Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

2,0

Todas las opiniones

12 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Ubrugelig beklædning

Ubrugelig beklædning. Efter at have ventet ca. 1 måned på min bestilling hentede jeg nogle ubrugelige stykker
"beklædning". Min skuffelse ville have været mindre hvis
varen ikke var kommet frem. Tydeligvis er Vernado et selskab oprettet udelukkende for at vildlede og snyde tillidsfulde kunder.

16 de julio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte en str xl i herre skjorter og…

Bestilte en str xl i herre skjorter og det jeg fik svarede til en str s..... ville gerne returnere min vare . De tilbyder så 20% af beløbet og kommer med en længere forklaring på hvor dyrt det vil være for mig at sende det retur. Har valgt at tage de 20% men har skrevet til dem at jeg ikke vil anbefale andre at handle hos dem. Så lad være med at købe varer hos dette firma.

9 de julio de 2026

Fup Firma

Fup Firma. Sender ikke varene og besvarer ikke mail. Meldt til Politiet

30 de junio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hold dig langt væk fra dette fup og svindel firma

Hold dig langt væk fra dette KINESER firma af værste skuffe. Ren svindel og humbug.
Du ved ikke hvad du får (hvis du får noget) og kan ikke få dine penge retur.
Størrelsen er forkert og vaskemærket/infomærket er klippet af. Du ved ikke hvad produktet er lavet af (giftstoffer mv) PÅS PÅ !!

9 de julio de 2026

Fup firma!

Fup firma!!
Bestilte i god tro om at firmaet var fra København!!!
Er TEMU om igen!!!

6 de julio de 2026

Svindelfirma!!!

Svindelfirma!!!
Bestilte en regnfrakke- det har aldrig været en regnfrakke. Det er tempoet, og de svarer ikke på mails. Jeg ville returnere men får ingen svar. Handler aldrig der mere

30 de junio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ikke dansk selvom websiden ser sådan…

Ikke dansk selvom websiden ser sådan ud. Jakken jeg købte er virkelig dårlig kvalitet og ærmerne er alt for smalle. De tilbyder 20% rabat hvis jeg beholder. Jeg har skrevet til dem at jeg ønsker at returnere - og nu svarer de så ikke. Der er et svindel firma!

19 de junio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vernado er ikke tiden værd!

Vernado er ikke som det ser ud til med hjemmesiden “Vernado København”, et dansk firma. Tøjet kommer direkte fra Kina. Det tog dog 19 dage. Og tøjet har en Temulignende kvalitet. Og selv en lille kineser ville ikke kunne passe XL. Jeg er spændt på om jeg nu får mine penge igen, og hvor lang tid det tager…
Vil helt klart advare imod at man handler med dem. Det er spild af tid og ressourcer.
Opdatering: har nu hørt fra dem 2 gange. Her tilbyder de henholdsvist 20 og 30 % af beløbet retur. Mod at beholde tøjet, hvilket jeg ikke har interesse i. De tilbyder også 60% på et gavekort. Men oplyser stadig ikke hvor jeg kan sende tøjet retur til. Kun at det vil være dyrt. Kommunikationen tager ugevis og senest har jeg ventet uger, og intet nyt hørt. Det er i sandhed et røverfirma!!

18 de junio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg føler mig virkelig snydt

Jeg føler mig virkelig snydt. Umiddelbart tror man at man handler med et dansk firma med danske varer (og størrelser). Men virkeligheden er, at det er en kinesisk leverandør, hvor man skal regne med en helt anden størrelses guide. ØV ! Så kunne jeg lige så godt have handlet med Temu til helt andre priser end Vernandos.

25 de mayo de 2026

Svindel

Det hele bliver sendt fra Kina- jeg har stadig ikke modtaget noget- tænker det er svindel

Opdatering
Varerne er nu ankommet – direkte fra Kina.
Kvaliteten er desværre meget dårlig, og tøjet svarer slet ikke til billederne. Tøjet er kopivarer. Størrelserne stemmer heller ikke overens med almindelige europæiske standarder.

Kundeservice henviser til, at oplysningerne fremgår af hjemmesiden. Hvis man ønsker at returnere varerne og få sine penge tilbage, skal man selv betale returfragten til Kina, hvilket kan være meget dyrt. Det står der ikke.
Der er heller ikke oplyst at det bliver afsendt fra Kina.
Temu har bedre standard!!!!
Det har samlet set været en meget skuffende oplevelse.

21 de mayo de 2026

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.