1. Casino o apuestas online
  2. Casino
  3. Servicio de apuestas

Escrito por la empresa

Nya tider hos Vera&John – välkommen till nästa kapitel! Vi presenterar stolt en fräsch och uppdaterad version av casinot du redan känner och älskar. Hos oss möts nostalgi och nytänkande, med samma varma atmosfär och trygghetskänsla som tidigare. Nu med ännu fler spännande spel och en smidigare spelupplevelse anpassad för dagens spelare. Bakom kulisserna hos Vera&John hittar du ett team fyllt av passionerade och erfarna medarbetare som älskar det vi gör. Många av oss har följt casinots utveckling sedan starten, och vi förstår hur viktigt det är att lyssna på dig och dina önskemål. Genom att sätta dig i centrum kan vi fortsätta erbjuda förstklassig och säker casinounderhållning. Vi slog upp våra digitala portar 2011 och har sedan dag ett haft ett tydligt mål – att skapa en trygg, rolig och smidig spelupplevelse. Vi har under årens gång testat många spännande koncept, kanske minns du våra lekfulla maskotar? I vårt svensklicensierade casino kan du som vanligt njuta av slots, jackpottar, bordsspel och live casino – lättillgängligt direkt i din mobil eller dator. Vi är stolta över våra många milstolpar, som när vi firade vår miljonte registrerade spelare 2017 och vårt 10-årsjubileum 2021. Oavsett om du nyligen upptäckt Vera&John eller har varit med oss länge, jobbar vi ständigt för att förbättra din casinoupplevelse. Så luta dig tillbaka, koppla av och låt oss ge dig den där extra spelglädjen i vardagen. Dela din upplevelse på Trustpilot!

3,8

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Väldigt bra casino

Väldigt bra casino, stort utbud och alltid exemplarisk kundtjänst. Rekommenderar starkt!

9 de marzo de 2026

Respuesta de verajohn.se

Tack för de fina orden, vi uppskattar verkligen att du tagit dig tiden att skriva ett så fint omdöme om oss.

Finns det någonting annat vi kan hjälpa dig med i framtiden så är det bara att höra av sig.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vera&John gjorde 2026 till en…

Vera&John gjorde 2026 till en fantastisk förändring som jag inte trodde va möjlig.

23 de enero de 2026

Hej Mathias! 💜

Vilken härlig kommentar – stort tack! Det gläder oss verkligen att höra att Vera&John bidragit till att göra ditt 2026 lite extra speciellt.

Vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse och hoppas att vi får fortsätta vara en del av många fler roliga stunder framöver!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hoppas du få bonusrunda välj ett annat…

Hoppas du få bonusrunda välj ett annat casino

13 de septiembre de 2025

Respuesta de verajohn.se

Tråkigt att höra att du inte verkar ha haft turen med dig den här gången.

Alla våra spel använder en tredjepartsprogramvara som kallas RNG (Random Number Generator). Den ser till att varje snurr är helt slumpmässigt och att resultaten inte kan påverkas – varken av oss eller spelaren.

Det betyder att alla har samma chans till bonusrundor och vinster, helt baserat på tur. 🍀

Vi hoppas att framtida spelomgångar känns mer givande, och tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme!

Bra !

Snabba uttag.Kundtjänsten var trevlig och hjälpsam. Kommer att spela mer.

11 de septiembre de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.