Vallensbæk Køreskole Opiniones 307

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde Søren som kørelærer og Said i teori. Søren er professionel, tålmodig, super flink og snaksalig. Kan klart anbefales. Han gør køre oplevelsen tryg. Said gør teori-timerne så sjove, som... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde Søren som kørerlære og havde ikke andet en gode oplevesler. Han er sød og tålmodig, og en meget god lærer, i sær med at pointere ting og forklare lidt ekstra til sådan nogle som mig som e... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Glimrende køreskole! Bestod begge prøve i første omgang. Havde Morten både til teori og praksis. Rigtig dygtig til at forklare, hjælpe og have en god stemning i skolevognen. Nemt at få køretider... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det har været en helt fantastisk oplevelse. Det har været hyggeligt og lærerigt. Nye venskaber og en rigtig god kørelærer. De er søde og venlige. Kan helt klart anbefales!

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Klar anbefaling til de unge.

Har lige haft 2 unge mennesker igennem på Vallensbæk køreskole.
Super forløb for dem begge med Søren som kørelærer.
En god og tryg oplevelse for forældrene.
Vil klart anbefale unge at tage deres kørekort her.

17 de noviembre de 2025

Meget tilfreds😃

Virkelig gode teori timer, kommer ind på alt, og mere.

Køretimerne også, alle spørgsmål bliver svaret godt på, og flere gange ved tvivl.

Højt anbefalet her fra😃

12 de noviembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har været så heldig at have fået…

Jeg har været så heldig at have fået Morten som kørelærer! Han er virkelig god til at forklare, finde tid til en, pointere dine fejl og give dig gode råd til teori og køreprøve! Jeg bestod begge i første hug med en uges mellemrum og ALT det er takket være Morten fra Vallensbæk Køreskole.

6 de noviembre de 2025

Forløb med Morten kørelære

10/10 forløb, ikke så meget der. Morten er den bedste kørelære/teorilære. Ikke nok med det, så er han også skide sød, så i også kan hygge og grine på køreturerne. Han lære dig ALT hvad du skal bruge ude på vejen og du kan trygt regne med at få kørekort hos ham! Klart anbefaling at starte hos Vallensbæk Køreskole! :)

16 de octubre de 2025

Vallensbæk køreskole

Mit forløb hos Vallensbæk køreskole har været det bedste. Morten er en otrolig god kørelærer med masser af tålmodighed og grin. Han gjorde mit forløb spændende, sjovt og lærerigt at jeg bestod både teori og køreprøve i første forsøg. Kan klart anbefales.

6 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg skulle generhverve mit kørekort og…

Jeg skulle generhverve mit kørekort og kontaktede morten og jeg bestod teori 1 gang med kun 2 fejl og køreprøven bestod jeg også 1 gang.og har kun haft 2 køretimer.super god oplevelse at køre med Morten som virkelig fortæller dig hvad du skal huske og hvad du gør galt.10 stjerner herfra🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

2 de octubre de 2025

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse, blev taget i hånden fra start til slut. Havde Said til teori og Morten til den praktiske del - begge dele helt i topklasse!
God mulighed for fleksibilitet og planlægning, og en helt igennem behagelig proces, med både plads til seriøsitet og grin.
Kan ikke andet end at anbefale!

29 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hyggelig og effektiv, vej til kørekort.

Super hurtig og hyggelig løsning til at få kørekort, min kørelære Søren var supergod til at finde en løsning der ikke negativt påvirkede mit skoleskema. Det har været en ekstrem god oplevelse med Vallensbæk køreskole, kan kun anbefale den🙌🙌

24 de septiembre de 2025

Vallensbæk køreskole

Vallensbæk køreskole var et super sted at tage kørekort med gode instruktører, godt humør og engageret køretimer. derudover er jeg sikker på at kørelærer Søren var grunden til jeg bestod i først gang, Da han var super god til at lærer fra sig.

17 de agosto de 2025

Mega god oplevelse !!

Mega god oplevelse !!

Har i sin tid taget kørekortet ved vallensbæk køreskole.

Har derefter skulle generhverve.
Alting var som det selvfølgelig plejer mega god Kørelære( Søren )

Teoriprøve, og køreprøve bestået i første forsøg🥳

Kan virkelig anbefale vallensbæk køreskole!!

25 de agosto de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.