Información sobre la empresa

1. Mercado online

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Køb dine dagligvarer online - Spar tid og penge! Køb varerne og hent dem i vores shop på Mijas Vejen, Fuengirola. Det er nemt og ligetil, kom godt i gang.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

La gente también ha visto

2,7

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Frygtelig oplevelse

Frygtelig oplevelse, havde før bestilt fra vikingos hvor jeg var meget tilfreds. Men tilbage i november lavede jeg en bestilling, som de 2 dage efter annullerede, og overførte pengene tilbage på min konto.

Efter det gik jeg ud fra at det var det, men 2 uger efter blev der trukket 300€ igen, og jeg havde informeret om jeg var flyttet til DK, hvorefter de lovede at overføre pengene tilbage, men siden da har jeg intet hørt, efter jeg har sendt +5 mails, er der stadig ingen respons.... dårlig service og totalt amatør, dette burde anmeldes for svindel!!!

Kan absolut ikke på nogen måde anbefales!!!

Fortjener ikke engang 1 stjerne...

20 de mayo de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hvis det var muligt at give minus…

Hvis det var muligt at give minus stjerner havde jeg gjort det. Og det er ikke begrundet i eet besøg - men på flere dårlige oplevelser - så nu synes jeg det er berettiget med kritik. Og jeg mener virkelig med beklagelse fordi det unge personale i butikken gør deres. Men flere gange har jeg sendt mails som aldrig besvares - flere gange har jeg taget tog og bus for at komme til butikken og der har i den grad været mangel på varer. Men sidste gang i onsdags (butikken annoncerer med at de får varer tirsdag) var butikken ikke alene mangelfuld - men næsten tom for varer. SÅ - slut med den og kan på det kraftigste IKKE anbefales.

4 de octubre de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

stort udvalg af danske varer

stort udvalg af danske varer - og endda til priser som kun er lidt højere end i DK. Vi var inde i forretningen fredag 16/11-18 og selvom den unge ekspedient lige havde haft en usædvanlig dum og irriterende kunde, havde hun overskud og smil på læben til os

16 de noviembre de 2018

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.