Información sobre la empresa

3. Proveedor de equipos de calefacción
  4. Proveedor de sistemas para agua caliente
  5. Reformas de cocina

Escrito por la empresa

Mit navn er Martin Veller Andersen. Jeg er Aut. VVS-installatør og indehaver af Vellers VVS. Hvorfor vælge Vellers VVS? • VVS-arbejdet udføres af autoriseret VVS-installatør • Personlig service og direkte kontakt • Fokus på kvalitet og holdbare løsninger • Mange års erfaring i VVS-faget Søger du en pålidelig VVS-installatør, er Vellers VVS det perfekte valg.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Manglende varmt vand

Har haft besøg af flere vvs’ere i årernes løb. Dette i forbindelse med at jeg ikke kan få varmt vand i mit fjernvarmesystem.

Martin var hos mig af 2 omgange og stod samtidig til rådighed overfor fjernvarmeselskabet, da fjernvarmen var årsagen til fejlen.

Nu har vi varmt vand og det kan vi takke Vellers VVS for.

Super service og fagligheden i top. Pålidelig og effektiv.

Varmeste anbefaling fra mig til Martin.

8 de abril de 2026

En god kundeoplevelse

Vores varme brugsvand var ikke varmt. Et kald til Vellers VVS, som hurtigt kom forbi, og sørgede for varmt brugsvand igen. Derudover grundig og kyndig vejledning i, hvordan jeg selv kunne "massere" en ventil fremover.
Jeg oplever høj faglighed, mange års erfaring og en ægte interesse i en god kundeoplevelse - Tak.

1 de mayo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig oplevelse med Vallers VVS.

Dårlig oplevelse med Vallers VVS.

Jeg kontaktede Vallers VVS for at få skiftet en kuglehane, som var defekt. Der blev brugt ca. halvanden time på at udskifte den samt lufte 4 radiatorer ud på 1. sal. Radiatorerne i stueetagen og kælderen blev ikke luftet, og de begyndte efterfølgende at larme en del.

Efterfølgende fandt jeg ud af, at der var blevet skiftet en forkert kuglehane, hvilket jeg gjorde opmærksom på.

Efter første besøg ophørte varmen på både radiatorer og gulvvarme i hele huset, som ellers fungerede uden problemer inden.

Ved andet besøg blev varmen genoprettet, og jeg blev samtidig oplyst, at prisen var 575 kr. Jeg opfattede dette som inkl. moms, da priser til privatkunder skal oplyses inklusive moms, men der blev efterfølgende lagt moms oveni.

Jeg kontaktede herefter virksomheden telefonisk, efter han var kørt fra det andet besøg, da jeg ikke fandt det rimeligt at skulle betale for dette. Dette var virksomheden ikke enig i.

Kan ikke anbefales.

22 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service og reel faglighed

Martin fra Veller’s VVS var den anden VVS installatør til udbedre fejlen om, jeg ikke havde enten 19 grader eller 28-30 graders varme.
Veller’s VVS var utrolig grundig, professionel og tog sig den nødvendige tid til at finde den reelle årsag. Systemet gennemgået, fejlen udbedret - så jeg slap for yderligere besøg af VVS installatører.

Fagligheden og viljen til at udføre opgaven var i top. Det samme er mine anbefalinger.

18 de febrero de 2026

Danmarks bedste VVS-installatør

Vi har i dag haft besøg af Martin Veller for at få udskiftet filterhuse og filtre på vores blødgøringsanlæg. Martin er en overordentlig dygtig og velfunderet VVS'er, og man føler sig helt tryg ved ham. Martin råder, vejleder og forklarer, så man kan forstå det, og han oversælger under ingen omstændigheder.
Jeg medgiver Martin mine allerbedste anbefalinger til andre, som måtte have brug for en velovervejet, dygtig og tillidsvækkende autoriseret VVS-installatør.

3 de febrero de 2026

Punktlig og grundig

Løste vores problem med gamle vandrør til perfektion. Pænt og grundigt arbejde. Rigtig god information i løbet af arbejdets udførsel.
Klar anbefaling herfra.

26 de enero de 2026

Vellers gør det godt..

Har brugt Vellers VVS et par gange. Det har været en god oplevelse hver gang. Kommer som aftalt og kvaliteten af arbejdet, er upåklageligt.
Ringer også til Martin næste gang..
Mvh Michael

6 de enero de 2026

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.