Vevil Opiniones 103

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb kontakt och trevliga sjuksköterskor det finns lite biverkningar men man får snabbt råd för att kunna få ordning på just - biverkningar Läkare som är snabba på pucken att förskriva nya doser... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag ger en 5a för bemötande och svarstid. Vevil är riktigt bra, svarar fort, man får recept snabbt efter återkoppling med läkare, och ett riktigt pangpris för själva paketet, recept, läkare dvs tjän... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kontinuerlig uppföljning och snabb respons när jag hörde av mig. Bra genomgång innan start av läkaren. Väldigt nöjd med både personal och resultat. Hälsningar Sara

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jag tycker set är svårt att nå er.Har skrivit till er men inget svar.Har jobbigt med biverkningarna så jag ville ta 0,25 mg 4 veckor till visste inte hur jag skulle gå tillväga men drog bara upp 0,25... Ver más

1. Servicio de adelgazamiento

Escrito por la empresa

Vevil är en onlineplattform dedikerad till att hjälpa svenskar att uppnå bättre hälsa genom viktminskning. Hos os får du en uppstartskonsultation, kontinuerlig uppföljning, gratis app och möjlighet att kontakta en läkare varje dag.

4,7

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Fem plus inga tveksamheter

Snabb kontakt och trevliga sjuksköterskor
Läkare som är snabba på pucken att förskriva nya doser
jämfört med en vårdcentral kan jag aldrig få en sån bra och snabb kontakt

14 de abril de 2026

Hej Jan Erik!

Tack för din fina recension! Så bra att höra att du upplever att vi finns där när du behöver råd om biverkningar, det är viktigt för oss :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trevligt bemötande och verkar vara ett…

Trevligt bemötande och verkar vara ett seriöst företag då de återkopplar ofta med patienten och är snabba på att svara.

2 de abril de 2026

Respuesta de Vevil

Stort tack för din recension :) Vi lägger väldigt stor vikt vid patientomsorg, så vi är verkligen glada över att du har lagt märke till detta :)

Super trevliga

Super trevliga , och alltid tillgängliga när man behöver ha rådgivning och hjälp , svarar snabbt också

9 de abril de 2026

Hej Bamel!

Stort tack för din recension :)

Väldigt engagerad personal

Väldigt engagerad personal, de har alltid kommit med bra råd och tips när man inte vet om symtomen. Jag har lyckats att gå ner 29 kg. Tack Vevil och tack för er fina personal!

9 de abril de 2026

Hej Anna!

Stort tack för din recension och för att du delar med dig av ditt otroligt fina resultat! Vi önskar dig all lycka framöver i ditt nya liv :)

Rekommenderas👍🏼

Lätt att kommunicera med läkaren. Känns tryggt att alltid ha tillgång till hjälp om det behövs. Har än så länge varit 100% nöjd och kan rekommendera dom.

22 de marzo de 2026

Hej JMS!

Tack för din fina recension! Så skönt att höra att du känner dig trygg med oss och att kommunikationen fungerar bra :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag som patient hos vevil har bara…positiva upplevelse

Jag som patient hos vevil har bara positiva åsikter . Profesionela, alltid svarar snabbt, ärliga, hhjälpsam.En super bra tim som har kunskap och med känslor hjälper altid.Jag rekommenderar till alla välja Vevil utan tväkan.

27 de marzo de 2026

Hej Aida!

Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du är nöjd med oss. Vi uppskattar verkligen dina fina ord, och önskar dig allt gott framöver :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har från dag 1 haft en bra trygg…

Har från dag 1 haft en bra trygg känsla. Enkelhet när det är som bäst när man får den bästa tänkbara hjälpen för att må bättre och få tillbaka glädjen i livet och ser resultat!
Väldigt tacksam ! 🙏🏼

12 de marzo de 2026

Hej Jessica!

Stort tack för dina fina ord. Det gläder oss verkligen att du har känt dig trygg :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag ger en 5a för bemötande och...

Jag ger en 5a för bemötande och svarstid. Vevil är riktigt bra, svarar fort, man får recept snabbt efter återkoppling med läkare, och ett riktigt pangpris för själva paketet, recept, läkare dvs tjänsten.

Dock måste jag även ge en 1a men det är inget Vevil kan påverka. Priset för medicinen på drygt 2700 kr är oerhört dyrt och just därför valde jag att avsluta min medverkan. Det ger dock resultat men att lägga ut drygt 3000 kr i månaden är lite väl saftigt enligt min åsikt.

19 de marzo de 2026

Hej Niklas!

Sort tack för din fina och nyanserade recension! Det betyder mycket för oss att du är nöjd med vårt bemötande, vår svarstid och själva tjänsten :)

Vi har full förståelse för din syn på läkemedelskostnaden. Tyvärr är det, som du själv skriver, inget vi som klinik kan påverka, men vi förstår verkligen att den totala månadskostnaden kan bli hög.

Därför är vårt månadsabonnemang bland de billigaste, och möjligen till och med det billigaste alternativet för medicinsk viktminskning i Sverige :)

Mycket hjälpsamma

Man får alltid snabb hjälp. De svarar fort när man skriver till dem. De är verkligen hjälpsamma. De ser till att du får svar på dina funderingar, både stort och smått.

12 de marzo de 2026

Hej Carolina!

Tusen tack för din fina recension! Så kul att höra att du känner dig väl omhändertagen. Att svara snabbt och noggrant på alla frågor är verkligen något vi prioriterar :)

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snabb hjälp

Snabb hjälp. Lite dålig återkoppling men funkar.

17 de febrero de 2026

Hej Sofia!

Tack för din recension! Angående återkoppling: jag ser inga mail/meddelanden från dig - jag ser bara att vi har kontaktat dig.

Så du är varmt välkommen att skriva till support@vevil.se angående vad du menar, så att vi kan bli bättre :)

God support

Snabba svar vid förfrågningar och bra feedback

5 de febrero de 2026

Hej Ivan!

Tusen tack för din recension :)

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.