VitaminExpress Sverige Opiniones 1068

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra tillskott och god kunskap kring dem. Ett minus var de påklistrade pappersetiketterna, samtidigt som informationen om innehållet behövs. B vitaminerna hade en fantastiskt snabb effekt på mig. Be... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Pålitliga i tid ,när det är dags att fylla på lagret. Bra varor ,ordentligt information. Bra telefonkontakter vid behov av förklaringar och dylikt. Verkar seriösa Jag har varit kund ganska länge oc... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den här produkten har fungerat alldeles utmärkt redan efter några dagars användning och har gjort en bättre sömn och mina besvär har minskat betydligt jag är så här långt positivt överraskad .

1. Tienda de vitaminas y suplementos

Escrito por la empresa

VitaminExpress är en av de ledande vitaminbutikerna online för högkvalitativa kosttillskott och andra naturliga livsmedelsprodukter.

4,3

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har bara mått dåligt sedan jag började…

Har bara mått dåligt sedan jag började äta era piller! Har tappat all sexlust! Plus penisen som skulle bli hård och uthållig! Allt har blivit tvärt om! Trött hängig hela tiden! Följt beskrivningen! Skulle aldrig köpa en gång till!

12 de febrero de 2026

Respuesta de VitaminExpress Sverige

Vi beklagar verkligen att du upplever dessa negativa effekter. Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi tar din feedback på allvar. Dina synpunkter är viktiga för oss.
Önskar dig en fortsatt fin dag. Hälsningar Kundtjänst.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tappar helt förtroende för ett företag…

Tappar helt förtroende för ett företag med bluffrecentioner på tillskotten. Så fruktansvärt tråkigt.

12 de abril de 2026
Opinión espontánea

Respuesta de VitaminExpress Sverige

Vi beklagar verkligen att du känner så. Vi tar dessa anklagelser på allvar och kommer att undersöka saken noggrant för att säkerställa rättvisa recensioner. Tack för din återkoppling.
Önskar dig en fortsatt fin dag. Hälsningar Kundtjänst

Respuesta de VitaminExpress Sverige

Tack för din återkoppling! Vi är glada att du är nöjd med oss, vi uppskattar att du tog dig tid att ge oss feedback. Stort lycka till med produkten. Vi önskar dig en fortsatt fin dag och vecka. Hälsningar Linda

Snabb service

19 de marzo de 2026

Snabb och smidig leverans

Snabb och smidig leverans, bra produkter.

18 de marzo de 2026

Respuesta de VitaminExpress Sverige

Tack för din återkoppling! Vi är glada att du är nöjd med oss, vi uppskattar att du tog dig tid att ge oss feedback. Stort lycka till med produkten. Vi önskar dig en fortsatt fin dag och Glad Påsk. Hälsningar Linda

Lätt att läsa in och förstå

Lätt att läsa in och förstå

17 de marzo de 2026

Snabbt och effektivt.

16 de marzo de 2026

Bra produkter

Bra produkter, snabb leverans.

15 de marzo de 2026

Heja

Heja! Hatar detta

15 de marzo de 2026

Inga problem

Inga problem. Meddelande om leverans.

25 de mayo de 2025

Lätt att beställa

Lätt att beställa, nu bara hoppas att det fungerar 🙏

29 de marzo de 2026
Opinión espontánea

Tack så mycket!Fantastiskt

14 de marzo de 2026

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snabb leverans, produkten har jag inte provat tillräckligt länge för att lämna omdöme om produkten

21 de noviembre de 2025

Respuesta de VitaminExpress Sverige

Tack för din återkoppling! Vi är glada att du är nöjd med oss, vi uppskattar att du tog dig tid att ge oss feedback. Stort lycka till med produkten. Återkoppla gärna efter en tids användning. Vi önskar dig en fortsatt fin dag och Glad Påsk. Hälsningar Linda

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans och bra urval av…

Snabb leverans och bra urval av vitaminer

19 de marzo de 2026

Lätt att beställa

Lätt att beställa, snabb leverans.
Bra med Klarna betalning.

8 de marzo de 2026

Super produkt.tack

13 de marzo de 2026

Bra och snabb leverans

Bra hemsida. Lätt att beställa och betala. Snabb leverans.

16 de marzo de 2026

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Fick tyvärr ont i magen av dom

Fick tyvärr ont i magen av dom

7 de marzo de 2026

Respuesta de VitaminExpress Sverige

Tack för din återkoppling! Beklagar att du fick en negativ upplevelse av produkten. Tyvärr kan det vara så att man inte tål något av innehållet,, eller att man använder produkten på tom mage. Ta gärna kontakt med Kundtjänst så kan de hjälpa dig, kanske ge tips och råd eller hitta ett alternativ som passar bättre,. Vi önskar dig en fortsatt fin dag och Glad Påsk. Hälsningar Linda

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.