Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lobby shows around 4500 concurrent players Saturday night. Real-time, plausible. Doesn't help me win but feels honest. Would prefer if the counter showed live game-specific (blackjack, roulette) sub-c... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Pakken kom hurtigt eller hvad efterhånden er standard. Trøjene er lidt små i størrelse hvilket kunne skrives som info. Derudover så var trykket på min trøje lidt skidt, sådan ved bogstaverne var der l... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Umuligt at kontakte! Jeg bestilte en bluse tirsdag og vurderede ud fra jeres hjemmeside at den sagtens kunne blive leveret til weekenden, hvor den skulle bruges til fødselsdagsgave. Da jeg intet ny... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Rigtig dårlig service!! Jeg sendte en meget forvasket hoodie som lugtede af røg tilbage til deres adresse for snart 2 uger siden...Jeg har skrevet 2 e-mails og ringet en del gange! Jeg har stadigvæk i... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de caridad

Información proporcionada por diversas fuentes externas

VintageCrew er en bæredygtig webshop med de fedeste vintage-produkter. Vi kan tilbyde vintage crewnecks, hoodies, t-shirts og meget andet. Skriv endelig en mail til os hvis du har spørgsmål.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super lækkert tøj i lækkert materiale

Super lækkert tøj i lækkert materiale (bomuldsblanding) og meget hurtig levering!

17 de junio de 2021

Hej Stine

Tusind tak for de fine ord - det betyder meget!

God stand

Super hurtigt levering. Der var en minimal plet på min trøje, men ellers i virkelig god stand.

16 de junio de 2021

Hej Eline

Super fedt at høre! Vi håber at kunne servicere dig igen snarest :)

Sublimt

Support, levering og produkt spillede bare. Tilfreds kunde herfra - Derfor fortjener vintagecrew 5 stjerner!

2 de junio de 2021

Hej Philip

Fantastisk at høre - tak fordi at du deler din oplevelse!

Virkelig fine trøjer!

Virkelig fine trøjer!
Har bestilt sweartshirts fra dem flere gange, og trøjerne har altid været i virkelig god kvalitet.

Kan 100% anbefales😊

31 de mayo de 2021

Hej Caroline

Mange tak for den fine anmeldelse. Det sætter vi kæmpe pris på!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service og god pris.

18 de mayo de 2021

Hej William

Tak for din anmeldelse. Fedt at du er tilfreds med vores service!

Varen var som ønsket

Varen var som ønsket, god hjemmeside, hurtig levering. Kan sagtens anbefale.

26 de abril de 2021

Hej Ida
Tusind tak for den finde anmeldelse! Det varmer.
God mandag :)

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Forsinket

Min pakke er voldsomt forsinket og super dårlig kundeservice. Jeg har ikke fået svar i mange dage.

24 de abril de 2021

Hej Merle
Jeg kan se at din pakke har været undervejs i 4-5 hverdage, hvilket er en anelse længere en hvad normalt er. De fleste ordrer er fremme ved kunden efter 1-3 hverdage. Hvis du har følt dig overset af vores kundeservice, beklager vi selvfølgelig meget og forsøger at være mere opmærksom på det i fremtiden.
Fortsat god mandag :)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

jeres returneing er alt for besværlig

jeres returneing er alt for besværlig, og jeres trøjer er ekstremt små i størrelsen. købte en trøje i L og den var ligesom en S. ØV!

16 de abril de 2021

Hej Bertil
Vi beklager at du ikke kunne passe trøjen. Hvis vi har lavet en fejlvurdering af størrelsen, så betaler vi selvfølgelig for at du kan returnere din ordre gratis. Skriv endelig til os på Instagram eller mail, så kan vi hjælpe dig med at returnere. Det fungerer som hos de fleste andre virksomheder, hvor man indtaster oplysninger og derefter printer et pakkelabel gennem vores returportal.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.