BESTEL en/of KOOP HIER NIETS!!!!! Een rasechte oplichters bende. "Internet Overal" besteld en betaald, maar helemaal NIETS geleverd.
Consulta las opiniones de los clientes
Alles wat maar fout kon gaan ging bewust fout Alleen maar mooie shit verhalen ! Loods is helaas afgebrand levering volgt later.U krijgt een compensatie van 10% op u aankoopbedrag-tot op heden nog ge... Ver más
0,0 service. 101 beloftes 0 waargemaakt. 3 maanden later nog steeds niks geleverd terwijl "levertermijn 7 dagen" zou/ging zijn. Eerst was er een zogezegde brand,dan de belofte voor een gedeeltelijke t... Ver más
La gente también ha visto
Nooit iets kopen,oplichterij
Heb op 27 februari 2025 Pro Straem besteld,heb nog steeds niks .Alle dagen in de late avond krijg ik Vilunotto een waarschuwing voor het betalen van iets dat ik niet heb met dreigementen,ik zou betalen via Klarna bank. de mensen die daar iets willen bestellen,zijn bende oplichter
Nooit iets bestellen
Nooit iets bestellen, het is een nep site.
Bestellen en betalen, daarna foto dat het magazijn afgebrand is en verder hoor je niets.
15 mailtjes gestuurd, meestal geen reactie, maar soms dat het artikel onderweg is, maar dat de track en trace niet werkt.
Klacht indienen bij facebook, want die verdient eraan.
Oplichters. Wel betalen maar niet leveren.
Oplichters. Twee maanden terug een iptv stick besteld en helaas direct betaald. Eigen domme schuld natuurlijk want nooit iets ontvangen. Tracking nummer bestaat niet en mail wordt niet meer beantwoord.
Trap er niet in aub!
Bouwpakket van een V8 miniatuur motor…
Bouwpakket van een V8 miniatuur motor besteld. Vandaag na 7 weken een klomp gesmolten aluminium gekregen , dat moet doorgaan als een V8 motor het enige wat er aan los onderdeel bij zit zijn 2 plastic v snaren. Het is gewoon nep mensen , koop er niets . Het valt mij überhaupt mee dat ze nog iets hebben gestuurd , ik had de moed al opgegeven. Dus let op pure OPLICHTERS NIETS BESTELLEN .ik snap ook niet dat ze ongestraft het logo van Trustpilot kunnen gebruiken
NIETS BESTELLEN EN BETALEN
NIETS BESTELLEN EN BETALEN, ZIJN OPLICHTERS!!!!!!
WANNEER U BESTELD VRIENDELIJKE MAIL...MET SMOES EN FOTO HET DAK VAN HUN PAND IS AFGEBRAND!?
KOOP SVP NIET U BENT ECHT UW GELD KWIJT!!!!!!!!!!!
Ze bestaan niet!!
Op 12 februari 2025 bestelling gedaan. Na een week of drie vriendelijke begripvolle mailberichten niets meer gehoord. Ik heb op 12 maart nog een verzoek gestuurd, maar krijg geen antwoord. Had ik maar eerst de review gelezen
Heb product gekregen maar werkt totaal niet.l nietl…
Heb product gekregen maar werkt totaal niet. Hebben gewoon maar iets gestuurd, dus mensen koop hier niet is echt een fake bedrijf en ben je je geld kwijt.
Vilunotto is en fake site PAS OP KOOP…
Vilunotto is en fake site PAS OP KOOP DAAR NIKS.
Echt een fake opgezette kleine site.
Echt een fake opgezette kleine site.
Mensen bestel er aub niets je krijgt nooit iets te zien.
Misschien moeten we samen een klacht indienen tegen deze praktijken.
op 27 januari een bestelling geplaatst
op 27 januari een bestelling geplaatst
nu in maart nog niets ontvangen
alleen mails met smoesjes
Ze nemen je geld aan met plezier en leveren niets. OPLICHTING!!
4 februari producten besteld, nu is het 9 maart en heb nog niks ontvangen. Veel contact via de mail gehad en telkens weer een andere smoes, pure oplichting, koop absoluut niet bij dit bedrijf.
PURE OPLICHTERS BIJ VILUNOTTO.!
Nog altijd niets ontvangen
Nog altijd niets ontvangen.
Ze reageren niet op mails
OPLICHTERS!!!!
Its a scam 🤬🤬🤬🤬🤬🤬
StreamPro
Ik heb een StreamPro besteld op 24 Januari, wel betaald, nog steeds niets binnen. Continue smoesjes dat de levering onderweg is met een track and trace erbij die op 27-01-2025 blijft staan en geen steek verder komt. Wel al twee keer een mail gekregen hoe de StreamPro bevalt. Pure oplichterij, niet kopen!!!!
Koop het niet!!! Baby Bobby hondje.
Ik heb voor 33,93 een Baby Bobby hondje gekocht op 7 februari bij VILUNOTTO betaling ging via Lisandra Ecom LTD via Airwallex Netherlands bv
Het product Baby Bobby hondje nog steeds niet binnen. Ik ben nu 23 mails verder en ze blijven "smoesjes" verzinnen er was brand dus vertraging enzovoort. Maar steeds weer in het Engels of Nederlands het komt eraan.
Ook al meerdere malen mijn geld terug gevraagd
11 APRIL 2025
Na ongeveer 20 mailtjes hoor ik nu helemaal niets meer.
Ik vind het echt te gek voor woorden dat ze totaal niets meer van zich laten horen. De beloofde bon om bij de volgende aankoop bij hun 🤣🤣🤣
van 10 % korting nooit ontvangen. Het zijn oplichters. Ik stop maar met het sturen van mailtjes, heeft geen zin
VILUNOTTO HEEL SLECHT.
8 weken geleden wat besteld maar nog…
8 weken geleden wat besteld maar nog niks en steeds het is onderweg 😡 slechter dan slecht niks bestellen
Zit al vanaf 4 februari te wachten
Zit al vanaf 4 februari te wachten
Gewoon oplichters.
Heb aangifte gedaan 😡😡😡😡😡😡😡
Waar blijft mijn BabyBobby 🥴🤬
Dit bedrijf gebruikt wel het logo van…
Dit bedrijf gebruikt wel het logo van trustpilot, maar deze beoordeling vertrouw ik niet
Más información sobre otros tipos de reseñas.