Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Achtung Scammer! Lenovo Tiny gekauft mit Aufpreis für 16 GB - aber nur 1 Riegel mit 8GB drin. Der Händler besteht auf Rückversand, obwohl schon installiert und persönliche Daten drauf. Daten... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bellen gewoon op en proberen je dan van energiemaatschappij te laten wisselen. Ze liegen over kosten van gas en elektriciteit en vertellen niets over overstap boete. Als je gebeld bent laat dan je... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Gisteren mijn moeder huilend aan de telefoon en geloof mij dat is een taaie! Gebeld door een jongeman bij jullie, onduidelijk of hij nu van Vattenfall was, mijn moeder dacht dat het over de eindjaar a... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Werd gebeld door iemand van Vedion en hij gaf aan dat ik flink omlaag kon qua energiekosten. Ik meende dat ik een doorlopend contract heb met een andere energiemaatschappij voor 3 jaar waar ik zonder... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de energía

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Energie op maat voor ondernemers

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

1,2

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ongelooflijk irritante medewerkers die…

Ongelooflijk irritante medewerkers die keer op keer blijven bellen of ik wil overstappen. Ik heb meerdere malen aangegeven geen heil hierin te zien, maar die gasten blijven bellen.

Wat een ontzettend lompe organisatie.

29 de junio de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Erg agressieve benadering en leugens

Erg agressieve benadering. Ook heb ik regelrechte leugens te horen gekregen als antwoord op mijn vragen.
Ik ben iets meer dan een half jaar geleden benaderd en onder valse voorwendselen probeerden ze me een energiecontract aan te smeren en nu opnieuw. Ze vroegen wanneer het was dat ik contact met hen had gehad en ik gokte een jaar geleden omdat ik het toen niet meer precies wist (ik heb het daarna opgezocht), en toen zeiden ze zelfs dat ik oneerlijk was, omdat Vedion nog geen jaar bestond. Behalve dat ik opeens de beschuldiging kreeg terwijl ik zei dat ik het niet meer precies wist, bleek dit zelfs juist weer oneerlijk vanuit hun kant, want ik zie allemaal klachten over Vedion van zelfs meer dan anderhalf jaar geleden.

Ik heb geen geverifieerde order want deze heb ik uiteraard netjes teruggedraaid. De medewerker van Nuon, zij hadden Vedion ingehuurd, was er ook niet over te spreken en heeft heel gauw alles geannuleerd zodra het binnenkwam (wat erg lang duurde) toen ze bij Vedion ook nog zeiden dat ik het niet kon annuleren omdat "het al de deur uit was".

6 de enero de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed uitgelegd....Ik had nog wat…

Goed uitgelegd....Ik had nog wat twijfels over de manier van benadering maar nadat ik toch maar twee minuten van mijn tijd investeerde in het gesprek... bleek dat mijn perceptie totaal verkeerd was.... mijn ervaring met Vedion is gewoon open eerlijk transparant en heel ontspannen!!! Ga zo door Sander!!

17 de octubre de 2019
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goed bezig,Niks over te klagen

Goed bezig,Niks over te klagen, ga zo door!
Ben keurig en vakkundig benaderd met een transparante en vooral interessante aanbieding waarna ik ben overgestapt.
1e telefoongesprek ging heel vlot, geen druk of commercieel gebabbel. Ik ben nogal kritisch en moeilijk te overtuigen maar ging eigenlijk zo om dus heel goed gedaan!
2e telefoongesprek was heel informeel met heldere toelichting op vragen. Beetje druk ervaren over aanschaf slimme meter, hierdoor 4.5 en net geen 5 sterren, maar al met al: prettig, zeer betrouwbaar en transparant.

1 de octubre de 2019
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.