Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Zeer tevreden!

Ik ben zeer tevreden met mijn producten, zodra ik ze had besteld waren ze snel binnen. Ook ben ik erg te spreken over de kwaliteit. Al met al ik ben er blij mee!

17 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik koop al jaren dit fantastisch leuke…

Ik koop al jaren dit fantastisch leuke merk, zoon en dochter zijn er ook enthousiast over dus moeder ook blij haha. Ik koop meestal in een winkel maar ook online wat altijd snel geleverd wordt, dus zeer tevreden!

4 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kwaliteit met goede service!

Prachtige kleertjes voor mijn dochter, pasvorm en materiaal van zeer goede kwaliteit.

Wegens drukte bestelling wat later gekregen na melding super netjes geholpen door de klantenservice en zelfs nog een extra kortingscode voor de volgende bestelling.

Uitstekende service!

5 de enero de 2025

Nog niks ontvangen na 2 weken

Geen mogelijkheid tot contact per mail en telefonisch, krijg geen reactie. Al 2 weken wacht ik op mijn bestelling. Indien de bestelde items niet binnen 5 werkdagen ontvangen worden zal ik juridische stappen ondernemen. Jammer dat het zo moet. Eerst maar eens beginnen met een sommatie.

5 de enero de 2025

Samplesale

Samplesale 4 mei besteld en betaald.
Nu, 13 juni, nog steeds niets ontvangen.
Er wordt niet op meerdere mails gereageerd.
1x aan de telefoon gehad waar werd gezegd dat ik max 7 juni een track and trace zou ontvangen. Niets.

Na meerdere pogingen deze week om te bellen wordt er niet opgenomen.

Van een bedrijf zoals Vingino had ik dit totaal niet verwacht.

13 de junio de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Super slecht

Super slecht, tijdens sample sale items besteld waar er 2 dingen niet van zijn geleverd. Reageren niet op mail en krijg ze telefonisch niet te pakken!

11 de junio de 2024

Niets ontvangen

Sample sale bestelling gedaan, nog steeds niets ontvangen!
4 mei een bestelling geplaatst, zou met een paar weken bezorgd worden, dan ineens krijg je een mail dat de uiterste verzenddatum 7 juni is, nou niet dus!
Stuur je een mail waar je geen antwoord op krijg en telefonisch kunnen ze niks voor je doen.
Waardeloos!

8 de junio de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bizar lange levertijd

Al jaren koop ik bij de sample sale wat items. En elke keer weer word het niet optijd geleverd. Jullie zouden na al die jaren toch de levertijd eens beter moeten kunnen inschatten.

Ik heb als 1 van de eerste besteld. 2 a 3 weken levertijd stond erbij. En dan op de laatste dag van week 3 krijg je een mail dat het nog 2 weken kan gaan duren.
Neem dan ook niet zoveel bestellingen aan als je het niet aan kan! Of noteer gewoon direct dat het 5 weken duurt. Nu houd je mensen aan het lijntje

2 de mayo de 2024

Bedriegelijk!

Ik kocht een winterjas bij vingino. Ze adverdeerden dat je bij die aankoop een muts en rugzak bijkreeg. Deze werden niet meegeleverd. Ik nam contact op met de helpdesk en stuurde meerdere reminders. Ik heb hier nooit een antwoord op gekregen. Service na verkoop trekt duidelijk op niets!

14 de febrero de 2022
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.