Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min 10 år gamle Velorbiscykel er klart den bedste og hurtigste cykel jeg nogensinde har haft. Alle tror jeg har en elcykel! Den kører stadigvæk fantastisk med sine tre gear i håndtaget, selvom jeg er... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag ÄLSKAR min nya cykel!!! Den är inte bara supersnygg, utan den är rejäl som en riktig cykel skall vara. Leveransen hem gick väldigt smidigt och den kändes tryggt. Min man köpte en Velorbis fö... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har en Velorbis cykel, som er den bedste cykel jeg nogensinde har haft. Den kører som en drøm, og er fantastisk selv til lange ture. Servicen på Velorbis værksted i Smørum er også fantastisk, og... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har bestillt 2 rigtig taylormade Velorbis business Københavner cycler ned til Zurich i Schweiz & elsker dem simpelhen. De kommer endda easy op til vores bjergby hvor vi lever. De er bestemt en... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de bicicletas
  2. Tienda de accesorios de moda
  3. Tienda de deportes

Escrito por la empresa

VELORBIS manufacture hand built classic bicycles with focus on DESIGN, QUALITY and FUNCTIONALITY. We produce our bicycles in Germany which will guarantee you a classic bicycle of the highest quality, that will leave you with minimum maintenance. VELORBIS only use European quality components for the production. We think it should be stylish, practical and nice to ride a bicycle.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min datter elsker sin Urban chic…

Min datter elsker sin Urban chic Velorbis cykel som hun cykler rundt på til alt. Desværre blev den stjålet i dag på skolen og så skulle der ledes efter kvittering og stelnummer....Jeg skrev til Velorbis om de mon kunne hjælpe mig, og fluks lå kvittering og stelnummer i min indbakke. Sikke en service. Tak for hjælpen.

2 de diciembre de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Velorbis' kvalitet er helt i top

Velorbis' kvalitet er helt i top! Det er den bedste cykel jeg har haft og deres kunderservice er upåklagelig. Jeg har fået uttalige komplimenter på min Copenhagen Classic damecykel i den fedeste chrome-farve. Det bedste ved Velorbis er nemlig, at man helt selv kan designe sin cykel til sin personlige smag. Kan klart anbefale disse cykler.

12 de noviembre de 2020

Super venligt personale

Jeg var i forretningen på Peter Bangsvej for første gang i dag. Super venligt personale og meget lækre cykler. Jeg fik hvad jeg kom for, og kommer gerne igen.

22 de octubre de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Awesome bikes and marvellous people

Awesome bikes and marvellous people – that how I'd sum up my Verlorbis experience. I got mine (Kopenhagen Gents) now 5 years ago and it is still my trusted companion in navigating Berlin traffic. Some parts got stolen over the years, others broke, but the team always helped me out with tips and tricks so that my local bike shop knew what to order and what to do. Highly recommend Velorbis to anyone who'll listen.

29 de septiembre de 2020

Design din egen cykel

Lækre cykler som man selv kan designe og tilpasse. Leveres hurtigt og i gennemførte håndlavede materialer.
God hjælp og information før og efter køb.

10 de septiembre de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Velorbis ApS Fredericksburg: Exceptional service!

The gentleman managing Velorbis Aps Fredericksburg was exceedingly helpful, knowledgeable and kind. He knew exactly what I need to repair my wife's bike and was able to provide parts immediately. After this experience, I regret not purchasing the bike from him as I now how much better we would have been having dealt with him originally. Regardless of this, his assistant was immediate and thorough. If you're interested in purchasing a Velorbis (a work of art on wheels); you won't do better than visiting Velorbis ApS Fredericksburg.
Thanks a million!
Sincerely
Brandon and Olesea

3 de septiembre de 2020

Professionelt

Jeg har gennem mange år benyttet denne forretning, npår jeg skal have repareret min velobis cykel.
Jeg har altid fået 1. klassebehandling. Særligt Ahmed har være meget rart at tale med og giver sig god tid til at forstår ens problemer og kommer med gode løsninger.
Jeg kan kun give dette sted min bedste anbefaling, da det er vigtigt at støtte forretninger med meget højt serviceniveau.

24 de agosto de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har i forbindelse med køb af en…

Jeg har i forbindelse med køb af en meget speciel og smuk elcykel haft den bedste oplevelse hos Velorbis. Venlig betjening og en god og professionel vejledning. Muligheden for at tilpasse sin nye cykel er ret smart og det har jeg brugt og haft stor glæde af
Jeg kan varmt anbefale at handle hos Velorbis

22 de agosto de 2020
Valorada con 4 estrellas sobre 5

servicetjek af velorbis cykel…

Jeg har i dag fået er servicetjek af min Velorbis cykel hos No Logo Name / Velorbis i Nansensgade. Naven blev udskiftet til den nyeste rustfri model, som Ahmed har givet 6 måneders garanti på. Ahmed som står i servicetjek-butikken var hurtig til at gennemgå min cykel og ringede efterfølgende, da vi skulle aftale, hvad der skulle gøres. Ahmed opdagede at mit baghjul også skulle skiftes og det samme galt slangen. Derudover skiftede han gearkablet. Ahmed virker kompetent og serviceminded. Jeg er fadt kunde i dette reparationssted. De er hurtige og spotter straks, hvad der er galt. Garantien giver en sikkerhed.

23 de julio de 2020

Den beste sykkelopplevelsen!

Den beste sykkelopplevelsen!

Jeg har nå endelig kjøpt meg en sykkel fra Velorbis, og kunne ikke vært mer fornøyd. Jeg har tidligere sett deres sykler på sosiale medier og i bybildet... syklene har et unikt og klassisk design.

Ikke bare er sykkelen flott å se på - den er også fantastisk å sykle. Jeg har modellen "Urban Chich Damecykel" og sitter utrolig høyt og behagelig. Den er lett å sykle og går som en drøm. Ekstra poeng for at det er mulig å sette sammen og designe sykkelen slik en selv ønsker.

Kjempe god service i deres butikk på Frederiksberg. Fikk god hjelp og svar på alle mine spørsmål.

Anbefaler!

17 de julio de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super Service hos "No Logo Bikes"

Super Service hos "No Logo Bikes"

Var nede for at få ordnet hul i min slange. Da Ahmed så min cykel viste han at der også var huller i dækket af sten og han sagde at dækket skulle skiftes, hvilket jeg kunne se da han viste mig det.

Da jeg kom for at hente min blå/orange cykel (jeg elsker den) var alt fixet og Ahmed havde ydermere også pudset og strammet alt op på cyklen.

En service som var over alle forventninger.

Vi ses hvis jeg skal have fixet noget igen - Ahmed

5 de julio de 2020

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.