De Vileda easy wring and clean spinmop is op zich best redelijk, al zou hij wat droger mogen spinnen van mij. Maar de vervangingsmoppen zijn ronduit slecht. De slierten klitten in de was zo in elkaar... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Op zich is de Vileda turbo emmer een goed produkt, TOT de metalen lager is versleten. En dan kom je er via de klantenservice achter dat VILEDA geen onderdelen levert, terwijl ze pretenderen zo du... Ver más
Vileda slechte kwaliteit aandrijfmechanisme
Op een paar maand tijd al 3 exemplaren moeten vervangen omwille van de povere kwaliteit van het aandrijfsysteem: tanden breken gewoon af.
Op zich is de Vileda turbo emmer een…
Op zich is de Vileda turbo emmer een goed produkt,
TOT de metalen lager is versleten.
En dan kom je er via de klantenservice achter dat VILEDA geen onderdelen levert, terwijl ze pretenderen zo duurzaam te zijn!
Maar je kunt t gelukkig zelf oplossen, nml via internet het lagertje bestellen (ff Googelen), dit wordt via de post in 2 dagen geleverd, en op you-tube staan filmpjes hoe het te fixen.
Áls VILEDA dat nu doorgaf via de klantenservice, dan waren ze pas klantvriendelijk èn duurzaam bezig.
Maar ja dan verkopen ze wel stukken minder "DUURZAAM" geproduceerde dweil emmers ;-)
Vileda Turbo emmer geen onderdelen leverbaar
Uit onze Vileda Turbo emmer was een tandwieltje met daarin een naaldlager defect geraakt, we hebben de emmer nu 12 maanden, bij navraag bij info.belgique vileda om het tandwieltje toe te sturen, kregen we te horen dat er geen onderdelen zoals deze apart verkrijgbaar zijn. Wij moeten dus voor het niet kunnen leveren van dit kleine onderdeel, en nieuwe emmer aanschaffen.
Dat vinden we geen juiste sevice.
Zwakke schakel, niet duurzaam
Al 3 x het vileda schoonmaaksysteem EasyWring & Clean Turbo gekocht. De constructie heeft een zwakke plek. Al na een paar maanden gebruik, trap je een verbindingsstukje kapot en is het roterende deel niet meer bruikbaar. Bij alle drie de emmers, dus geen toeval meer. Goed business model voor vileda, maar slecht voor mijn portemonnee en beslist niet duurzaam. Ben nu op het andere merk overgestapt. Lijkt robuuster.
Vileda Turbo 2 in 1 microfiber
Vileda Turbo 2 in 1 microfiber
Ik had dit product (oudere versie) gekocht bij Marketonweb, maar de steel draaide niet vast. Blijkbaar was het product al beschadigd bij BolCom en kwam het zo bij de online winkel terecht. Vileda België belde mij op en ik ontving een volledig nieuw systeem! Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening. Dit is een geweldig product! Ik hoef niet meer te bukken en de dweil uit te wringen. Gewoon top!
Zware mis aankoop
Zware mis aankoop. Steel veel te kort (1x gebruikt rugpijn). Onmogelijk de dweil in normale richting gebruiken. Klik systeem gaat direkt los als je steel omhoog beweegt.
Je moet 2e emmer bij kopen omdat centrifuge vies water niet scheid van schoon water.
Zeer slechte service
Zeer slechte service, ze willen een aankoop bon en een online bestel bon is niet voldoende.. Er zat geen bon bij de online bestelling en dan helpen ze je niet bij een kapot product.. Zeer slechte service!!!
Slechte service achteraf !!!
Hallo, pas op met de aanbiedingen met cashback. Heb mij hierdoor laten misleiden. Heb uiteraard alles doorgestuurd zoals vermeld maar nooit de 10€ gekregen. Heb eerst met de firma die deze reclame regelde contact opgenomen maar waren zeer onbeleefd en viel niet mee te communiceren. Hierna contact opnemen met Vileda maar ook zij waren niet bereid te helpen. Pas dus op met de aankoop van een product van Vileda. Service achteraf is er dus niet. Zeer ontevreden dus van de service achteraf!!!
Laat me ruim 1,5 maand zitten met een…
Laat me ruim 1,5 maand zitten met een kapotte stofzuiger voordat ze uberhaupt mijn case behandelen en mijn mails beantwoorden. 6 mails, 3 belletjes en een hoop frustratie verder eindelijk de bevestiging dat ik een terugbetaling van het product krijg.
Om vervolgens te weigeren mij inhoudelijk te informeren binnen welke tijdsperiode ik mijn restitutie zal terug ontvangen. Ongelooflijk irritante manier van communicatie, naast het gebrek aan communicatie in z'n geheel de eerste 1,5 maand.
Klant en milieu onvriendelijk!
Klant en milieu onvriendelijk!
Stok van de vileda 2 in 1 turbo dweil kwijt. Nieuwe stok en dweil gekocht. Deze passen niet in het systeem omdat de dweil van de turbo een brede ring in het midden heeft waar een rood tussenstukje in hoort. Geen enkele winkel verkoopt de stok met dweil van de turbo los, laat staan alleen het rode tussenstukje wat ik nodig had. Bij de klantenservice van vileda hielden ze me aan het lijntje. Tot 3 keer toe zou ik teruggebeld worden. De medewerkers wilde hun naam niet zeggen om naar te refereren. Op een gegeven moment ben ik idd teruggebeld met de mededeling dat ik geen losse onderdelen kon bestellen, maar een nieuwe set met emmer, dweil en stok moest kopen waar dan het rode tussenstukje bij zou zitten. Erg klant en milieu onvriendelijk!
Garantieverzoek Vileda VR ONE robotstofzuiger
Garantieverzoek VR 102 robotstofzuiger.
Afhandeling verliep via Vileda België.
Snelle reacties, duidelijke communicatie.
Vileda belde regelmatig om de voortgang te communiceren en bood een passende oplossing. (vervanging product).
Erg tevreden over de service.
Más información sobre otros tipos de reseñas.