1. Servicio de automóvil

Vinpanda is a US-based vehicle history report provider. Sourcing data from NMVTIS and industry records covering insurers, salvage yards, and state DMVs, Vinpanda delivers comprehensive reports that help customers make informed decisions when buying used vehicles.

4,0

Muy bueno

Helped us avoid a salvage title…

Helped us avoid a salvage title nightmare within minutes after looking at a car for sale we were able to purchase it worth free knowing it wasn’t salvaged.

15 de mayo de 2026

The report found a loan secured against…

The report found a loan secured against the vehicle. Seller never informed me until I confronted them with the vinpanda report. Literally saved me from a HUGE nightmare. Would recommend them.

10 de mayo de 2026

Respuesta de Vinpanda

Thanks for your feedback! Glad the report was helpful.

Bought three reports while shopping for…

Bought three reports while shopping for my daughter's first car. Two came back clean, one had a flood brand the seller never mentioned. Worth every penny

12 de mayo de 2026

Dear Tom,

We sincerely appreciate your fantastic feedback! Knowing that you found our report useful truly motivates us to continue delivering top-notch service.

Should you have any further questions or need assistance, please don't hesitate to reach out to us via email support@vinpanda.com

Vinpanda flagged a rollback

The odometer on the listing said 68k but Vinpanda flagged a rollback from 112k. Dealer couldn't explain it. Walked away immediately.

4 de mayo de 2026

Respuesta de Vinpanda

Thank you for your feedback. We are glad the report supported your decision-making process.