Deres hjemmeside holdes opdateret med priserne løbende så du ved hvornår det vil være smart at sælge. Håndtering og vejledning er i orden. God og høflig service.

La empresa ha respondido
Vi havde en rigtig god oplevelse hos Vitus. Meget ærlig og seriøs medarbejder, der gjorde vores salg af guld og sølv til en rigtig god proces.
Nemt og absolut bedste sølvpris i Odense. Super service
Professionel betjening, god forklaring og godt humør. Allerede dagen efter stod pengene på kontoen. Også en fair vurdering og gram pris.
Escrito por la empresa
Vi har branchens bedste renommé og har serviceret flere tusinde danskere i løbet af de sidste 15 år. Grunden til at folk vælger at handle med os er, at vi er professionelle, ærlige og troværdige i alle aspekter af vores handler. Vitus Guld giver dig en serviceoplevelse ud over det sædvanlige og alt foregår i fællesskab med kunden, så der er gennemsigtighed og åbenhed hele vejen rundt.
Vitus Guld har bevilling udstedt af politiet til handel med brugte genstande.
Vitus Guld beskæftiger sig primært med opkøb af guld og sølv, hvilket er derfor vi kan tilbyde vores kunder Danmarks højeste guldpriser. Typisk vil man få fra 10% og op til 160% mere for sit brugte guld og sølv, end hvad ens lokale guldsmed eller andre guldopkøbere ville kunne tilbyde på en god dag.
Priser
Ved opkøb tager vi altid udgangspunkt i den aktuelle verdensmarkedspris for guld og sølv, når vi afregner for dit guld og sølv. Det vil sige, at vores opkøbspriser varierer fra dag til dag og du finder dem listet på vores hjemmeside. Der bliver ikke pålagt hverken gebyrer, salær eller lignende - så du kan trygt regne med dagspriserne oplyst på hjemmesiden.
Vitus Guld bestræber sig på altid at tilbyde de højeste priser i Danmark, så skulle du mod forventning finde en bedre pris, så matcher vi den selvfølgelig.
Webshop
Priserne på vores webshop er ligeledes bundet op på verdensmarkedsprisen og opdateres løbende. Prisen bliver låst, så snart ordren gennemføres.
Vitus Guld forhandler investeringsguldbarrer, guldmønter, sølvbarrer, sølvmønter og guldsmykker til fordelagtige priser. Vores webshop gør det let og sikkert at handle guld på nettet. Efter vi modtager en kundes ordre bliver varerne bestilt fra producenten og vi tager kontakt til kunden ang. levering / forsendelse.
Kontakt
Book et møde på tlf. 89 80 1234 allerede i dag og få fordel af de høje guld- og sølvpriser. Telefonen er åben mandag til fredag fra kl. 09:30 - 17:00.
Se åbningstider på www.vitusguld.dk
Aalborg Afdeling:
Nørregade 26
9000 Aalborg
Escrito por la empresa

Vi tilbyder Danmarks højeste guldpriser og sølvpriser

Priseksempel ved salg af ødelagte guldsmykker/arvegods, der ikke bruges længere i 14 karat guld:
143,89 gram 14 karat guld x 360 kr. pr. gram (dagsprisen d. 13/02 2025) = 51.800,40 DKK.
Priseksempel ved salg af gammelt sølvbestik, gamle ødelagte sølvsmykker, korpus og fade i 3-tårnet sølv (830):
1050 gram 3-tårnet sølv x 5,15 kr/gram (dagsprisen d. 13/02 2025) = 5.407,50 DKK.
Vitus Guld - her er du garanteret en professionel behandling til Danmarks højeste guld- og sølvpriser. Book et møde allerede i dag på tlf. 89 80 1234
Vestergade 79, 3 sal, 5000, Odense, Odense C, Dinamarca

Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Nemt og absolut bedste sølvpris i Odense. Super service

Respuesta de Vitus Guld - Odense
Virkelig god og sober behandling. Jeg følte mig tryg, og prisen var OK.

Respuesta de Vitus Guld - Odense
Det var en rigtig god oplevelse, meget kompetent service.

Respuesta de Vitus Guld - Odense
Professionel salgssituation, hvor vægten stemmer og man får den højeste guldpris.

Respuesta de Vitus Guld - Odense
Seriøst firma og god medarbejder. Tillidsvækkende

Respuesta de Vitus Guld - Odense
Super god service, professionel betjening og gennemskuelig proces.

Respuesta de Vitus Guld - Odense
Høflig og venlig betjening. Og pengene kom hurtigt ind på kontoen.

Respuesta de Vitus Guld - Odense
Más información sobre otros tipos de reseñas.