Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

MEGA ubehagelig oplevelse. Nul respekt for andre mennesker.. vil hverken lytte eller forstå. Min dag var nærmest destrueret efterfølgende. Hold jer væk.. spiller bedre vidende end andre samt Mega arro... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse med ny cykel. Enkel - men super lækker. Kører rigtig godt - både med fodgear og 3 trin. God hurtigt service og imødekommende personale. Og ikke mindst en rigtig god kop kaffe... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hvis man er glad for kaffe og cykler, hvilken københavner er ikke det(?), så er Velobarista ikke et dumt sted at hænge ud. Her i corona tiden er det især vigtigt, at støtte de små hyggelige cafeer,... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de bicicletas

Escrito por la empresa

Byens bedste by-cykler inkl gratis service for evigt + soft jazz i højtalerne - livet bliver ikke bedre.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den bedste cykel jeg har haft.

Jeg købte for små 3 år siden en herrecykel hos Henrik / Velobarista. Det er uden tvivl den bedste og pæneste cykel jeg har haft.

Endnu har cyklen ikke haft behov for reparation til trods for et par vintersæsoner på bagen. Min cykel er koksgrå og er kun blevet flottere over tid. Den ældes med ynde. Ligesom Michael Laudrup og Indurain.

Men sørg for at købe en god cykellås. Det kan Henrik også hjælpe med.

15 de enero de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Byens bedste cykler, service og kaffe

At købe cykel hos Henrik og Velobarista er ikke en hurtig og effektiv affære. Heldigvis. Det er tværtimod en oplevelse - for livet (hvis man tager garantien bogstaveligt). Og selve cyklen? Den bedste, jeg nogensinde har kørt på. Jeg giver hermed mine varmeste anbefalinger.

Hyggelig lille cykelbiks

Hyggelig lille cykelbiks som laver simple, holdbare og moderne cykler til rimelig pris. Hvis den pludselig fejler noget, kan man altid svinge forbi og få en go kop kaffe mens den får en kærlig hånd. Ka bestemt anbefales ❤️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fedeste cykler og bedste service i KBH

Købte en cykel hos Velobarista med 2 automatgear for et par år siden, og den kører stadig som smurt. Efter noget tid gik et eger i stykker på forhjulet, men så fik jeg skiftet hele dækket, kvit og frit. Bedste service! Kan varmt anbefales, og så har de efter min mening byens fedeste cykler, med deres enkle udtryk.

Best bike I’ve ever owned

Best bike I’ve ever owned. 5 years old, still runs like the day I got her. I’d say I’ll never buy a bike from anyone else, but looks like I’ll never have to buy another bike, period.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service og produkt!

Velobarista har et fantastisk produkt. Jeg fandt den sidste cykel jeg nogensinde skal købe! Jeg elsker min cykel. Kan ikke anbefale Velobarista højt nok! Og så har de virkelig god kaffe!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedste service og bedste cykel jeg…

Bedste service og bedste cykel jeg nogensinde har haft. Meget kompetente folk i værkstedet, har ingen problemer haft, og den gratis “livtids” service/forårsklargøring der følger med, er helt genial. Kan varmt anbefale.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.