2,5

Malo

Escro vole

Je vous jure n’investissez pas sur cette site se sont des arnaqueurs il mon voler mon argent et vous ne peux plus faire des retraits et il ne vous rembourse plus jamais. Premier fois j’ai les ai envoyé 1000€ après je ferai mes retraits après il vient me dire de payer un assurance et je l’ai payer cette assurance de 1000€ et il vient me dire de repayé pour une blockchaine.
Allez signaler se site et porter plainte contre se site .

10 de julio de 2024

Equipe de Scammers

Equipe de Scammers! Fuyez! Cela va faire 2 ans que j'ai investi dans cette compagnie. Le jour du retrait ils m'ont demander de re-investir pour booster mes gains! J'ai refusé ils ont gelé mon compte depuis! C'est une équipe d'escrocs il y a pas de doute! Attention ils sont sur Télégram et Instagram!

5 de julio de 2024

This website is a scam

This website is a scam. They are cheater. If you are registering on this site and pay deposit money you never gonna see your money again. Please peope avoid this website!!! They stole 10k usdt from me. They are using psyhological tricks,and they making you to pay again and again,becouse if you do not pay you cannot get back your money. They have not amy of permit,they cannot give you any of phone number so it is truly illegal! AVOID them! And please share with in social network. And maybe who knows one day they gonna arrested. I hope. They are cryptocurrency cheaters!!!!

12 de abril de 2024

scam company

Do not trust this platform, I trusted a legitimate broker called "Avie Matilda" and I invested 4,500 dollars with her and she will not let me withdraw my earnings until I pay 6,000 more dollars, it is a total scam, do not trust her or this platform

12 de julio de 2023

¿Es ésta tu empresa?