Köpte Lotus Vita vattenrenare i glas tidigare i år men lyckades slå sönder kannan - förtvivlad! Fick snabbt kontakt med Vattenfilterhuset och Daniel och vips fick jag hem en ny och ordningen är åter... Ver más
Vattenfilterhuset var snabba att skicka vattenprovmaterial men Eurofins har bara hunnit skicka ett förhandsbesked hittills. För att gardera mig mot dåligt vatten har jag låtit installera 3 filter i mi... Ver más
La empresa ha respondido
Efter nio månader med bakterier i vattnet och otaliga försök att bli av med dom har det äntligen lyckats. Stort tack till Daniel som har hjälpt mig att lösa problemet även när jag skickat frågor unde... Ver más
Escrito por la empresa
Vi erbjuder effektiva filterlösningar för alla vattenkällor och lägger stor vikt vid snabba leveranser och personlig service. Vi hjälper dig snabbt med frågor och offerter – alla dagar i veckan.
Bra det mesta
Bra det mesta, men kan vara tydligare vilket vattenprov som behövs för sjövatten😊
Jag fick det jag beställde och det var…
Jag fick det jag beställde och det var snabb leverans , mycket bra 😊
Snabb leverans o toppenbra filter till…
Snabb leverans o toppenbra filter till min zerowaterkanna!
Snabbt och bra
Snabb leverans, inget 'tjöt' 😀
Gjorde en beställning, filtret kom snabbt och var betydligt större och mer välbyggt än jag hade kunnat önska.
Snabb leverans och ställer upp med…
Snabb leverans och ställer upp med rådgivning i alla väder
God kontakt
God kontakt. Snabb leverans. Kunnig och hjälpsam.
Köpt flera ordrar allt har fungerat väl :)
Bra priser.
Så glad att en kompis rekommenderade…
Så glad att en kompis rekommenderade zero water. Vi har egen brunn med varierad vattenkvalitet men nu med det här filtret smakar vattnet alltid gott och jag kan vara lugn att jag får en hög kvalitet på mitt vatten. Såå glad och tacksam 🙏❤️
Snabb kontakt och snabb leverans!
Köpte Lotus Vita vattenrenare i glas…
Fick snabbt kontakt med Vattenfilterhuset och Daniel och vips fick jag hem en ny och ordningen är återställd.
Den är snygg att få stå framme och vattnet är mjukt och lent. Kan varmt rekommendera denna och företaget.
Vi har ikke fået et svar endnu
Vi har ikke fået et svar endnu, der er snart gået 14 dage, ikke nogen kommunikation fra leverandøren, så afventer med spænding
fruktansvärt bra återkoppling och bra…
fruktansvärt bra återkoppling och bra priser och snabba leveranser .
Bakterier i vattnet
Som boende på Gotland har vi i omgångar tvingats till att koka det kommunala vattnet i månader pga av bakterier. Detta lessnar man på rätt fort... Fick ett 3-stegs filter med uv rekommenderat av Daniel. Nu har vi gott och rent vatten och slipper koka! Föredömlig leverans till ön på snabbast möjliga vis. Rekommenderas varmt!
Snabb hjälp och bra service
Snabb hjälp och bra service!
Lätt att få kontakt både via mejl och telefon.
Más información sobre otros tipos de reseñas.