Een fantastisch verblijf met een prachtige omgeving! Rust en natuur. Ruime schone kamers en een fijn zwembad. Gastheer Gerard is er om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Villa follow the sun, in alle rust heerlijk genieten van je verblijf in deze fantastische villa op het prachtige Ibiza. Wat bieden wij: Villa Follow the Sun organiseert jaarlijks retraite weken voor yoga, meditatie en mindfullness. Maar ook zijn de kamers in de villa voor losse verhuur beschikbaar.
La gente también ha visto
Een oase van rust en ruimte.. 💛
In een moeilijke periode waren wij op zoek naar een rustige plek op Ibiza om even te ontspannen. Villa Follow the Sun bleek precies dat te bieden. De locatie is prachtig, in de natuur maar tegelijk ook bij alles in de buurt.
De kamers ruim, mooi ingericht en een fantastisch zwembad!
Gerard is een super fijne gastheer. Hij zorgde ervoor dat we ons gelijk thuis voelden.
Wij komen zeker terug! Hasta luego! 💛
Met een grote glimlach terugdenkend aan…
Met een grote glimlach terugdenkend aan mijn verblijf in villa follow the sun!! Hartelijk ontvangen door gastheer Gerard. De Villa staat op een prachtige plek, omgeven door een heerlijke rustige omgeving. Een lekker ruim huis. Met een heerlijk zwembad. Zeker voor herhaling vatbaar, en dat ga ik volgend jaar dan ook zeker weer doen met mn vriendinnen!!! Followthesun: lieve Gerard: tot volgend jaar💛🫶
Een fantastisch verblijf met een…
Gastheer Gerard is er om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.
Een prachtige locatie voor ons Ibiza Retreat!
Samen met mijn dochter Melissa mocht ik een Ibiza Retreat organiseren bij Villa Follow the Sun. Met Gerard had ik voor onze komst al goed contact om ons goed voor te bereiden op onze week in april met nog 8 andere dames. De villa heeft prachtige kamers, fijne badkamers, een heerlijk zwembad en genoeg plekken om te chillen. Vooral het dakterras was een mooie plek om tijdens de opkomende zon yoga te doen. En 's avonds gaven we binnen in de yogaruimte soundhealings en ontspannende yoga. Gerard had in onze week hulp van Colinda. Samen maakten zij heerlijke ontbijtjes, lunches en diners, echt een gouden duo! We kijken er naar uit om volgend voorjaar weer zo'n mooie week te beleven!
Sandra Diependaal van Sandrasana
Yogaretreat
Wat heb ik genoten van een heerlijke yoga week in Villa Follow the Sun.
Het is een prachtige ,rustige en sfeervolle plek. Mooie ruime en schone kamers. Buiten zijn er diverse relax plekken. Je kunt zelfs een duik nemen in het heerlijke zwembad. Binnen is er nog een speciale yogaruimte. En bij mooi weer is het dakterras een geweldige yoga/ meditatie plek met uitzicht op de citroenbomen.
De ontbijtjes en andere maaltijden waren super goed verzorgd. Er was naast vegetarisch eten ook wat anders mogelijk zoals kip/ visgerechten. Gerard was een aardige en behulpzame gastheer die echt zijn best heeft gedaan om gezamenlijk met de yogadocenten Sandra en Melissa ons een onvergetelijke week te bieden.
Top week op een prachtige locatie
Prachtige locatie; rust, natuur, mooie ruimtes voor binnen en buiten yoga, ruime schone kamers en heerlijk zwembad.
Uitstekende verzorging met uitgebreid ontbijt en 2x per dag heerlijk vers bereid vegetarisch warm eten.
Gerard is een rustig aanwezige host die alles doet om het je naar de zin te maken!
Followthesun is een geweldige plek
Followthesun is een geweldige plek. Heerlijke week gehad. Doordat alles verzorgd werd, kon ik helemaal tot rust komen. Het eten is super, het zwembad heerlijk en het uitzicht fantastisch. De eigenaar is een heel fijne gastheer.
Het is een prachtige plek en het huis…
Het is een prachtige plek en het huis klopt, mooi rustig en super goed verzorgd, heerlijk eten, een geweldige ervaring, dank je wel
Fijne villa
Fijne villa, heerlijk eten, goed verzorgd en perfect voor yoga en workshops. Zwembad is heerlijk en je komt er tot rust!
Top locatie voor retreats
Op deze plek kan ik een goed retreat verzorgen voor mijn deelnemers want samen met Gerard heeft Into the Center een totaal verzorgde week neer kunnen zetten. Voor mij was de rust, de mooie ruime schone kamers en de uitwijkmogelijkheden voor al mijn workshops een grote plus. De maaltijden en de gastvrijheid van het team waren top.
Super!
Wat een geweldige plek! Gastvrij, schoon, mooie locatie, heerlijke bedden, lekker zwembad en zalig eten!
Gerard was een top gastheer en de yoga van Danielle Urbanus uitstekend!
Alles was om in yoga termen te blijven, in balans!
Hele mooi gelegen villa
Hele mooi gelegen villa, met goede service, schoon, fijn zwembad en heerlijk eten. Gerard en zijn team doen er alles aan om je een fijn verblijf te laten hebben. Kamers en badkamers zijn schoon; omgeving is stil en buiten de drukte.
Wat een kado aan jezelf!
Mijn dochter en ik hebben een overheerlijke Yoga Retreat week achter de rug. De locatie Villa Follow the Sun is heel geschikt voor deze activiteit, een rustige omgeving, sfeervolle zeer schone kamers, een zwembad en fijne lounge plekken om te chillen. Gastheer Gerard en yoga juf Susanne maakten deze geweldige ervaring compleet. Ze hadden een mooi en heel divers programma voor ons verzorgd omlijst met zeer smaakvolle ontbijten, lunches en diners.
Gewoon goed
Gewoon goed, niets op aan te merken.
Heb er van 9 tot 15 september met Suzanna Hamelink als yoga instructrice een super fijne week gehad , in een schone mooie villa met eigen zwembad, in een hele relaxde omgeving met ook nog heerlijk eten.
De host Gerard is een lieverd en zorgde dat we niets tekort kwamen.
Een aanrader
Maximaal genieten
Villa follow the Sun is een heerlijke finca met fijne plekjes om te chillen en een prachtig uitzicht. Verschillende mooie stranden en het gezellige Santa Eularia liggen op steenworp afstand.
De gastheer zorgt ervoor dat je je al snel thuis voelt. Zijn heerlijke en gezonde ontbijtjes mag je zeker niet missen.
Sea view
Een erg fijn verblijf gehad op een mooie rustige locatie. De slaapkamer had seaview. Wakker worden dan de deuren openslaan en in bed naar de zee staren, geweldig. Gerard is een echte gastheer die ons iedere dag verblijdde met een heerlijk ontbijtje met verse sinaasappelsap van zijn eigen sinaasappelbomen. Dikke aanrader dus om te vertoeven.
Die Villa followthesun ist wirklich traumhaft 🤩👍
Die Villa followthesun ist wirklich wunderschön 🤩, wir haben uns dort sehr wohl gefühlt.
Es ist alles sehr liebevoll und gemütlich eingerichtet und die Zimmer haben eine Klimaanlage.
Der Aussenbereich und der Pool sind wirklich toll 👍 und haben einen schönen Charme 🤩 mit Liebe zum Detail.
Die Umgebung ist ruhig und ursprünglich mit vielen Zitronen- und Orangenbäumen. Die Zitronen haben wir gerne beim Frühstück für frischen Saft verwendet 😉.
Die Villa liegt etwas außerhalb von Santa Eularia, daher ist ein Auto oder Fahrrad sicherlich sinnvoll, aber auch zu Fuß kommt man gut zum Zentrum.
Gerard ist wirklich ein toller fürsorglicher Gastgeber 👍. Er hat uns trotz später Ankunft sehr herzlich empfangen 😉.
Er ist sehr freundlich und hilfsbereit, hat mir sogar eine Geburtstagsüberraschung mit organisiert 🎊😃 und hat uns auch sehr gute Tips für die Insel mitgegeben.
Ah, und feiern kann er auch 😎.
Die Buchung mit Gerard verlief reibungslos und völlig unkompliziert, super.
Wir werden auf jeden Fall wiederkommen, weil man sich wirklich in der Villa wohlfühlt 🌞.
Vielen lieben Dank nochmal an Gerard für die tolle Zeit 🤗
Can we go back? ❤️
Via via kwamen wij terecht bij Follow the sun en wat hebben wij genoten van ons verblijf! We werden opgewacht door Gerard met een glaasje (of 2 of 3) koude bubbels en tapas. Dat was allebei erg welkom na een lange reisdag en bovendien heel gezellig! Het ontbijt was een feest en Gerard verraste ons elke ochtend met de lekkerste creaties. Ook aan de kindjes werd gedacht en haalde hij speciale dingetjes in huis, zo attent!
De ligging van het huis is geweldig, net aan de rand van St Eulalia. Fantastisch uitzicht vanuit elke hoek van het huis, vanaf de kamer boven zelfs tot aan zee. Je bent vanaf deze plek zo bij de winkels maar het is ook een perfecte uitvalsbasis om het eiland te verkennen. Voor tips staat Gerard trouwens ook voor je klaar! Na een dagje strand doken wij in het heerlijke zwembad om even af te koelen en zo vanuit het zwembad konden we lekker bbquen in de buitenkeuken onder het genot van een apérol met sinaasappels uit eigen tuin!
De mooie (leuke decoratie!) kamers hebben heerlijke bedden, zijn super schoon en voorzien van airco.
Kan niet anders zeggen dat we een geweldige tijd hebben gehad met en bij Gerard en de tickets voor een nieuwe vakantie alweer zijn geboekt!
Wat een super mooie relaxte plek
Wat een super mooie relaxte plek. Goed te bereiken, schoon en een fantastisch ontvangst. Gerard, we komen snel weer 🥰
Heerlijke vakantie gehad in deze mooie…
Heerlijke vakantie gehad in deze mooie villa met een heerlijk zwembad. Gerard is een zeer vriendelijke gastheer. Omgeving is prachtig kom zeker snel terug!
Más información sobre otros tipos de reseñas.