Viisi Hypotheekadvies Opiniones 1494

TrustScore: 5 sobre 5

5,0

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wederom uitstekend geholpen bij onze hypotheekaanvraag. Dit keer door Jaap Zonjee. We konden tijdens en ook na de aanvraag met al onze vragen bij hem terecht. Dit maakte dat wij de aanvraag als zorgel... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uitstekend geholpen door Jantien bij een complexe verdeling. Vanaf het eerste contact al een goed gevoel door haar menselijke en nuchtere insteek; je weet gewoon waar je aan toe bent en dat is o... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel prettige hypotheekadviseur. Niels en zijn collega's gaven ons steeds duidelijke uitleg, ook in het Engels. Het proces verliep soepel en vlot. Niels spoorde ons op het juiste moment aan, zodat we... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Inmiddels de 4e keer dat ik een hypotheek afsluit. Dit keer minder rechttoe-rechtaan. Brent heeft ons goed begeleid in het proces. Ipv problemen zag Brent oplossingen. In de communicatie merkte wij da... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Corredor hipotecario

Escrito por la empresa

Viisi helpt jou aan een voordelige hypotheek met de beste voorwaarden. Dat doen onze adviseurs door onafhankelijk het aanbod van ruim 45 geldverstrekkers te vergelijken. Een kundig advies door academisch geschoolde adviseurs. We zorgen voor snelheid in de hypotheekaanvraag om de financiering vlot rond te krijgen. En tijdens het proces zijn we flexibel, omdat dingen soms net even wat anders lopen. Dat vinden we niet alleen zelf, maar krijgen we ook terug van onze klanten via reviews en feedback. Viisi is een bedrijf met een missie: let’s change finance. En zo’n missie vraagt erom goed uitgedragen te worden. Dat wordt gedaan door een hecht team van 37 Viisionairs, die zich elke dag met hart en ziel inzetten voor de purpose. Hieronder lees je over hoe we samen de financiële wereld veranderen en leer je ons als team van Viisionairs beter kennen.

5,0

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Duidelijkheid en overzicht gedurende aanvraagproces hypotheek

Het aanvragen van een hypotheek heeft tegenwoordig behoorlijk wat voeten in de aarde. Gedurende het proces heb ik het als zeer prettig ervaren dat alle opties, noodzakelijkheden en stappen overzichtelijk door Niels Lengers, adviseur van Viisi, uiteen werden gezet. Ik heb me daarin altijd geholpen gevoeld, en heb daarmee de rust gevonden die bij belangrijke zaken als het aanvragen van een hypotheek zo belangrijk is.

30 de septiembre de 2025

Hi Koen,

Dank voor de mooie review, veel plezier in de woning!

Niels Lengers

Heel erg tevreden

Wij zijn super goed geholpen door Timo van Viisi. Het contact verliep altijd fijn, snel en duidelijk. Wij zouden Viisi aan iedereen aanraden!

9 de septiembre de 2025

Hi Sterre en Matthijs,

Dank voor jullie mooie review, ik ben blij dat jullie onze dienstverlening hebben kunnen waarderen! Het duurt nog even, maar ik wil jullie alvast heel veel woonplezier wensen in jullie nieuwbouwwoning! Ik zie jullie graag in de toekomst terug om jullie te helpen bij de verdere woonwensen!

Groetjes,

Timo

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor de 2e keer Viisi gekozen!

Voor de 2e keer Thomas Soes van Viisi gekozen als hypotheek adviseur. Snel & makkelijk contact. Fijn en snel advies. Ik zou hem voor elke situtie aanraden; Aankoop voor eerste woning maar ook bij aankoop van een tweede woning.

24 de septiembre de 2025

Hi Vivanne,

Dank voor deze mooie review! Veel plezier in je nieuwe woning!

Goede ervaring

Marc van Viisi heeft me erg goed geholpen, in het bijzonder met vragen rond het hele aankoopproces. Is bovendien erg sympathiek!

28 de agosto de 2025

Respuesta de Viisi Hypotheekadvies

Bedankt voor je mooie review! Blij om te lezen dat je goed geholpen bent. Groet, Marc

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij raden Viisi hypotheken ten zeerste aan!

“Waar moet je beginnen?” hebben wij ons regelmatig afgevraagd toen wij de huizenmarkt op wilden. Via via kwamen we in contact met Viisi en daar zijn we kundig geholpen door zowel Timo als Lotte.
Beiden zijn in staat om de complexe onderwerpen eenvoudig te maken en zijn vlot in contact. We voelden een hoge mate van betrokkenheid en zijn erg tevreden met ons hypotheekadvies.
Wij raden Viisi hypotheken ten zeerste aan.

13 de agosto de 2025

Hi Anne-Sophie en Casper,

Dank voor jullie mooie review, ik ben blij dat jullie onze dienstverlening hebben kunnen waarderen! Het is nog even een maandje wachten, maar ik wil jullie alvast heel veel woonplezier wensen in jullie mooie nieuwe woning! Graag zie ik jullie in de toekomst terug om jullie te helpen bij de verdere woonwensen.

Groetjes,

Timo

Heel erg goed geholpen

Heel erg goed geholpen. Laagdrempelig in contact. Helder en duidelijk in de uitleg. Hele fijne ervaring gehad.

20 de agosto de 2025

Hi Sophie,
Dank voor deze mooie review! Veel plezier in jullie nieuwe woning!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zonder twijfel opnieuw direct voor Viisi gekozen

Zes jaar geleden met hun hulp ons eerste huis gekocht, nu de volgende stap kunnen maken. Opnieuw kozen we zonder twijfel voor Viisi. Geen vraag is teveel, er wordt positief kritisch doorgevraagd en samen gezocht naar de best mogelijke match.

Speciale dank aan Marc die nooit moe werd van weer een hulpvraag!

26 de junio de 2025

Respuesta de Viisi Hypotheekadvies

Hoi Marit, bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat jullie weer blij zijn met onze hulp! Groet, Marc

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vanaf het eerste contactmoment tot…

Vanaf het eerste contactmoment tot uiteindelijke hypotheek behulpzaam en transparant.

15 de septiembre de 2025

Respuesta de Viisi Hypotheekadvies

Bedankt voor de positieve review Laurine en Rick! Veel geluk in jullie nieuwe woning. Groetjes, Anne

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dienstverlening voor een betrouwbaar financieel advies.

Voor onze nieuwe levensfase – de verhuizing van een grote naar een kleinere woning – hebben we contact opgenomen met Viisi voor financieel advies. Onze contactpersoon was Deni N., en vanaf het eerste moment gaf hij ons een vertrouwd gevoel.

Deni luisterde aandachtig naar onze wensen en situatie, nam alle tijd om zaken rustig en duidelijk uit te leggen en dacht echt met ons mee. Dankzij zijn deskundigheid en persoonlijke benadering hebben we de juiste keuzes kunnen maken en voelen we ons gesteund in dit proces.

Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding en raden Deni en Viisi van harte aan aan iedereen die op zoek is naar betrouwbaar financieel advies.

Mieke en Peter P.

26 de agosto de 2025

Respuesta de Viisi Hypotheekadvies

Heel erg bedankt voor de prettige samenwerking. Hoop dat jullie een mooie tijd tegemoet gaan in jullie nieuwe woning. Groet, Deni

Tevreden klant

Middenin vakantietijd een hypotheek regelen zou ingewikkeld kunnen zijn, maar dankzij Anne en haar collegas was dat het niet. We konden snel schakelen en Anne zorgde voor een goede continuïteit. Ook gaf ze fijn en duidelijk advies dat passend was bij mijn situatie als starter met aankoop van eerste woning. Kortom, ik ben een hele tevreden klant.

5 de septiembre de 2025

Hi Kim,

Goed om te horen dat je tevreden bent met onze dienstverlening. Bedankt voor de mooie woorden en ik wens je alvast veel woonplezier!

Groet, Anne

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijn contact, duidelijke uitleg en snelle hulp

Erg fijne gesprekken gehad met Anne Hoornweg! Duidelijke uitleg vanaf het eerste oriënterende gesprek tot het laatste telefoontje bij definitieve afsluiting van de hypotheek. Anne is altijd bereid te helpen en reageert snel op mails of telefoontjes. Haar advies rondom 'Bieden met zekerheid' heeft ook geholpen bij het doen van een winnend bod, dus ik kan Anne en Viisi alleen maar aanraden.

19 de agosto de 2025

Goede en vriendelijke communicatie

Goede en vriendelijke communicatie, makkelijk bereikbaar en nam ons als starters goed mee in alles wat erbij komt kijken als je voor het eerst een huis gaat kopen.

1 de septiembre de 2025

Respuesta de Viisi Hypotheekadvies

Hi Anouk, bedankt voor de mooie review! Veel plezier in jullie nieuwe woning. Groetjes, Anne

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer fijne partij om mee samen te…

Zeer fijne partij om mee samen te werken voor het afsluiten van een hypotheek. Na het prettige eerste gesprek met Thomas, waarin alle mogelijkheden helder werden uitgelegd, verliep het verdere proces bijzonder soepel. Het uploaden van documenten ging eenvoudig via de online omgeving. De backoffice van Viisi houdt je goed op de hoogte van elke stap in het traject. Al met al een zeer positieve ervaring – absoluut een aanrader!

16 de julio de 2025

Hi Eva,

Dank voor de mooie review! Veel plezier in je nieuwe woning!

Heel erg tevreden

Erg fijne ervaring! Ik ben op een persoonlijke en professionele manier door het proces van het kopen van een huis begeleid. Er werd actief meegedacht en nuttig advies gegeven, om uiteindelijk een mooie en gunstige hypotheek te krijgen. Ik ben erg tevreden met Viisi, en specifiek Anne.

19 de agosto de 2025

Respuesta de Viisi Hypotheekadvies

Hi Viktor, bedankt voor de mooie review en veel geluk in je nieuwe woning! Groetjes, Anne

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Timo heeft veel verstand van zaken en…

Timo heeft veel verstand van zaken en stond waar nodig steeds voor ons klaar. We merkten dat we ingewikkelde vragen die we in eerste instantie aan een (dure) notaris hadden gesteld eigenlijk net zo goed aan Timo konden stellen.

31 de julio de 2025

Erg positief

Via via ben ik bij Viisi terecht gekomen. Timo heeft me super geholpen met het aanvragen van een hypotheek. Hij was erg duidelijk en dacht goed mee. Ik zou Viisi zeker aanraden!

16 de julio de 2025

Hi Mariëlle,
Dank voor de positieve review. Fijn om te horen dat de dienstverlening goed bevallen is. Ik wens je heel veel plezier in de nieuwe woning, en zie je graag in de toekomst weer terug om je te helpen bij je nieuwe woonwensen!
Groetjes Timo

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een sparringspartner bij je huiskoop doolhof en hypotheekaanvraag

Timo en zijn collega's van Viisi Hypotheekadvies hebben ons gedurende het hele proces goed ontzorgd bij de hypotheekaanvraag. We begonnen ons koopproces met een goed ingerichte webinar van Viisi en zijn daarna tot aan het geaccepteerd bod al gratis ondersteund. Daarna begon de betaalde dienst, die uitgebreid met data inzicht bied in de best opties voor jou. Tijdens de aanvraag kwamen we nog op een obstakel m.b.t. de erfpacht. Met Timo konden we fijn sparren over dit punt en de beste stappen voorwaarts. Wij raden de dienst van harte aan!

17 de agosto de 2025

Hi Roman & Sara,
Dank voor de mooie review, wat fijn dat onze dienstverlening jullie zo goed is bevallen. Heel veel woonplezier in de nieuwe woning, en we zien jullie in de toekomst graag terug!
Groetjes Timo

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Viisi-Arjen heeft ons super goed…

Viisi-Arjen heeft ons super goed geholpen met adviezen en het snelle regelen van een hypotheek

7 de julio de 2025

Hi Peter en Annemarije,

Dank jullie wel! Dat is heel leuk om te horen!

Heel veel plezier met jullie nieuwe woning!
Hartelijke groeten,
Arjen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Deskundige begeleiding bij aankoop huis

Wij hebben een erg prettige ervaring gehad met Viisi bij de aankoop van ons eerste huis. Niels was ons aanspreekpunt en heeft ons geweldig door het aankoopproces geloodst; van een beoordeling van wat we maximaal konden lenen tot een akkoord op de hypotheekaanvraag. Daardoor verliep het proces zeer soepel.

Hij was altijd bereikbaar voor vragen, per e-mail en telefoon, en reageerde zeer snel! Communicatie was al met al goed en proactief, ook in het maken van voor ons passende keuzes voor een hypotheekverstrekker en verzekeringen. Tijdens de gesprekken kwamen z’n kennis en ervaring over het gehele proces duidelijk naar voren; als wij dit alles zelf hadden moeten doorgronden en uitvinden, had dat waarschijnlijk nogal wat tijd gekost.

Al met al is Viisi (en Niels) een echte aanrader om mee in zee te gaan; en wij zullen zeker bij ze terugkomen als we in de toekomst weer een huis gaan kopen!

2 de agosto de 2025

Hoi Daan,

Dank voor de mooie review, veel plezier in de nieuwe woning!

Niels Lengers

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.