Der er altid en god service i butikke, uanset om man skal bruge vin til en særlig lejlighed, en god whisky eller bare tapas til en hverdag. Udover service og viden er der altid et godt tilbud.... Ver más
La empresa ha respondido
Når Vinfordig.dk skriver: "Vi stræber altid efter at yde fantastisk service," er det ikke tomme ord. Det oplevede jeg ved mit sidste køb, hvor noget gik galt for fragtfirmaet - de 60 flasker kom i s... Ver más
La empresa ha respondido
Havde bestilt tapas til en større gruppe - men ramte desværre i sygdom på dagen .... her var bare smil på og ingen sure miner over en sen afbestilling - som faktisk endte med at vi tog det bestilte ma... Ver más
La empresa ha respondido
Skulle holde 50års fødselsdag hjemme for 20 gæster. Bestilte lux tapas og vinsmagning af 3 stk vine som vinfordig havde udvalgt. De unge gutter fra vinfordig leverer rigtig god service hele vejen igen... Ver más
La empresa ha respondido
Siden 2014 har vi distribueret kvalitetsvin og spiritus til hele Danmark. Vi brænder for at levere jordnær service og give dig den bedst muligt oplevelse. Vi ses hos Vin For Dig!
Torvegade 1, 6650, Brørup, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Man får altid en e
Rigtig god betjening når man besøger butikken.
Lækker butik. Top personale . Gode tilbud. Spændende live de altid laver.
Dejlig butik at handle i , meget dygtigt ejere og har virkelig et stort udvalg i vine og special rom
Leveringen - leveret med POSTNORD som har sat det uden kvittering - og jeg har ikke modtaget varerne. Vinfordig vil IKKE gå ind i sagen og tage den med POSTNORD, så jeg har betalt for varer og transport, jeg ikke har modtaget! Samtidig havde jeg bedt dem om at sende til udleveringssted, vi bor i ejerlejlighed og POSTNORD leverer ofte til udleverinsted istedet for at gå ind! Svartider fra Vinfordig er virkelig lange, når man som jeg reklamerer!
Det er virkelig skuffende at i smider 3 ud af de 4 flasker i advents kalenderen er fra det samme Vin hus, der havde jeg forventet mere variation.
Hvis jeg havde købt de 4 flasker fra jeres hjemme side havde det kostet 534kr men i tager 549 for adventskalenderen. synes det er sølle og jeg køber ikke hos jer igen.
Lavede en bestilling fredag d. 27. Oktober. Bestillingen går igennem, og jeg hører ikke mere fra dem. Torsdag d. 2. November, altså næsten en hel uge efter min bestilling, får jeg en mail om, at en af tingene desværre ikke er tilgængelig alligevel, og over jeg vil bytte den med noget andet eller bare slette den fra ordren. Jeg modtager mailen kl. 12.24, pg svarer allerede kl. 14.38, at den bare skal slettes fra ordren. Det er nu lørdag d. 11. November, over en hel uge efter jeg svarede på mailen, og jeg har ikke hørt noget som helst fra dem endnu. Har tilgængelig både bestilt og modtaget andre pakker i mellemtiden.
Man kunne jo i det mindste lige sende en mail ud om, at det er forsinket pga. det ene eller det andet, men der er bare ingen information til rådighed.
Sidst jeg skrev til kundeservice fik jeg godt nok hurtigt svar første gang. Men da jeg så skulle sende nogle informationer i forbindelse med min henvendelse, tog det også der over en uge før jeg fik svar på min anden mail. Det altså for ringe, og grund nok til jeg ikke gider handle der igen. Specielt når de selv lover DAG TIL DAG levering!!
Bestilte 4 flasker rom den 04 juni. Overførte via mobilpay pengene den 06 juni. En kollega forsøgte hente dem i Brørup, men fik dem ikke udleveret en uge senere, da de ikke stod klar.
I tirsdags fik jeg via telefon besked på de stod i Ribe.
Ingen svar kommet torsdag.
Kl 05:34 den 23 juni sender jeg mail, pengene skal bare tilbageføres. Nu kl 21 stadig ingen svar.
Det er sgu langt fra godt nok.
Vi fik 2 tapas anretninger til gæster. Godt jeg havde lavet lidt forret, ellers havde der ikke været nok. S magsmæssig levede det heller ikke op til det vi før har fået leveret. Så Tapas fra Ribe tør vi ikke bestille igen. Så ærgerligt det går den vej.
Vi har lige købt en tapas anretning til 5 personer. Vi fik to næsten ens "platter" hvor den ene skulle forestille at være til 2 personer og den anden til 3 personer. Der var kun 200 grams forskel på de to og det betalte vi så 175 kr. for. Der var overhovedet ikke nok så vi måtte desværre selv til at indkøbe ekstra. Det var en skuffende oplevelse.
Jeg handler ofte hos vinfordig - både på nettet samt i deres fysiske butikker i Brørup og Ribe.
Om det er net-handel eller fysisk handel gør i gen forskel - service og kvalitet er altid i højsædet - dette kombineret med et bredt og spændende udvalg, gør vinfordig til en af mine foretrukne leverandører.
Super god butik. Ejerne er super hjælpsomme, priserne er rimelige, og får du brug for kundeservice, er de dejligt nemme at få fat på, og er gode til at hjælpe. Vil anbefale til hver en tid.
Har netop handlet whisky er butikken i Ribe. Kanon service og vejledning.
Kan klart anbefales.
Supergod service og hurtig levering - 1dag , så her vil jeg gerne handle igen ☺️
Más información sobre otros tipos de reseñas.