Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vertaalbureau AABEE levert altijd vertalingen van uitmuntende kwaliteit. Ze kunnen naar iedere gewenste taal vertalen en hebben voor elke taal een tolk beschikbaar. Ze zijn goed bereikbaar en leveren... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik kreeg erg snel een offerte, mijn vragen werden duidelijk beantwoord en de verdere afhandeling was professioneel. Ik zou AABEE zeker aanbevelen (ondertussen een volgende zaak al via hen aan de gang)... Ver más

Información sobre la empresa

1. Traductor

Escrito por la empresa

Vertalingen en tolkendiensten in alle talen bij één kantoor. Beëdigde- en onbeëdigde vertalers voor bedrijven, particulieren en overheid. Persoonlijke service, goede communicatie en betrouwbaarheid kenmerken onze dienstverlening. Sinds 1985 actief in vrijwel alle vakgebieden. Vertalingen van juridische documenten vragen andere kennis dan het verwerken van medische teksten. Bouwkundige dossiers of technische handleidingen worden door onze gespecialiseerde vertalers in die vakgebieden vertaald. Vertalers met gespecialiseerde aanvullende opleidingen of ervaring in een bepaald vakgebied bieden zekerheid dat de essentie van uw boodschap niet verloren gaat. Van diplomavertalingen uit verschillende landen voor diverse multinationals tot technische laboratoriumrapporten voor de keramische industrie. Van overeenkomsten in de diervoeder industrie tot medische letselschade zaken voor verzekeraars. Wij hebben een ervaren topvertaler voor uw vertaling beschikbaar. Bij Vertaalbureau AABEE staat kwaliteit centraal. Elke vertaalde tekst ondergaat een grondige controle door een ervaren revisor om te waarborgen dat aan al uw eisen wordt voldaan. Vertalen blijft menselijk maatwerk in de huidige digitale wereld.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Een aanrader

Een aanrader. Zeer professioneel en klantvriendelijk bedrijf

31 de octubre de 2025

Respuesta de Vertaalbureau AABEE

Dank u voor uw positieve review.
Het feit dat u ons aanraadt bij anderen stellen we zeer op prijs.

Vriendelijke groet,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tolk op zeer korte termijn geregeld

Tolk op zeer korte termijn geregeld. Mijn complimenten aan Robin.

13 de junio de 2025

Geachte mevrouw van Klaveren,

Dank u voor uw positieve reactie en 5-sterren review. Fijn dat alles op zo'n korte termijn geregeld kon worden.
Op naar de volgende.... :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vertaald in dezelfde format - goed gedaan!

Een internationale partij wilde een formele vertaling van een factuur ("utility bill") als bewijs van een huisadres en Vertaalbureau AABEE was in staat, in zeer korte tijd, niet alleen een vertaling te leveren, maar ook in dezelfde format als de (KPN) factuur. Positief verrast!

26 de marzo de 2025

Respuesta de Vertaalbureau AABEE

Hartelijk dank voor deze uitgebreide positieve review. We stellen het erg op prijs dat u de moeite heeft genomen om deze feedback te geven.

Vriendelijke groet,

altijd hulpvaardig

altijd hulpvaardig, snel en responsief

17 de febrero de 2025

Respuesta de Vertaalbureau AABEE

Bedankt voor deze positieve review.
Vooral het woord "altijd" maakt ons blij.
Dat houden we graag zo!

Erg aan te bevelen

6 de enero de 2025

Respuesta de Vertaalbureau AABEE

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alles op de juiste wijze en snel…

Alles op de juiste wijze en snel afgewikkeld.

2 de octubre de 2024

Respuesta de Vertaalbureau AABEE

Bedankt voor deze positieve review.

Accuraat en snel werk

Accuraat en snel werk, prettig afgeleverd

16 de mayo de 2024

Respuesta de Vertaalbureau AABEE

Bedankt voor deze fijne review. Dat horen we graag en we doen er alles aan om dat te behouden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super snel hebben ze een tolk gevonden

Super snel hebben ze een tolk gevonden. En de tolk was ook een hele fijne rustige tolk die in een verhit gesprek de rust kon bewaren.

24 de abril de 2024

Respuesta de Vertaalbureau AABEE

Bedankt voor deze positieve review. Fijn om te horen dat onze tolk weer een goede tolkendienst heeft verzorgd. Graag weer tot een volgende keer.

Fantastisch

We werken al vele jaren met dit vertaalbureau naar hele grote tevredenheid. In gezamenlijk overleg wordt altijd naar de beste oplossing gezocht en contact is heel vriendelijk en attent! Zeer snelle afhandeling! Een aanrader!

8 de marzo de 2024

Respuesta de Vertaalbureau AABEE

Hartelijk dank voor deze goede review. Fijn om te horen dat alles naar wens verloopt. Laten we deze samenwerking nog jaren voortzetten. :)

Zeer behulpzaam

Zeer behulpzaam, goed en snelle service

9 de febrero de 2024

Respuesta de Vertaalbureau AABEE

Bedankt voor deze mooie review.

Goede service en snel

Wij doen alle jaren zaken met jullie en zijn super tevreden.

5 de febrero de 2024

Bedankt!
Erg prettig om deze review te ontvangen.

Snelle en nette service

Snelle en nette service. Prijs kwaliteit verhouding prima.

24 de enero de 2024

Respuesta de Vertaalbureau AABEE

Dank voor uw goede review.

Vertaalbureau AABEE

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.