Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Jeg hadde ALDRI bestilt igjen

Jeg hadde aldri bestilt fra denne nettsiden igjen. Etter å ha mottatt produktet og brukt det et par dager opplevde jeg en del kvalme. Jeg sendte mail til kundeservice om at jeg ønsket å avslutte abonnementet mitt 11 dager etter å ha lagt inn bestillingen, angreretten er i følge avtalen 14 dager. Jeg fikk bekreftelse på mail om at de hadde mottatt mailen min og ville besvare den innen 2 dager. Jeg hørte aldri noe mer fra dem så jeg antok at da hadde de avsluttet abonnementet mitt. Plutselig en måned senere får jeg en pakke i posten med tre esker med betakaroten og en faktura på ca. 1000kr. Jeg tok kontakt med kundeservice og la frem at de hadde brutt forbrukerkjøpsloven og at jeg kom til å melde det inn til forbrukerrådet. Da svarte de til slutt, men på en uproff og lite formell måte. De svarte opp at de kunne avslutte abonnementet øyeblikkelig men at jeg måtte betale faktura og beholde produktene jeg hadde fått tilsendt. Heldigvis visste jeg at jeg hadde alt mitt på det rene og sto fast bestemt på at de hadde begått et lovbrudd. Etter en del frem og tilbake fikk jeg beskjed om at de hadde kreditert fakturaen min og at jeg kunne beholde de 3 eskene gratis. (Noe jeg absolutt ikke har behov for da jeg ikke hadde en god opplevelse ved bruk av produktet, de kommer til å kastes).

Selv om det løste seg til slutt opplevde jeg ingen oppriktig beklagelse og at de var vanskelig å ha dialog med. Jeg opplevde det som at de forsøkte å lure meg ved å sende meg pakken selv om jeg hadde sagt opp abonnementet. I tillegg mener jeg de på et vis prøvde å utnytte meg ved å først forsøke å få meg til å betale faktura og at de kunne avslutte abonnementet mitt nå etter å ha mottatt den siste leveransen.

Vil anbefale hver og en og styre unna denne nettsiden. Dra heller å kjøp produkter som dette på apoteket eller bestill fra sikre butikker som Vita, helsekost osv.

29 de abril de 2026

Latterlig opplegg

Latterlig opplegg. Kommer ingen faktura, istedenfor kommer det direkte inkassovarsel. Når en skriver til kundeservice og spør om dette er deres praksis og at avtale vurderes sagt opp grunnet faktureringen mottar en kun som svar at avtalen er sagt opp. Fjasefirma…

27 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sa opp abonnementen litt for sent,sa da…

Sa opp abonnementen litt for sent,sa da fra at jeg kun hadde kjøpt en prøveboks og ikke var fornøyd.fikk krav på nye 4mnd etter lang tid,kontaktet dem og sa jeg har ikke mottatt noe mer enn den ene boksen.svar:beklagelig men det er allerede sendt.ringte igjen og sa utrolig lang levering da d har gått lang tid og d viste seg etter ny tlf at d var sendt til et annet sted i landet.Jeg ble litt hissig og sa det skal ikke heg lastes for og de sa selfølgelig ikke.Dette er i hvertfall noen mnd siden.i dag lå det hentelapp på pisten og uten avsender.ringte pisten og det var piller,altså royal tan som da var dukket opp.Jeg henter de ikke ,gitt beskjed til posten at den får ligge til den går i retur.nakan til frekkhet og rot.🤬i går 17/11 kom inkassovarsel på returen,men jeg har ikke grunn til å betale den,fant en mail som det står om returlapp blir sendt.Makan til frekkehet!!!😡Styr unna dette firmaet

1 de octubre de 2025

ADVARSEL!

ADVARSEL!! Hold dere unna dette firmaet. Jeg bestilte Royal tan i juni. Nå snart 3 måneder senere har det fremdeles ikke kommet, men inkassovarsel på regningen har de sendt. Utrolig elendig kundeservice. Merk også at om du ikke sier opp abonnementet umiddelbart etter bestilling vil de automatisk sende deg neste svinedyre pakke som ikke lar seg returnere.

1 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg fikk tilsendt Royal tan 3 dager…

Jeg fikk tilsendt Royal tan 3 dager etter at muligheten for å si opp abonnementet gikk ut. 3 bokser til nesten 1000 kr. Sendte e-post til kundeservice hvor jeg ga beskjed om at jeg sa opp abonnementet og returnerte sendingen. I dag fikk jeg inkasso fra Riverty på kr 1200, etter at jeg har sporet sendingen, og den er returnert til Vita pura. Skal aldri bestille noe på nett uten å sjekke Trustpilot først!

30 de junio de 2025

Styr unna!!!

For det første gir bestilt produkt (Royal Tan) ingen effekt. Deretter opplevde jeg akkurat det samme som alle de andre som har skrevet sin anmeldelse, nemlig at det er så å si umulig å si opp abonnementet de sender ut med 3 med forbruk,-dvs en fakturering som tilsvarer nesten en tusenlapp.

4 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Styr laaaangt unna VitaPura!

Jeg var så inderlig naiv at jeg bestilte en prøveboks av et av produktene VitaPura selger. Det som kom i posten, var ei lita pappeske med mitt navn og adresse skrevet utenpå, inni lå boksen og kun den. Intet følgebrev, ingen faktura. Jeg syntes det virket uprofesjonelt, men tenkte at faktura kanskje kom separat, eventuelt pr. mail. Intet skjedde. Etter et par uker sendte jeg mail sjøl, hvor jeg etterlyste faktura og samtidig sa opp abonnementet. Merket meg at det var smått rotete hva svar angikk, men jeg fikk da fakturaen, og faktisk to bekreftelser på min oppsigelse - den ene med én gang og den andre på svensk etter et par uker(!). Jeg betalte boksen og trodde saken var ute av verden. Men så dukket det opp en ny pakke - denne gang med tre bokser OG faktura. Jeg returnerte dem øyeblikkelig og kontaktet firmaet igjen, som kunne fortelle at jeg hadde vært tre dager for seint ute med å avbestille. Jeg forklarte hvorfor; at det ikke hadde fulgt med noen opplysninger og at jeg hadde måttet etterspørre faktura, men fikk da beskjed om at det ikke gikk an: De kunne ikke sende uten at det fulgte med. Dermed ble jeg indirekte kalt en løgner, det ble ord mot ord. Jeg har spurt hva de har å tjene på dette, men får bare repetative svar om at jeg umulig kan ha mottatt pakke uten følgebrev. Altså anklages jeg gang på gang for å fare med usannheter. Det tærer, for jeg er en ærlig sjel som alltid har gjort opp for meg. Nå har saken gått fram og tilbake mange ganger, også etter at jeg fikk inkassovarsel fra eksternt regnskapsfirma. Har vært i løpende kontakt med dette firmaet også, som nå har meldt det inn som tvistesak. Det er så forbasket at jeg nå ikke makter å kjenne på dette stresset lenger, får vondt i magen av rettferdig harme for hver eneste mail jeg får fra dem, og orker rett og slett ikke å få mer av sommeren ødelagt....så nå har dette - unnskyld min fransk - förgrömmade *****firmaet fått tusenlappen MIN. Værsågod VitaPura, kjøp dere is på min bekostning.
Det hører med til historien at jeg også mottok krav på 150 kroner for pakken jeg returnerte. Den betalte jeg med én gang, sånn for å være litt imøtekommende. Jadda.
Ps. "Datoen for opplevelsen"....har pågått hele våren fram til dags dato. ds.

30 de junio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dette er nærmest svindel!

Få dager - 3- etter mottagelse av 1 mnd bruk, ba eg om ikkje fleire forsendelser før eg hadde prøvd ut produktet...da fikk eg beskjed om at desverre var det 2 dager for sent til å avbestille neste forsendelse. 14 dagers angrefrist gjelder tydeligvis ikkje. Drittfirma. Eh avslo i tide, men eposten kom til feil epostadresse hos dei og der kunne eg ikkje sei opp.. skygg langt unna! Nå får eg sikkert 3 mnd forbruk! ALDRI meir om eg bestiller noko helseprodukter på nett!!

18 de junio de 2025

Forferdelig firma

Forferdelig firma. De sender ut pakker sier de men har ikke fått annet enn krav fra inkassobyrå! Har ikke sett verken varen eller faktura. Ingen forståelse å få. Ikke handle hos dette useriøse firmaet!

2 de diciembre de 2024

Optisleep fra Vitapura

Prøvde Optisleep fra Vitapura i flere måneder. Null effekt. Sa opp abonementet, men fikk likevel etter ca 1 mnd ny forsendelse til ca. 1000 kroner. Jeg hadde glemt å lese liten skrift vedr. oppsigelsesvilkår for abonementet.
Pakken kunne ikke returneres, og hele opplegget fremstår som utspekulert svindel. Styr unna dette useriøse selskapet.

26 de octubre de 2024

Optisleep fra Vita Pura

Her fikk jeg Optisleep prøvepakke altfor sent etter bestilling, så fristen for å si opp et abonnement som jeg ikke visste jeg hadde bestilt gikk ut 2 dager etter levering. Pillene virket ikke, jeg sa opp abonnementet etter en uke men var da 2 dg for sent ute og jeg fikk tilsendt ubrukelige piller for 3 mndr til nesten 1000.-kr som jeg måtte betale.Disse lurer deg med en snedig kjøpsbetingelse og integritetspolicy

14 de octubre de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.