Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Udskiftning af ovn i bad efter der var hul. Hurtig udførelse og kvalitet arbejde. De bedste anbefalinger her fra

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service - fra start til slut! Fik god vejledning da jeg ringede forud for booking, og gik hjem og bookede. Fin svartid på efterfølgende mail ang. levering. Go' levering og afhentning mang... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

God service med booking, levering, afhentning og instruktioner. Eneste minus var at vi gerne ville skifte vand og det strakte det medleverede klor ikke til (på dag 5 var klorbeholder næsten Tom).... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de alquiler de equipos para deportes acuáticos

Escrito por la empresa

Vi lejer vildmarksbade ud i Nordjylland - og vi er gode til det.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,8

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse - alle pengene værd! Vi fyrede op, badede i stjerneklart frostvejr ved 39-40 grader et par timer, gik op, lagde låg på - og næste aften var vandet 24-25 grader, og hurtigt varmet op! Super service - badet blev leveret til tiden og placeret lige, hvor vi ville have det, og hentet til tiden. Jeg elsker, når de aftaler, man laver, bliver holdt, og der ingen bøvl er! Fra nu af min yndlingsudlejer 😀

17 de enero de 2022

Fuldstændig eminent service

Fuldstændig eminent service! Morten var nem at få fat på, svarede på alle spørgsmål og gjorde det nemt og enkelt at anvende vildmarksbadet.
Han overholdt alle aftaler og får de varmeste anbefalinger herfra.
Vildmarksbadet var i sig selv en fantastisk oplevelse. 😊

17 de enero de 2022

Fantastisk service

Fantastisk service - fra start til slut!
Go' levering og afhentning mange badetimer (og dage) senere - og ingen brok over brænde retur (og penge kom hurtigt)!

28 de octubre de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Børn og voksne havde en fantastisk…

Børn og voksne havde en fantastisk efterårsferie med et vildmarksbad fra Wildmarksbadnord.dk. Det blev til mange gode timer i varmt vand under himlens stjerner.
Levering var til tiden og vi fik sat karret, hvor det var ønsket.

28 de octubre de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi lejede et vildmarksbad en uge i…

Vi lejede et vildmarksbad en uge i sommerhus. Virkelig en god oplevelse for både børn og voksne. Fantastisk service af Morten. Badet blev leveret og hentet og alt var perfekt. Kan varmt anbefale dem 😄👏🏻

13 de agosto de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var en utrolig god oplevelse

Det var en utrolig god oplevelse, at leje vildmarksbadet. Vi fik det dagen først vi havde booket det fra og der blev gjort en ekstra indsats for at få det omkring huset, hvor vi gerne ville have det. Badet var meget rent og pænt og lige til at gå til. Kan klart anbefales.

12 de agosto de 2021

Bedste anbefalinger herfra

Bedste anbefalinger herfra. Morten satte vildmarksbadet helt ned på jorden hvor vi ville have det. Havde flere forskellige adaptere med så han var sikker på at det passede med det sommerhus vi havde lejet. Leveret rigelige sække med brænde og lod os aflevere de uåbnede sække retur. Skøn oplevelse og ikke sidste gang👍

11 de agosto de 2021
Valorada con 4 estrellas sobre 5

God service men mangel på ekstra klor

God service med booking, levering, afhentning og instruktioner.
Eneste minus var at vi gerne ville skifte vand og det strakte det medleverede klor ikke til (på dag 5 var klorbeholder næsten Tom). Var derfor nødt til at købe ekstra (et kg..) tabs i nærmeste byggemarked.
Her ville det have været smart at have fået nogle ekstra med ved levering

11 de agosto de 2021

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.