Consulta las opiniones de los clientes
Meget hjælpsomme og løsningsorienterede Jeg fik lavet min nye hjemmeside af Visioneyed tilbage i November 2023. Jeg havde nogle særlige ønsker til det visuelle udtryk og brugervenligheden. Der ble... Ver más
Mark fra VisionEyed har været super god og hjælpsom fra start. Han er meget analytisk omkring resultater, men fremlægning af disse foregår virkelig på en spiselig måde overfor os så vi forstår det.... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Visioneyed er en digital marketing virksomhed, som beskæftiger sig med SEO, Google ads, Facebook annoncering og website udvikling - Med andre ord kan vi tilbyde hele paletten indenfor digital udvikling og synglighed.
Información de contacto
Rødovrevej 151, 1 sal, 2610, Rødovre, Dinamarca
- mark@visioneyed.dk
- visioneyed.dk
Kæmpe anbefaling herfra
Visioneyed og her især Caroline har været en kæmpe hjælp i arbejdet med at få min hjemmeside til at hænge sammen – både i funktion, struktur, det visuelle udtryk og teksterne. Hun har været så nærværende, tålmodig og tydelig i sin kommunikation undervejs, og jeg har hele tiden følt mig mødt og forstået. Resultatet føles ægte, roligt og helt rigtigt for Mini Motto. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger!
Professionelt og kompetent team
I Oktober 2024 stod jeg og min virksomhed efter 15 år og skulle bruge en ny marketing samarbejdspartner. Jeg blev først introduceret til VisionEyed igennem Peter. Hvorefter jeg indgik dialog med Mark og herefter fik etableret et samarbejde med hele team'et hos VisionEyed, både Ditte og Anna.
Vision Eyed er en sammensætning af et meget kompetent og professionelt team. Jeg har valgt hele pakken med google Ads, Meta annoncer, nyhedsmails og SEO.
For mig var det et stort skridt at vælge den store pakke, og jeg har nu efter godt et halv år, bygget en stor tillid til kompetence niveauet hos VisionEyed. De har formået at løfte vores marketing og salg/omsætning i virksomheden til et niveau hvor vi lige nu har overfyldt på kapaciteten.
Deres månedlige rapporter er meget detaljerede og giver dig et godt overblik og dine annoncekroner, og man har konstant en finger på pulsen.
Ikke nok med det, så er de dygtige til det hele - alt fra design af reklamer/annoncer/nyhedsmails mm., sparring til markedsføringen og så er de bare super søde og ordenlige mennesker allesammen.
Jeg kan varmt anbefale VisionEyed og jeg er overbevist om, at man enten som selvstændig, mellemstor eller stor virksomhed - finder en langtidsvarig, kompetent og meget professionel samarbejdspartner her.
De varmeste anbefaler herfra,
Philip Didrichsen
PD Bilpleje
Jeg kan varmt anbefale Visioneyed.dk
Jeg kan varmt anbefale Visioneyed.dk
Vi er en mindre restaurant og jeg oplever at det er super svært at finde ud af, hvor man skal lægge sine penge som mindre firma for at få hjælp til regler, udtryk mm. Alle vil hjælpe en, men ofte har vi prøvet at pengene bliver et spild og vi ikke kan måle eller får en oplevelse af, at de penge gør en forskel for bundlinjen 🤷♀️
DET ER IKKE SÅDAN HOS VISIONEYED jeg har kun oplevet at dem jeg samarbejder med hos dem, er oprigtige, ærlige og guider en også når det er svært for en selv at forstå at det man tænker, ikke vil virke! Jeg oplever deres prise som helt fair, for jeg kan måle og se at de gør en forskel!
Så kæmpe anbefaling her fra❤️
Ny hjemmeside
Vi har haft et kort samarbejde med Visioneyed for at gøre klar til ny hjemmeside. Mark har fra start haft styr på opgaven og alt er dokumenteret og forklaret, så alle kunne være med.
Jeg er meget tilfreds med, hvordan tingene er blevet løst - og vi ser frem til at arbejde med Visioneyed igen i fremtiden.
Jeg kan 100 % anbefale Visioneyed
Jeg kan 100 % anbefale Visioneyed.
De er meget professionelle og møder dig i øjenhøjde, ud fra hvor du er med din virksomhed. De er grundige og målrettede med deres arbejde, og jeg har hurtigt set hvor stor en forskel de gør for min virksomhed.
Det er en fornøjelse at samarbejde med Visioneyed.
Mark fra visioneyed er en rigtig god…
Mark fra visioneyed er en rigtig god samarbejdspartner og sparringspartner. Vi har brugt Mark en del til rådgivning efterhånden og vi er altid blevet mødt af en professionelitet ud over det sædvanlige.
VisionEyed har været hurtige og…
VisionEyed har været hurtige og løsningsorienterede, og har været gode til løbende opdatering og opfølgning i den periode vi har arbejdet sammen. De har været flexible og imødekommende overfor vores ønsker.
Meget hjælpsomme og løsningsorienterede…
Meget hjælpsomme og løsningsorienterede
Jeg fik lavet min nye hjemmeside af Visioneyed tilbage i November 2023. Jeg havde nogle særlige ønsker til det visuelle udtryk og brugervenligheden. Der blev jeg mødt 100% og taget i hånden hele vejen. Her bliver alt ikke talt op i kroner og øre, men i tilfredse kunder. Det har jeg virkelig mærket hele vejen og gør stadig den dag i dag, hvor jeg har et fast abonnement hos dem. Mine mails/opkald bliver altid besvaret hurtigt og jeg står aldrig alene med noget vedrørende min hjemmeside. Siden min nye hjemmeside gik live er antallet af besøgende steget markant og det samme er min synlighed på google. Jeg kan varmt anbefale Visioneyed til andre.
Flot og brugervenlig hjemmeside 🥳
Jeg fik i starten af 2024 lavet en helt ny hjemmeside af VisionEyed - og jeg er simpelthen så glad for den og hele processen. Min primære kontakt var med Caroline, der under hele processen var god til at informere mig. Dialogen undervejs har været professionel og god, så jeg har hele tiden været tryg i processen.
Hjemmesiden levede i den grad op til mine forventninger, og den har gjort en kæmpe forskel for min virksomhed!
Det var alt i alt en rigtig god proces, så hvis du står overfor at skulle have lavet en ny Wordpress hjemmeside, kan jeg i den grad anbefale dem.
Wedding Planner Denmark har siden maj…
Wedding Planner Denmark har siden maj 2023 haft et forrygende samarbejde med Visioneyed. De har nogle dygtige og kompetente folk, som sætter sig dybt ind i Google Ads og SEO. De har løftet vores virksomhed op til next-level og vi har været rigtige glade for et tæt samarbejde med dem. Til dem som læser denne anmeldelse, har vi brug for jeres virksomhed skal komme op på side 1 i Google, så kan jeg kun anbefale Visioneyed. De får 5-stjerner fra os!
Varmeste hilsner
Wedding Planner Denmark
Mark og Caroline er den ultimative…
Mark og Caroline er den ultimative kombo for den bedste markedsføring derude.
Tætte, personlige og gode til deres arbejde. Man føler ikke andet end at være i gode og trygge hænder hele vejen igennem.
Kæmpe anbefaling herfra.
Høj faglighed med fokus på et godt samarbejde! 😊
Jeg har haft glæden af at arbejde sammen med Mark og teamet hos VisionEyed over nogle år, primært med fokus på SEO og strategi. Leder du efter et bureau som kan hjælpe dig med SEO, online strategi og digital markedsføring generelt, så er VisionEyed et godt valg! 👍🏼
Mark er en fantastisk samarbejdspartner, er reelt interesseret i virksomheden, og lægger en dyd i det arbejde, han laver for dig - modsat en del andre bureauer.
Ham og hans team har høj faglighed, og der er god kommunikation - man har altid mulighed for at ringe eller skrive, og Mark er god til at følge op.
Stor anbefaling herfra! ⭐⭐⭐⭐⭐
Nanna
- Digital Marketing Manager
- Biltorvet.dk
Kæmpe anbefaling!
Det var det helt rigtige valg at indgå et samarbejde med Mark fra Visioneyed. Tilbage i 2020 fik vi nyt website og besluttede os for at have fokus på SEO og at optimere vores website. Vi havde desværre ikke kompetencerne til det internt og derfor kontaktede vi Mark. Lige siden har det været et super samarbejde, som vi fortsætter med. Mark har hjuplet os med en masse og har virkelig formået at tage os med i processern og har sikret sig for at vi har en forståelse og enighed omkring arbejdsopgaverne.
Opsummering af vores samarbejde med Visioneyed
- Godt samarbejde
- God til at formidle analyserne
- God til at se fremad og have en klar plan for hvad der skal arbejdes med
- Sætter stor pris på fleksibilitet
- Vi har fået rigtig gode resultater på bare et år
- God support og information om det tekniske
Kæmpe anbefaling herfra,
Stefanie Hjorth Jovanovic, Semper Danmark.
Super kompetent
Mark er super kompetent og let at arbejde sammen med og gør sit arbejde til UG. Det varmeste anbefalinger herfra.
Samarbejde i verdensklasse!
Jeg har haft den kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med Mark over en længere årrække. Først gennem bureau, med fokus på SEO - og siden gennem VisionEyed, hvor Mark overtog hele paletten på SEO, Ads og Facebook.
Først og fremmest skal det nævnes, at Mark er ét af de mest behagelige mennesker, jeg kender. Han er utroligt empatisk og har en fabelagtig humor. Det har ligget som et solidt fundament for vores samarbejde over årene.
Men selvfølgelig allervigtigst - Marks kompetencer er helt særegne. Ikke alene formår han på rekordtid at sætte sig ind i forretningen, og dennes position i markedet. Men han har også en i særklasse dygtig, professionel og pragmatisk tilgang til det arbejde, der skal udføres. Han går altid den ekstra mil, og lægger sjæl og tid i opgaven, som var virksomheden hans egen. Det er virkelig sjældent set!
Den eneste grund til at samarbejdet stopper, er at marketing nu er søsat inhouse, som en del af en større strategisk rokade. Men jeg håber i dén grad, at mine og Marks veje krydses igen.
Alle mine varmeste anbefalinger!
Louise / loukrudt.dk
Dyb forståelse for digital forretningsudvikling
De seneste mange år har vi været stille stående i marketing, hvor med nye tiltag ville vi afprøve en ekstern partner som kunne give os en skub videre.
Vi får kontakt til Mark fra Visioneyed, som starter ud med at være utrolig imødekommende, forstående og vi falder i god dialog om hvilken målsætning vi har som han mener der kan arbejdes hen imod.
Vi starter ud med han hjælper os med at fremme vores online identitet gennem en ny hjemmeside, som har formået af bringe det bedste ud af vores produktsortiment, der gør det langt nemmere for kunderne at dirigere rundt i.
Mark starter stille og roligt ud med at hjælpe med SEO og Google Ads, hvor vi før har haft et andet bureau på.. Her må der indrømmes at efter Mark overtog styringen af vores Ads konto, har vi fået langt flere henvisninger og vi har fået langt mere effektiv annoncering og relevante henvendelser. Ved siden af dette, har Mark formået at øge vores synlighed organisk på Google gennem kontinuerligt arbejde i form af content, on-page seo og linkbuilding, her taler resultatet for sig selv med flere vigtige søgeord vi ikke fandtes på før, er vi nu på side et.
Vi er yderst tilfredse og glæder os til et forsat samarbejde med Mark og Visioneyed!
Philip Jørgensen
Carl Stahl A/S
Min varmeste anbefaling...
Jeg har gennem det sidste halve år arbejdet sammen med Mark, VisionEyed. Jeg startede forløbet for at få kendskab til verdenen indenfor online marketing for, på sigt, selv at kunne administrere alt fra hjemmesideopsætning, SEO-optimering, Google Ads, SoMe og meget andet til brug i egen virksomhed.
Mark er utrolig passioneret omkring at hans kunder får det bedst mulige udbytte ud af deres hjemmeside, annoncering mm. – hvad end deres mål måtte være.
Han har stor erfaring på alle områder indenfor online marketing/websiteudvikling og hans evner til at formidle viden omkring dette, har for mig, været utrolig givende.
Ønsker du også enten selv at arbejde med online marketing, få større indsigt i universitet eller få det optimale ud af din virksomheds online tilstedeværelse, vil jeg klart anbefale VisionEyed.
Klar anbefaling
Vi har arbejdet med Mark i 2 år og er super tilfredse med det seriøse og lækre arbejdet han har lagt i vores hjemmesider.
Vi har brugt Visioneyed til…
Vi har brugt Visioneyed til udarbejdelse af vores nye webshop, et større projekt med integration af lagerstyring fra ekstern partner. Visioneyed løftede opgaven meget flot og vi fik leveret vores nye webshop, med efterfølgende hjælp til vores SEO, som de i dag stadig varetager med stor tilfredshed, vi har fået en del salg fra SEO allerede. Vi ser frem til endnu flere salg fremover. Vi kan varmt anbefale Visioneyed til andre, der ønsker at tage deres digitale tilstedeværelse til næste niveau.
/Rico - Bonells
Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde…
Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med vision og er godt tilfreds med det produkt han leverer. Han er hurtig til at svare og finde løsninger som skaber resultater. Jeg kan varmt anbefale dem og tror det er svært at finde samme kvalitet for pengene andet steds.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.