La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Jeg hadde misforstått og sendte e-post med bestillingen. Da varen ikke kom ringte jeg og fikk klarlagt at den måtte bestilles på nett. Fikk en fantastisk god instruksjon slik at en som er "snart" 100... Ver más
Jeg fikk aldri delen jeg hadde hadde bestillt. Det ble heller ikke kommunisert at delen ikke var på lager inntil jeg tok kontakt etter en uke, -to ganger, siden jeg ikke ble ringt tilbake som jeg ble... Ver más
Fantastisk god hjelp og kundeservice, som svarte raskt på mitt spørsmål via mail på kveldstid. Varer ankommet som forventet og passet perfekt 😊
vi lever det meste innen for ventilasjon
Hillevågsveien 103, 4016, Stavanger, Noruega
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
God hjelp til å finne riktig vifte. Alt som trengtes var med for å erstatte den 25 år gamle viften.
Varer ikkje motteke. Leveringsdetaljar ikkje motteke. Leveringstidspunkt ikkje motteke.
Hurtig levering - veldig fonøyd, også med prisen.
Mbh Bjørn K. Sætre
Ringte, og sendte mail ang. kjøp av et styringspanel ci300 som virker å være feil på. Bakgrunnslyset varierer voldsomt, og er irriterende å ha i en stue. Jeg ba om å få byttet dette, men fremdeles ikke hørt noe fra Dere. Dårlig kundeopplevelse!
Bestilte med levering torsdag forrige uke, men fremdeles ikke fått verken varen eller svar på e-post
Enkel bestillingsprosess og rask levering! Ingenting å lure på her.
Rask levering og oversiktlig nettside. Anbefales.
Fikk ingen bekreftelse på bestilling, ringte etter et par dager og fikk bekreftet at den var bestilt, men ikke på lager som det sto på hjemmesiden. De ventet den inn samme dag eller dagen etter, og skulle sende den straks den kom. Fortsatt ikke fått noen vare eller bekreftelse på at den er sendt. Og selvfølgelig sjekker jeg også søppelposten, der var det heller ingen ting.
Den 06.08.2026 fikk jeg bekreftet at ordren var ferdig behandlet. Kom til min postkasse 10.08.2026

Respuesta de Ventdel
Rask levering (jeg kunne hente pakken på lokalt utleveringssted for Posten allerede dagen etter bestilling) og filtre av tilsynelatende god kvalitet til en grei pris.
Jeg bestilte en støvsugerslange fra Ventdel AS i midten av juni og betalte umiddelbart. Nå er vi i starten av august, og jeg har fortsatt verken mottatt varen eller fått noen forklaring.
Det eneste jeg har mottatt er en ordrebekreftelse. Etter dette har det vært fullstendig stille. Jeg har sendt flere e-poster, forsøkt å ringe gjentatte ganger og gjort det jeg kan for å komme i kontakt med selskapet – uten å få ett eneste svar.
Det som provoserer mest er ikke nødvendigvis forsinkelsen, men den totale mangelen på kundeservice og kommunikasjon. Når en bedrift tar betalt på forskudd, har den et ansvar for å holde kunden orientert. Å ignorere henvendelser over flere uker er etter min mening helt uakseptabelt.
Etter å ha undersøkt nærmere ser jeg at jeg dessverre ikke er alene om denne opplevelsen. Flere nyere anmeldelser beskriver nøyaktig det samme: varer som ikke sendes, manglende svar på e-post og telefon og fravær av informasjon.
Min erfaring er at Ventdel AS har sviktet fullstendig når det gjelder oppfølging av kunder. Jeg kan derfor ikke anbefale å handle her.