La empresa ha respondido
Uiterst vriendelijke mensen en zeer behulpzaam! Absoluut niet opdringerig. De collectie is met zorg uitgezocht. Kijk uit naar de herfst/winter collectie.
La empresa ha respondido
Het is jammer dat de communicatie met het bedrijf zeer slecht is. In de middag niet bereikbaar, bij het opgeven van naam wordt er niet teruggebeld. De verzending van de artikelen ging goed, maar ook h... Ver más
La empresa ha respondido
Bij Vincken Mode combineren we stijl en comfort voor de moderne senior. Ons doel is om mode toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht leeftijd of locatie. Daarom organiseren we modeshows en verkoopevenementen door heel Nederland. Specifiek in zorgcentra, verpleeghuizen en serviceflats. Dit maakt het voor senioren eenvoudig en comfortabel om de nieuwste mode te ontdekken en aan te schaffen in hun eigen vertrouwde omgeving.
Ik heb al eerder bij dit bedrijf gekocht. Voor het eerst online besteld. Netjes en snel geleverd. Ik koop graag voor mijn moeder de mooie kleren die ze verkopen. En een super mooie kwaliteit. Ik kan het iedereen aan raden.

Respuesta de Vincken Mode
alles verliep goed zoals ik had besteld en het geleverde product is ook prima

Respuesta de Vincken Mode
Afgelopen maandag kennis gemaakt met Vincken mode in het verzorgingshuis van mijn moeder. Ze kon nu weer eens zelf mee kijken naar de uitgebreide collectie die ze hebben. Super fijn geholpen. Fijne kwaliteit. Nalevering snel ontvangen. Hebben een mooie lente/zomer collectie kunnen shoppen. Aanrader

Respuesta de Vincken Mode
Wordt goed geholpen en als ze iets niet hebben wordt het netjes opgestuurd bedankt

Respuesta de Vincken Mode
Ze hebben Hele mooie kleding en super kwaliteit en een hele snelle levering

Respuesta de Vincken Mode
Ik had een off white trui besteld die ik toen deze geleverd was te geel vondt . Ik heb toen app contact gehad en gevraagd of ze een echte off white trui hadden en ik kreeg toen een foto van mijn geretourneerde ( te gele ) trui en een echte off white trui zodat ik goed het verschil kon zien. Deze trui besteld en is erg mooi. Ik heb geen verzendkosten moeten betalen. Erge goede service, bestel hier zeker nog een keer!

Respuesta de Vincken Mode
Na een fout van postnl heeft Vinckenmode het keurig opgelost en hebben we toch nog de bestelling ontvangen. Een prettig bedrijf, goede contacten.

Respuesta de Vincken Mode
Vincken komt 2x per jaar in ons zorgcentrum (Veldhoven) en dan koop ik altijd mijn seizoenskleding. Ik slaag altijd, want zij zijn een van de weinigen die nog mooie kleding hebben voor wat oudere mensen. Zowel qua kledingstijl als draagcomfort. Ik word altijd heel erg vriendelijk geholpen met uitzoeken en passen. De kwaliteit is super en de keuze is ruim voldoende. Ik ben er erg blij mee als ze weer komen.

Respuesta de Vincken Mode
Netjes het artikel afgeleverd, komt afspraken na
Mooie kwaliteit van kleren

Respuesta de Vincken Mode
Hele goede Service en kleding van Prima kwaliteit.

Respuesta de Vincken Mode
Más información sobre otros tipos de reseñas.