Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte 3000 liter tørr bjørkeved i går hos firmaet:Ved På Døra, og i dag tidlig kom Sindre, sjåfør og ansvarlig, med bestillingen. Fantastisk service. Punktlig og til å stole på. ANBEFALES.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilling og levering var veldig smidig! Jeg ble raskt kontaktet og leveransetidspunktet ble tilpasset slik at jeg var hjemme. Jeg fikk god hjelp med å bære det inn. Veden er veldig god, den er hu... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de leña

Escrito por la empresa

Kjøp bjørkeved på 30 sekunder. Med Vipps tar det kun to klikk å handle ferdig. Sjåføren tar kontakt med deg for avtale tid og sted for leveransen. Uansett hvor mye bjørkeved du får levert hjem om gangen så betaler du den samme faste fraktprisen.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

3000 liter tørr bjørkeved.

27 de febrero de 2026

Leveranse over all forventning

Leveranse over all forventning. Levert mens jeg var på jobb, og sa den kunne plasseres ved en ute bod slik at jeg selv kunne lempe det inn når jeg kom hjem. Tenkte leveransen ikke var kommet, men så inn i boden og der var den fint plassert. Superimponert over service Ved på Døra ga her. Nabo kommer også til å bestille herfra neste gang de må ha påfyll.

28 de enero de 2026

Tidenes kjappeste levering!

Har fått levert ved fra dette firmaet to ganger og begge ganger raskt og punktlig. Bestilte 10 kasser med ved i dag på en søndag, og levering skjedde på døren samme dag på under en time! Hjelpsomme og blide sjåfører! Tørr og fin ved - Anbefales!

25 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Happy kunde, i dag og fremover

Oppfølging om antatt ankomst på mob og kom som avtalt. Trillet med letthet inn i garasjen og plasserte. Til og med hjalp til, med smil, å rydde vekk noen bokser med bøker, for bedre tilkomst for meg. Jeg blir fast kunde fra i dag i årene som kommer med takk

8 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Enkelt å bestille på nett

Enkelt å bestille på nett. God kommunikasjon med Sindre i lastebilen ang. Tid for levering.
Fantastisk levering med så stor lastebil.veden ble båret på plass i utebod. Ingen surere miner for litt kronglete og trang vei. Meget fornøyd .

8 de enero de 2026

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.