Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En knaldhamrende god oplevelse hos VIPbiler i dag. Kørte fra det sønderjyske for at hente en bil. En virksomhed med ambitioner, det er tydeligt at mærke. Mundtlige aftaler ✔️ Svartid - on poi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har købt en Golf – mit første bilkøb – og jeg er virkelig glad for bilen, selvom handlen gik hurtigt. Hvis der har været det mindste, har jeg kunnet ringe til Yassin, og det er altid blevet or... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan varmt anbefales! Vi var forbi VIP Biler for at kigge på en VW Golf 7, og allerede efter prøveturen indgik vi handel. Hele processen var utrolig nem og behagelig – ingen stress, ingen pres,... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Kørte fra Nordjylland til Fløng for at handle en VW Polo som jeg havde forhørt mig på 2 dage tidligere. Sefer havde klargjort og synet bilen til jeg ankom efter aftale lørdag over middag og vi fik... Ver más

Información sobre la empresa

1. Concesionario de autos

Escrito por la empresa

Bilforhandler med 100 % tryghed som vi går dybt og kunderne føler sig trygt og glade inden og efter købet. Hos VIPbiler ApS byder alt indenfor bilbranchen bl.a bedste service, finansering, reparation af al bilmærke, cargarantie.⭐️🚘

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

VIP Biler kan jeg virkelig anbefale

VIP Biler kan jeg virkelig anbefale. Jeg har købt en Kia Ceed fra 2015, bilen lever 100 % op til hvad jeg kunne forvente. Yasin og Sefer er til at stole på. Når jeg skal købe til igen, så vil jeg gerne handle med dem.

21 de marzo de 2025

Service i top

Service i top, kørte fra Jylland og købte en golf 7 uden at have set den, og levede op til alle forventninger. Rar og imødekommende. Kom udenfor åbningstiden så meget fleksibel.
Bilen var klar og nysynet samme dag som jeg ringede til ham

19 de marzo de 2025

Super oplevelse hos vipbiler

Købte min seat her. Super imødekommende og flink sælger, klar til at hjælpe med svar på alt der skulle være. Der var en smule felj ved bilen, men var ikke noget problem der ikke kunne find løsning på. Alt i alt er jeg super glad for bilen og handlen og kan varmt anbefale et smut forbi hvis man leder efter ny bil 👍

17 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har været på udkig efter en bil til…

Jeg har været på udkig efter en bil til familien længde nu. Da jeg faldt over vip biler . Deres gode service priser og profesionelle rådgivning omkring bilen, der var ikke meget tænke over da bilen afspejlet alt og jeg købte bilen og leveret dagen efter.
Kan varmt anfaldes til jer der søger efter en sund fornuftig bil ;-) vores næste bil vil være hos vipbiler 💯😊😎👍

1 de julio de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Rigtig fin service ved VIP Biler

Sefer havde klargjort og synet bilen til jeg ankom efter aftale lørdag over middag og vi fik lukket en rigtig fin handel med Sefer.
Tak for god service og for at levere en meget ærlig bil.

14 de diciembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

VIPbiler kan helt klart anbefales

VIPbiler kan helt klart anbefales. Personalet er troværdige og er meget professionel i deres arbejde som sælger. Vi har købt to biler som vi er rigtig glade for. Hvis du søger en bil,så kig forbi VIPbiler. De kan altid være behjælpelig.

21 de noviembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg var inde idag og købe en bil.

Jeg var inde idag og købe en bil.
Servicen var i top især ejeren var virkelig servicemindet, med en super god pris og 4 vinterdæk med i prisen, jeg kan varmt anbefalde vipbiler hvis du er på biljagt.

18 de noviembre de 2024

Fantastisk service

Sjældent skal man finde så stor imødekommenhed og god service!!!
Jeg stod i en akut situation hvor jeg havde tabt min udstødning på min bil. Jeg kørte ind til VIPbiler og de var med det samme klar til at hjælpe mig og svejsede den på igen med det samme. Det hele var klaret på under 20 min, - og så fik mine to drenge og jeg endda serveret pizza imens vi ventede!!
De får mine varmeste anbefalinger :)

8 de noviembre de 2024

Efter langtids søgning

Efter langtids søgning, dukkede vores bil op hos VIP biler. Vi mødte to meget imødekommende fyrer, som var klar til at vise bilen frem.
De var meget ærlige fra starten af, da den havde nogle småfejl rundt omkring som ville blive lavet.
Vi blev enige om handlen, og aftalte en dag hvor vi kunne hente den.
Vi blev ringet op et par dage før den aftalte tid, at bilen var klar.
Bilen stod tip top i orden og fejlene var lavet som aftalt.
VIP biler er helt klart et besøg værd.
De varmeste anbefalinger herfra.

10 de agosto de 2024

Super fantastisk service.

Super fantastisk service.
Vi tog turen fra Fyn fordi de havde den bil jeg godt kunne tænke mig. Vi blev modtaget med stort smil og flere medarbejdere der var klar til at hjælpe.
Trods en lørdag formiddag fik de tryllet så bilen blev synet og vupti var der 4 medarbejdere på, som fik serviceret bilen - med de ønsker vi havde.
Vi fik i en god og meget venlig tone forhandlet en byttepris på plads.
Kan virkelig anbefale denne virksomhed på det varmeste.

20 de julio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top service og hurtig levering

Jeg så bilen på nettet. Den samme dag kørte vi til VIP biler. Velkomsten var super fra to flinke fyre. En god oplevelse, og det endte med en rigtig god handel. Vi er meget GLAD med vores nye bil. Fra os får i 10 stjerner

23 de mayo de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.