Fijn dat dit geweldige product via jullie te verkrijgen is in NL. Ik kocht dit product altijd zelf in de US for a lot less. Maar ik begrijp eigen verdiensten, transportkosten, risk, import tax. Du... Ver más
La empresa ha respondido
Ik had een beschadigde bestelling ontvangen en dit meteen gemeld. Ik kreeg direct excuses en een nieuw, onbeschadigd product aangeboden. Het personeel is ontzettend vriendelijk en dacht goed mee... Ver más
La empresa ha respondido
Bestelling Lumify werd correct en snel afgehandeld. Is een moeilijk te verkrijgen product. Vaak niet leverbaar of door andere aanbieders ogenschijnlijk voorradig, maar niet het correcte merk. Gaat bij... Ver más
La empresa ha respondido
Verkoop van authentieke Verzorgingsproducten uit Amerika.
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Ik had gerekend op een lange levertijd, maar binnen 3 werkdagen had ik Visiondrops al binnen. Goed verzegeld en met een lange houdbaarheidsdatum. Dus geen oude voorraad. Na een minuut zie je de rode adertjes in je oogwit al verdwijnen.
Een dingetje is me nog niet duidelijk. Bij een eerdere levering stond vermeld dat je 10 minuten moet wachten, voordat je je (harde) contactlenzen in kunt brengen. Bij deze nieuwe levering staat 20 minuten. Welke van de 2 is nu de juiste?

Respuesta de Visiondrops
Pakketje was niet aangekomen (brievenbus pakket bij meerdere postbussen). Ze hebben direct nieuw artikel gestuurd, volgende dag in huis. Perfect geregeld.
Prima spul. Had wat lichte last van oog irritatie. Na 1 keer gebruiken was dat verdwenen. Heel blij mee.
top produkt, zeer snelle levering en service en het werkt echt SUPER...zoveel effect had ik echt niet gedacht !
Snelle bezorging. Juiste product geleverd , nette behandeling van de gehele bestelling .
Snelle service...goede prijs. Bestellen verloopt altijd goed hier.
Snelle levering van de bestelde artikelen, goede kwaliteit/ prijs verhouding.
Eenvoudig bestellen, super snelle levering, product doet wat het beloofd!
Más información sobre otros tipos de reseñas.