I ordered a GRS Bifrost stock for my Blaser R8, but received one for a Tikka t3x instead. Mistakes happen, no one gets it right 100% of the time. What impressed me is how they handled it. They w... Ver más
Excelente Atendimento com produtos Top qualidade preço. Sede na Suécia e com prontidão no envio para Portugal.... Recomendo que comprem nesta empresa Eu vou faze-lo sempre que precisar e recomend... Ver más
Snabb och smidig leverans vid beställning. Bra kvalité på deras tröjor som hållit många tvättar. Väldigt trevlig personal vid besök av butiken som hjälpte mig att testa ut nya vandringskängor. Rekomm... Ver más
Köpte hoodien med hjortronen. Beställde först L som brukar funka men den var alldeles för liten. 69 kr att returnera, köpte sedan 2xl. Den passar men är kort i midjan och ingen stadga i luvan, tyget ä... Ver más
Escrito por la empresa
Välkommen till Vildmarken Skytte- och Eventcenter vid E18 på Nyängen i Värmland! Vi erbjuder en unik kombination av Sveriges största skjutbiograf, exklusiv butik och moderna mötesmöjligheter under samma tak. Hos oss skapas minnesvärda möten och upplevelser utöver det vanliga. Upptäck även Vildmarkens egenutvecklade sortiment i vår unikt utformade Brand Store, där vi erbjuder unika produkter fokuserade på jakt och friluftsliv. Våra populära klädesplagg, kepsar och accessoarer finns nu även tillgängliga i vår fysiska butik, där vi stolt presenterar ett urval Brand Partners. Välkommen till en inspirerande vildmarksupplevelse!
Åsbäcksvägen 3, 66434, Grums, Suecia
- 010-45 99 012
- webshop@vildmarken.se
- vildmarken.se
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Så underbar mat o trevlig personal.
Så underbar mat o trevlig personal.
10 poäng av 10
Kein Versand und unterirdisch Support
Ich habe am 04.05.2025 eine Bestellung bei dem Shop aufgegeben.
Außer einer Bestellungbestätigung habe ich bis heute (22.05.2025) die bestellte Ware nicht erhalten. Auch nach mehrfachen anschreiben des Supports, keine weiteren Antworten, außer die Ticketnummer (um die sich wohl keiner kümmert). Der Shop ist nicht zu empfehlen.
Helt otrolig mat
Helt otrolig mat! Vällagat, nytänkande och färska råvaror! Så fin service och härlig miljö! Inte sista gången man åker dit!!
Viltköket bjuder på en riktig god och…
Viltköket bjuder på en riktig god och smakrik lunch i en trevlig mijö!
Rekommenderar starkt
Jag har besökt lunchen flera veckor i rad nu och det håller samma höga nivå varje gång. Maten är otrolig smakrik och väldigt väl gjord. Servicen är väldigt bra och lokalen samt utsikten höjer upplevelsen.
En riktig smakupplevelse
En riktig smakupplevelse och verkligen värt att besöka.
Enkelt att handla!
Enkelt att handla!
Bra webbshop som är enkel att navigera i.
Snabb hantering av order.
Ny får vi hoppas produkten levererar@
De skriver deres tøj er af høj kvallitet fy for stan et sacm !
De skriver deres tøj er af høj kvallitet.
Har lige modtaget mit og selv temu sælger bedre kvallitet end det tynde **** jeg har modtaget. selv jeres tryk på trøjerne er helt skæve.
også til det lige så surt man skal selv betale for at sende jeres skrald tilbage. klam forretning !
Den bästa smörgåstårta jag har ätit
Den bästa smörgåstårta jag har ätit
Värt varenda krona
Väldigt god mat
Väldigt god mat! Trevlig personal och härlig atmosfär.
God mat med spännande smaker och…
God mat med spännande smaker och kombinationer. Fint upplägg, fin miljö, bra service. Allt var perfekt! 😍
Ett väldigt trevligt besök
Ett väldigt trevligt besök. Jag åt lunch och det smakade väldigt bra. Jag kommer tillbaka
Så jäkla gött
Bland det godaste jag nånsin ätit
Bland det godaste jag nånsin ätit. Vällagat och närproducerat. Trevlig personal.
Trevligt bemötande
Trevligt bemötande. Kunnig personal. Otroligt god mat med mysig lokal.
Väldigt fint och väldigt god mat
Väldigt fint och väldigt god mat
Goda snittar från Viltköket 😋😋
Trevlig personal
Trevlig personal, fina utrymmen och god mat. Väl värt ett besök
Slechte kwaliteit shirts en opdruk,
Slechte kwaliteit shirts en opdruk,
Keuze uit mooie afbeeldingen en opdrukken maar kwaliteit laat te wensen over
Var och åt "Sjömansbiff på värmländsk…
Var och åt "Sjömansbiff på värmländsk älg" en tre rätters lunch som var mycket god! Bra service och fin miljö! Jag kommer igen & rekomenderar varmt andra att besöka er!