Prisen for ydelsen er skyhøj og man bliver straks betænkelig ved metoden og ved hjemmesiden. Jeg skulle betale en fast pris 340 for et visum og yderligere 1500 alene i betaling for at best... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Veldig dårlig kundeservice i legalisering avdeling så frekk . Hun sier at de hjelper ikke folk hvis de trenger mer info Man må finne selv og Google selv . Forferdelig service , Utrolig dyrt per... Ver más
La empresa ha respondido
Alla Visum får högsta tänkbara betyg av mig och min fru. Precis använt dem till turistvisum för Thailand. Anlitade även allavisum.se förra året. Mycket enkel och supersnabb behandling av bifogade... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
CIBTvisas consist of 3 companies, Comet Consular Services, Visumservices and CIBTvisas. Which is a world leader in the consular sector with 76+ offices worldwide. We assist with visa applications, work permits, legalizations and translations. Our customers consist of both large and small local companies and international companies, travel agencies and private individuals. We also offer a flexible service that ensures that our customers quickly and easily get their passport with visa sent to wherever they want it. Our customers include everything from private individuals to public companies, companies in the offshore, shipping and trade industries as well as travel agencies and media.
Información de contacto
Lyngbyvej 28. 1. mf, 2100, København Ø, Dinamarca
- info@cibtvisas.dk
- visumservice.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Nem og hurtig behandling
Jeg har ved flere rejser både privat og erhverv gjort brug af Visumservice.
Det har været nemt og lige til og en fair pris, hvis man ikke selv gider sidde og bruge 5-7 timer for at gennemgå regler, og man alligevel er en smule nervøs, når man tager i lufthavnen.
Tak for god service.
Mvh. Rune

Respuesta de CIBTvisas - Nordics
Nemt, ligetil samt venlig og hjælpsom personale
Jeg gør brug af Visumservice i mit arbejde og har altid haft en god dialog med dem. De gør min hverdag lettere og de får altid klaret opgave fyldestgørende og tilmed hurtigt. De er altid hjælpesomme når jeg har nye problematikker og hjælper med at løse dem bedst muligt. Jeg vil til en hver tid anbefale Visumservice.

Respuesta de CIBTvisas - Nordics
kostet meget mere end aftalt
Bestilte 2 visa til nigeria, sagde udtrykkeligt at det ikke behøvede at være express, de ringede ugen efter og sagde at det havde taget længere end beregnet, så de ville sende dem hjem hurtigt, jeg talte med dem igen 2 dage senere og sagde igen at jeg ikke behøvede express, alligevel kom jeg til at betale 2500 for express forsendelse.
IKKE i orden

Prissjokk på visum.
Jeg fraråder deg på det sterkeste å bestille tjenester her. Betalte nesten 6000 kr. for tre visum til Russland. De informerer deg ikke om prisen før du får fakturaen. Du blir bedt om å oppgi betalingsinformasjon slik at de kan forsyne seg av kontoen din.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.