Dere var så behjelpelige med å overlevere lampen til oss i København. Det satt vi utrolig stor pris på! Vi kan varmt anbefale andre å handle fra dere :-)
Consulta las opiniones de los clientes
Har i julegave fundet en rigtig flot og meget velholdt Murano lampe fra 70'erne hos Vetri. En lille specialiseret butik med et meget hyggeligt og personligt præg. Hjemmesiden er overskuelig, m... Ver más
Jeg har købt den fineste vintage lampe hos Vetri. Jeg er blevet mødt med en virkelig god og tålmodig service, i hele processen i at finde den helt rigtige lampe. Anbefaler på det varmeste at handle... Ver más
Super god service af Vetri! Jeg havde længe ønsket mig en murano loftslampe til vores mellemgang, og hver gang jeg skrev til Vetri via Instagram, fik jeg hurtigt svar tilbage. Jeg endte med at ville k... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Smukke Murano lamper, som er importeret direkte fra Italien. Vores lamper er kendt for deres flotte farver og høje kvalitet til gode priser. Nyd de fantastiske swirls eller candy lamperne. Gå på inspiration i vores Webshop og find den perfekte Murano lampe til dit hjem!
Información de contacto
Sortedam Dossering 15, 2200, København, Dinamarca
- kontakt@vetri.dk
- vetri.dk
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hurtig og personlig ekspedition af en…
Hurtig og personlig ekspedition af en meget smuk murano-glaslampe. Dejligt at have direkte kontakt til indehaver, som leverede lampen efter anvisning på min adresse
Perfekt lampe og veldig hyggelig handel
Jeg har købt den fineste vintage lampe…
Jeg har købt den fineste vintage lampe hos Vetri.
Anbefaler på det varmeste at handle der.
Hyggelig butik og personlig service
En lille specialiseret butik med et meget hyggeligt og personligt præg.
Hjemmesiden er overskuelig, man føler sig velkommen og der er et extra niveau af den personlige service i form af efter købet kom der en guide på mail til opsætning, vedligeholdelse og brug af lampen.
Der er ingen tvivl om at parret der er indehavere af butikken går op i lamper, kvalitet og god personlig service.
Lampen kom ret hurtigt, var pakket godt ind og er i en super stand.
Vil klart anbefale Vetri
Murano lamper og der…
Vi har købt flotte Murano lamper og der var en medfølgende vejledning i ophæng.
Vi modtag lamperne hurtigt.
Så god service
Hadde behov for hjelp og fikk hurtig…
Hadde behov for hjelp og fikk hurtig løst problemet. God kundeservice! Kan anbefales.
Hjælpsomme og grundige
Mega søde, grundige og hjælpsomme. Virkelig smuk vintage murano plafond, som jeg glæder mig til at hænge op. Tak!
Uforsvarligt pakket ind
Flot lampe og ok levering tid.
Men lampen var på ingen måder ordentligt pakket ind. Der manglede en skrue til ophænget og alt lå uforsvarligt pakket i kassen. Ingen ægtehedsbevis på lampen.
Smukkeste lamper og fantastisk service
Vi købte den smukkeste vintage lampe hos Vetri. Servicen var helt i top og vi har kun varme anbefalinger til denne butik.
Virkelig god service
Virkelig god service. Havde nogle spørgsmål til lampen som hurtigt blev besvaret og fik tilsendt ekstra billeder. Hurtig levering og virkelig fin lampe 🍬🫶🏼

En fantastisk køber-oplevelse
En fantastisk køber-oplevelse! Mine varmeste anbefalinger går til at handle med Julie og Peter, som står bag Vetri. Her får du en super god behandling, stor fleksibilitet og professionel vejledning/rådgivning samt de SMUKKESTE lamper.
5-🌟 herfra!

Respuesta de Vetri
Peter var tilgængelig og utroligt…
Peter var tilgængelig og utroligt imødekommende! Vi kom fra Århus og havde et ærinde i Kbh og han fik det til at passe, så vi kunne hente vores smukke lampe og oven i købet med super god hjælp til hvordan vi skal montere. Vi vil helt sikkert handle her igen!

Respuesta de Vetri
Mine største anbefalinger !
Mine største anbefalinger Har hurtigt og uproblematisk modtaget den fineste gamle Murano lampe - fuldstændig på på billedet! Venlige og hurtige svar - hurtig levering

Kæmpe anbefaling herfra
Kæmpe anbefaling herfra! Rigtig god og venlig service; vi fik lov at se forskellige lamper og fik råd og vejledning ift. størrelse, ophæng mm. Lampen er vidunderlig og alle pengene værd.

Super købsoplevelse
Super købsoplevelse, meget hurtig levering og sød service! Meget tilfreds :-)

Respuesta de Vetri
Helt perfekt lampe og kundeservice!
Vi har længe overvejet at købe en lampe Murano-lampe, men har været meget i tvivl om hvilken vi skulle vælge. Vetri var super gode til at vejlede os og den lampe vi endte med er bare fuldstændig perfekt. Sindssyg flot og standen er helt i top. Derudover fik vi god vejledning til ophæng af lampen og mulighed for tilbagelevering, hvis lampen ikke levede op til forventningerne. De får mine varmeste anbefalinger!

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.