slut. Modtog hurtigt en skriftligt tilbud og blev ringet op dagen efter -Varmegruppen ville høre om der var spørgsmål eller tvivl. Montøren kom på de... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har købt en varmepumpe til mit sommerhus og har lige fra starten kun oplevet en super service fra Varmegruppen. Hurtig respons lige fra starten og hele tiden god vejledning samt venlighed og punktlig... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de equipos de calefacción
  2. Contratista de aire acondicionado
  3. Proveedor de energía renovable
  4. Proveedor de sistemas de aire acondicionado
  5. Servicio de reparación de aire acondicionado
  6. Tienda especializada en aire acondicionado

Escrito por la empresa

VarmeGruppen er et professionelt og KMO-certificeret firma, der er specialiceret i pakkeløsninger af luft-luft . Vi forhandler de mest populære varmepumper på markedet, der alle er kendte for at producere anlæg i meget høj kvalitet. Anlæggene har lavt støjniveau, pænt design, er nemme at servicere og har en meget høj levetid.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,9

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har fået installeret en varmepumpe…

Vi har fået installeret en varmepumpe af Varmegruppen, og vi er meget tilfredse med hele forløbet. Fra den første kontakt til den færdige installation har kommunikationen været god og professionel. Montørerne var dygtige, venlige og grundige, og de sørgede for at rydde pænt op efter arbejdet. Varmepumpen fungerer rigtig godt, og vi kan varmt anbefale Varmegruppen til andre.

4 de agosto de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bad om tilbud på varmepumpe og fik hele…

Bad om tilbud på varmepumpe og fik hele 3 forskellige forslag. Valgte en som vi egentlig ikke havde overvejet, da det passede bedre til vores brug end den vi oprindeligt havde tænkt på.
Hurtig og effektiv opsætning og god forklaring af brug.
Et kæmpe plus for de glemsomme ( læs mig😉) er at de sender mail når det er tid til eftersyn.
Alt i alt en god oplevelse og vil til en hver tid anbefale dem.

5 de agosto de 2025

Ny installation

Ny installation - virkelig dygtig og meget professionelt. Ordner alt. Desuden skule jeg have service på ældre luft/luft pumpe, som nu igen bare kører perfekt, efter Ali rensede den sidste år.
De udfører service, som jeg ikke tidligere har fået det ordnet på, så min pumpe kører perfekt. 100 % tilfreds herfra

5 de julio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ali og Johnni var forbi hos mig og de…

Ali og Johnni var forbi hos mig og de var super søde og profesionelle! De satte varmepumpen op, og gav mig en grundig instruktion i hvordan den bruges, samtidig med at de var hurtige og effektive! Tusind tak for ekstraordinær service, hurtig levering og opsætning, og tilmed til markedets billigste pris 🙂

13 de diciembre de 2023

5 stjernet service!

5 stjernet service!

Ali og hans makker var super flinke og effektive.
Varmepumpen blev hurtigt installeret og efterfølgende en god guide til hvordan man bruger diverse funktioner 🙏🏼
Prisen er også konkurrencedygtig 💪🏼

Tak for en god service ⭐️

2 de octubre de 2023

Hurtig,venlig,effektiv

Vi havde en aftale kl 9, installatøren ringede 10 min i og undskyldte han ville være et par minutter forsinket. Det er i sig selv god opførsel. Venlig, hurtig og effektiv opsætning af den nye varmepumpe;)
P.S.: han tog sig også tid til at forklare symbolerne inde på app'en. Flot.

7 de septiembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

De 2 montører fra Varmegruppen kom…

De 2 montører fra Varmegruppen kom friske og med godt humør til aftalte tid, hvilket godt kan være en sjældenhed efterhånden.
Vi havde forinden haft en god dialog ift. valg af varmepumpe, placering osv., og da gutterne kom blev det hele lige gået igennem en ekstra gang, så de var sikre på at vi fik det som vi gerne ville have det.
Installationen foregik med fortsat godt humør, og super effektivt. Efter 3 timer var varmepumpen monteret, oppe at køre, og de havde ryddet pænt op efter sig og taget al affald med sig. Alt i alt en supergod oplevelse.
Varmegruppen kan på det varmeste anbefales hvis I står og mangler en varmepumpe. :)

11 de julio de 2023

Effektive og hurtige!

Effektive og hurtige!
Jeg kan klart anbefale Varmegruppen. Vi fik udskiftet en varmepumpe og de var super hurtige og effektive. Og man blev mødt af meget venlige og servicemindede personer. En god oplevelse og jeg vil i hvert fald bruge dem igen en anden gang.
Mvh Hanne

7 de marzo de 2023

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.