Verzekeringen.be Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij zijn zeer tevreden over onze vergelijking! Vele jaren waren wij verzekerd bij een gerenommeerde verzekeringsmaatschappij waar we ook zeer tevreden over waren. Bij het overstappen van de grote naar... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na een slechte ervaring bij mijn vorige verzekeraar wilde ik overstappen naar een andere BA autoverzekering. Dit moest echter binnen 2 dagen, omdat het 3 maand opzeg is. Voor de zekerheid dat het voor... Ver más

Información sobre la empresa

1. Corredor de seguros

Escrito por la empresa

Je doet zoveel online. Waarom je verzekering afsluiten dan niet? Vergelijk snel op verzekeringen.be, kies de verzekering die je wilt en klaar. Net zo simpel als schoenen bestellen.

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

106 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Onresponsief via telefoon of e-mail

Onresponsief via telefoon of e-mail. ik probeer al verschillende dagen te bellen en heb al meerder e-mails gestuurd, maar krijg geen reactie. De enige mails die ik ontvang zijn automatische mails die je aansporen om zo snel mogelijk een van hun deals te nemen. Ik probeer hun te contacteren ivm een kleine techniciteit via de website, maar krijg hier geen reactie op. Dit terwijl ik op het punt stond een verzekering bij hun te nemen.

8 de diciembre de 2025

Prima

Prima, snel geregeld en correcte prijzen

Makkelijk om verzekering af te sluiten, op te zeggen, te wijzigen.

19 de febrero de 2025

BDM verzekeringen Antwerpen

Nog steeds geen uitbetaling na 5 maand door BDM verzekeringen in Antwerpen waterschade die niet aan ons ligt.
Expertise is gebeurd en vlot verlopen ook maar pas na 4 maand. De slachtoffers zijn het kotsbeu dat er geen actie komt van dit bedrijf. Na telefonisch contact met dit bedrijf is het duidelijk dat er geen communicatie mogelijk is met hen.
Dossierbeheerder is van slechte wil en geeft geen enkele info door aan de slachtoffers.
Wettelijk gezien moet hij deze info doorgeven. Een dikke 0/10 voor dit bedrijf. Ik zal in de komende dagen mijn advocaat moeten inschakelen en met hem bekijken of wij dagelijkse dwangsommen zullen vragen voor nalatigheid.

17 de mayo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

sinds dat belfiusverzekeringen de…

sinds dat belfiusverzekeringen de plaats van corona direct heeft overgenomen is het een grote fiasco meneer franzin nicolas is helemaal niet mee met de aangiftes die worden gedaan zelfs met mini omium krijgt ge toch niets dus ik raad deze aan niemand aan
dit was zijn mail tot mij gericht terwijl ik gelijk heb bij de opbreking van een fietspad is het dus nietmeer nodig om overbrugingen te leggen dat mensen fatsoenlijk uit hun garage waar 40 autos instaan buiten kunnen alsook dat de ambulances terecht kunnen bij de patienten maar dat is tegenwoordig nietmeer nodig die aannemers zeggen gewoon wij hebben geen overbrugingen maar ik ben mantelzorger en mij werd niet verwittigd van dez werken heb alles gedaan om dit wettelijk te maken maar ge word overal afgewezen zelfs door de stomme regering ik hoop maar een ding dat ze zelf hun rotte poten is breken en waar niemand bijkan of uit kan en dan zien we wel want meneer franzin neemt alles maar met een koreltje zout hoop dat hij ooit hetzelfde kan meemaken zoals ik en zeker ook niet buiten kan dit is zijn mail
Beste meneer,
Beste mevrouw,

We schrijven u aan in het bovenvermeld dossier.

In de bijlage kan u een kopij van het expertiserapport terugvinden. We wensen u er goed ontvangst van.

We nemen eveneens nota van uw mededeling. Echter dienen wij een fout aan te tonen in hoofde van de aansprakelijke derde om een kans te maken uw schade te verhalen. De tegenpartij nam de nodige voorzorgsmaatregelen.

Dat u daar woonachtig bent of niet speelt hier geen rol. U dient u steevast aan te passen aan de configuratie ter plaatse en uw rijstijl daaraan aanpassen en dit conform Artikel 10.1 van de Wegcode.

We menen dat het verhalen van uw schade lastens de aansprakelijke derde niet mogelijk is.

We hielden eraan u hierover te berichten.

27 de junio de 2024

Dikke 👍 verzekeringen.be

Reeds twee keer maakte ik gebruik van de online dienst van verzekeringen.be. vlot bespaarde ik enkele honderden euro's. Ik werd zeer goed geïnformeerd en helemaal ontzorgd kon ik overstappen naar een andere verzekering. Zelfs de opzeg van de vorige verzekering namen ze op zich. Nog dezelfde dag werd het contract digitaal ondertekend. Zonder dat ik zelfs de deur uit moest om naar een kantoor te gaan. Dit moet wel één van de makkelijkste manieren zijn om geld te besparen!

21 de marzo de 2024
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.