Kom forbi og aftalte hvilke dæk og fælge vi skulle ha'. Bestilt senere samme aften og levering kort efter. Meget nem at komme i kontakt med og svarer altid tilbage. Kun positive ord herfra.
Consulta las opiniones de los clientes
Hurtigt svar på mine spørgsmål og købte varen ubeset ud fra deres beskrivelse. Hurtigt levering og varen lever helt op til mine forventninger.
Købte nye komplette vinterhjul. Nem købsproces og hurtigt svar på beskeder. Desværre kunne min bil ikke genkende TPMS sensor, så kontaktede Vejle Hjulcenter, og vi blev enige om en løsning hos min lok... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
7100, Vejle, Dinamarca
- info@vejlehjulcenter.dk
- vejlehjulcenter.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Alt var fint og til den rigtige pris.
Super service og altid kontaktbar
Meget nem at komme i kontakt med og svarer altid tilbage.
Kun positive ord herfra.
Fin vare helt som beskrevet og afsendt…
Fin vare helt som beskrevet og afsendt lynhurtigt og på en meget forsvarlig måde. Bedste anbefalinger !
Hurtigt svar på mine spørgsmål og købte…
Hurtigt svar på mine spørgsmål og købte varen ubeset ud fra deres beskrivelse.
Hurtigt levering og varen lever helt op til mine forventninger.
Super god oplevelse
Super god oplevelse, Levering, dialog, support til UG...
Rigtig fine priser og meget hurtig…
Rigtig fine priser og meget hurtig levering.
Fungerede super fint
Fungerede super fint. Jeg vil især fremhæve kommunikationen undervejs. Jeg valgte selv at hente hjulene i Vejle.
Nem bestilling og hurtig levering
Nem bestilling og hurtig levering
Nem bestilling og hurtig levering.
Glimrende website og hurtig betjening
Service og effektivitet i top.
Service og effektivitet i top.
Fik et godt tilbud på komplette hjul, som gik over alt forventning.
Kan anbefales 👍
Holder hvad de lover 👍😁
Holder hvad de lover 👍😁
Virkelig fine nyere brugte dæk på fine fælge, intet fotoshop eller lignende, og hurtig ekspedition.
Perfekt 🤩 service
Super service 🤩🤩🤩🤩 alt gik over alt forventning. Og hurtig svar på mail 😎
Kan klart anbefale at benytte Vejle Hjulcenter
Flotte fælge og dæk
Svarer hurtigt på spørgsmål og både fælge og dæk var som beskrevet og vist på billederne.
Fantastisk kundeservice
De havde dæk med fælge til min nye bil, men premium-dækket var desværre udsolgt. Jeg kontaktede deres kundeservice og fik en fantastisk serviceoplevelse. Jeg modtog endda en personlig SMS, da dæk og fælge igen var på lager. Derefter gik det hurtigt og jeg fik dæk og fælg tilsendt få dage efter.
Rigtig god service
De var rigtige flinke, fik en god snak med manden, og fik et godt tilbud af ham.
Fik mine dæk hurtigt
Købte komplette vinterhjul
Købte komplette vinterhjul. Super service og fair pris.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.