Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

DET ER DET RENE FUP PAS PÅ de siger at man kunne købe en usb med fjernbetjening som viser alle kanaler og Netflix film hvilket er LØGN og når man prøver at returnere for man ikke pengene tilbage

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det tog 3 uger inden mine produkter ankom. Inden gik jeg herind på trustpilot og så at her kun var negative oplevelser og troede straks at det var en skam virksomhed. Om det var fordi jeg truede dem... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Top dårlig Bliv væk! Ekstrem langsom til at levere hvis i det hele taget. Tager sig til gengæld hurtigt betalt Svare ikke på mail. Kan bestemt ikke anbefales. Burde være 0 stjerne Ærgerligt... Ver más

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Vital-nord REN FUP PAS PÅ

28 de febrero de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Var bange for at det var skam, men mine varer kom

Om det var fordi jeg truede dem med bål og brand og politi eller de blot ikke svarer på mails og transporten tar så lang tid. Det ved jeg ikke. Men pakken kom med alt det jeg havde bestilt.
Hvorfor jeg gir fire stjerner og ikke fem, er netop pgra manglende kommunikation og så den lange ventetid på at få mine produkter.

21 de marzo de 2026

Top dårlig

Top dårlig
Bliv væk!
Ekstrem langsom til at levere hvis i det hele taget.
Tager sig til gengæld hurtigt betalt
Svare ikke på mail.
Kan bestemt ikke anbefales.
Burde være 0 stjerne
Ærgerligt

18 de marzo de 2026

Svindel

Havde jeg bare set mig for , af skade klog men sjældent rig.
Bestilte den 3 marts, pengene trukket den 4 marts. Intet set intet hørt. Skrevet tre gange.
Ren bedrag.

16 de marzo de 2026

Svindel

En måned efter at de trak betaling modtager jeg en pakke der indeholdt noget helt andet det jeg bestilte. Brug aldrig tid på det. Ren svindel.

5 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hvis man kunne skrive 0 stjerner ville…

Hvis man kunne skrive 0 stjerner ville det være en underdrivelse. Firmaet er hurtig til at hæve penge, men leverer ikke varen. Det er ren snyd og burde anmeldes til forbruger ombudsmanden. Man får heller ikke svar på skriftlige henvendelser, så handel med Vitalnord er udelukket og penge er tabt. Håber ingen vil handle der.

3 de marzo de 2026

Svindlerfirma forsøger igen

Har lige svindlerfirmaet på Facebook, hvor de sælger noget de kalder Ultrastream. Det er ren svindel, alle deres firmaoplysninger er fake, og deres kontakt telefonnummer er på 9 cifre. Hold jer langt væk, I får ikke penge retur, de vil ikke sende oplysninger til retur, og jeg blev bedt om at tage fotos af en elektronisk fejl inde i donglen! Politianmeldte dem her i februar, og tager kontakt til Facebook omkring denne annonce

8 de febrero de 2026

Nu har jeg bestilt UltraStrem

Nu har jeg bestilt UltraStrem
Det eneste jeg har fået er en ubrugelig fjernbetjening og så er der kun halvdelen af det jeg har bestilt.
Så jeg vil gerne have mine penge tilbage.
Men der bliver der ikke svaret.
Utroligt dårligt. Meget lang leveringstid.
Skal aldrig handle hos svindler mere.

21 de enero de 2026

Svindelfirma

Svindelfirma

Bestilte i november 2025, har stadigvæk ikke modtaget noget .
Fik flere mails hvor de påstod at varen var afsendt, de kunne ikke svare på konkrete spørgsmål og ville ikke betale pengene retur .
Så hold jer langt væk fra de snyltere.

15 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg bestilte et glucopulse apparat som…

Jeg bestilte et glucopulse apparat som lovede at kunne måle blodsukkeret uden at stikke det koster 328 efter næsten en måned kom der istedet for den bestilte vare et alm blodsukkermåler apparat som jeg ikke kan bruge da jeg hverken har nåle eller strips til måling og der er kinesisk sådan et apparat kan man købe på apoteket til 99 nå jeg må lære at lade være med at handle med disse svindlere som lader som om det er et dansk firma
Shame on vitalnord.com

22 de enero de 2026

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.