La empresa ha respondido
Allerede ved telefonsamtalen( tidsbestilling ) følte jeg mig velkommen. Det samme skete da vi ankom, både hvalp og jeg blev mødt med hilsen og snak. Undersøgelsen og vaccinationen forgik også stil... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg havde en super go oplevelse, med dyrlægen, og var enorme glad for at de kunne presse mig ind da jeg skulle have taget en blodprøve for at estimere et parringstidspunkt som skulle foregå i Finland... Ver más
La empresa ha respondido
Hos Dyrlæge Mikkelsen tager vi os af familiens dyr i Herning. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.
Viborgvej 86, 7400, Herning, Midtjylland, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 69% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Højt fagligt niveau,godt humør, skaber tryghed. Altid venligt bemødende Kan virkelig anbfales

Respuesta de VetGruppen - Dyrlæge Mikkelsen
Super venligt personale og gode forklaringer både undervejs i forløbet, men også bagefter.

Respuesta de VetGruppen - Dyrlæge Mikkelsen
Helt igennem god oplevelse og behandling i forbindelse med sygdom ved vores hund

Respuesta de VetGruppen - Dyrlæge Mikkelsen
God tid-gode forklaringer og grundig.
Smilende og god ved vores hund

Respuesta de VetGruppen - Dyrlæge Mikkelsen
Super venlige og hjælpsomme. Undersøgelsen og diagnosen var ikke nemme, da vores hund havde stærke smerter (forstuvet tå). Alligevel blev han undersøgt meget grundigt og med stor indlevelse. Malene har virkelig gjort et godt stykke arbejde.

Respuesta de VetGruppen - Dyrlæge Mikkelsen
Altid god og professionel behandling og dialog med fokus på dyret

Respuesta de VetGruppen - Dyrlæge Mikkelsen
De er altid velkomne, professionelle og super dygtige. Vil aldrig tage mine hunde et andet sted end Dyrlæge Mikkelsen.

Respuesta de VetGruppen - Dyrlæge Mikkelsen
Friendly staff who look after Lucy’s interests as though she is their own dog.

Respuesta de VetGruppen - Dyrlæge Mikkelsen
Jeg/vi er aldrig blevet mødt med andet end professionalisme, varme, omsorg og en helt igennem fantastisk dyrlæge hos Dyrlæge Mikkelsen. Det gælder for alle dem der arbejder der. Der er altid gode råd at hente hos jer, og er man i tvivl om noget, så skal man bare ringe. Det giver en kæmpe ro I sindet. Vil til enhver tid anbefale Dyrlæge Mikkelsen til alle der spørger.

Respuesta de VetGruppen - Dyrlæge Mikkelsen
Meget venlig personale og professionel service.

Respuesta de VetGruppen - Dyrlæge Mikkelsen
Vi er så glade for vores dyrelæge. Hun er så go til vores lille pige (kat). Hun er grundig, omsorgsfuld og dygtigt.

Respuesta de VetGruppen - Dyrlæge Mikkelsen
en rigtig god service. havde problem med vores egen dyrlæge, derfor blev vi anbefalet at finde en anden dyrlæge. og vi har ikke fortrudt at det blev Mikkelsen der overtager vores hund, sikke en service man får der.

Respuesta de VetGruppen - Dyrlæge Mikkelsen
Vores hund var i trygge hænder, lige fra vi trådte ind ad døren og til vi hentede hende igen. Meget professionelle, men samtidig empatiske.