Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel mooie en interessante aanbiedingen. Keuze uit kwaliteitsvolle wijnen. Verpakking veilig en stevig. Ruim assortiment van halve flesjes. Meer moet dat toch niet zijn?

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bestelling na een week ontvangen

Bestelling na een week ontvangen. Wist niet dat de wijn uit Annecy moet komen, beetje omslachtig. Ook ben ik wat huiverig voor DPD, daar heb ik al diverse keren mee meegemaakt dat ze doodleuk zeggen we ‘hebben je gemist’ terwijl ik braaf zat te wachten. Maar dat ging deze keer dus goed. De wijn was uiterst zorgvuldig verpakt, maar dat hield in een enorme doos met heel veel dikke kartonnen tussenschotten voor 6 flessen. Ik had 18 flessen besteld zodat we een enorme berg karton weg te gooien hadden. Dat vind ik milieutechnisch gezien wat bezwaarlijk. Ik bestel altijd mijn wijn via internet en die zit dan gewoon in de originele doosjes van 6 flessen van het wijnhuis. Al met al denk ik dat ik de volgende bestelling wat dichter bij huis ga zoeken. Oh, maar niet onbelangrijk, de wijn is heerlijk!

29 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Een beetje vreemd om al een review te…

Een beetje vreemd om al een review te verwachten terwijl de helft van de bestelling nog niet geleverd is. Waarover ook totaal niet wordt gecommuniceerd. Geen link vanuit de website om te kijken wanneer er geleverd gaat worden, geen track&trace en via DPD blijft er staan; levering de volgende werkdag. Dat blijft al een halve week de volgende werkdag. De wijn die wel is geleverd is heerlijk, maar dat wisten we al vanuit Frankrijk. Ik weet niet of ik de volgende keer hier weer bestel, of dat ik het via een andere website probeer. Jammer.

Inmiddels via de link van DPD de melding ontvangen dat mijn bestelling retour afzender is gestuurd, zonder enig bericht van DPD, Chronopost of Vinity. De link om mijn bestelling te volgen die ik heb ontvangen van de klantenservice (Chronopost link) werkt niet. Hier bestel ik dus nooit meer......

26 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het plaatje klopt helemaal!

17 de abril de 2026

12 betaald /6 geleverd

Ik heb 12 flessen besteld / 6 flessen per doos / 2 dozen. Er werd echter maar 1 doos / 6 flessen geleverd. Hoe geraak ik nu aan mijn andere 6 flessen / tweede doos?

14 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veel goede wijnen te vinden bij Vinify

Veel goede wijnen te vinden bij Vinify, ideaal als je naar specifieke wijnen op zoek bent. De beschrijvingen zijn beter dan bij veel andere online wijnverkopers en de reviews van klanten zijn echte reviews en helpen ook. Bezorging is niet binnen een dag maar dat vind ik geen enkel probleem en vanaf een laag aantal flessen al gratis.

13 de febrero de 2026

Easy

Very easy to order, and I loved the transparency around shipping and delivery

31 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

De bestelling bleef even hangen in de…

De bestelling bleef even hangen in de logistiek maar even een berichtje gestuurd en werd prompt terug gebeld en de bestelling ging gelijk de deur uit heel goed verpakt verstuurd vanuit Frankrijk en geen breuk en dus netjes geleverd PASSO DEL SUD NEGROAMARO PRIMITIVO 2024 - TAGARO heerlijke rode wijn

25 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Eindelijk konden we onze favoriete…

Eindelijk konden we onze favoriete Triplico wijn uit Puglia weer vinden en bestellen 😊 Daarnaast nog een paar andere wijnen besteld om te proberen. Ook fijn dat je dan niet meteen 6 stuks hoeft te bestellen maar een samengesteld pakket kunt maken. Onze bestelling was er binnen een week ondanks dat we vlak voor kerst bestelden! Keurig op de hoogte gehouden over levertijden.

31 de diciembre de 2025

Veel te lange levertijd.

Anderhalve week wachten op mijn bestelling zonder maar iets van een bericht, vind ik wat overdreven lang. En dan een privé afhaal adres waarvan niet bekend is wanneer je daar het pakket op kunt halen, is niet handig, zeker rond de feestdagen. De bezorg/afhaal service vind ik dus waardeloos.

24 de diciembre de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.