Jeg likte varene. Jeg syns det var pakket bra inn, men esken brukt til å romme alle varene var alt for stor og hadde derfor enormt mye "fyllstoff" i form av strimlet papp, for å fylle mye tomrom i esk... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg er veldig fornøyd med alle produktene jeg kjøpte. Det er så kjekt at det finnes en nettside som hjelper deg å ta vare på dyrene i hagen din. Vi har masse pinnsvin i hagen, samt ekorn og fugler og... Ver más
La empresa ha respondido
Produktene, fuglekassene var fine, solide og bra utførte. Kanskje litt vanskelig å åpne og rense noen av kassene når man skal ta ut gamle reir, da tak er skrudd fast på og man ikke kan lukke opp bunn... Ver más
Kvaliteten er enestående, og selv om det er litt dyrere (sammenlignet med dårligere produkter) så handler jeg igjen og igjen. Vært i kontakt med kundeservice én gang, og det gikk helt knirkefritt for... Ver más
La empresa ha respondido
Vivara har utviklet seg til et foretak som fremstiller og selger produkter som forenkler og forbedrer livet for dyrene i hagen. Vi samarbeider med naturvernorganisasjoner som står oss nær. Det gjenstår mye arbeid for å beskytte og verne om naturen i omgivelsene våre. Men takket være deres innsats kan vi sammen bidra til å gi hjelp til naturen rundt oss. Vårt mål er å bidra til at dyrene som bor i hagen, får et så godt livsmiljø som mulig. Hos Vivara handler det hele tiden om å forbedre, videreutvikle og fremstille produkter av høy kvalitet for dyrevennlige hager og balkonger. Dette gjør vi med kunnskap fra vår egen forskning og ofte i samarbeid med europeiske naturvern- og dyrevernorganisasjoner. Derfor er vi overbevist om at våre produkter er de beste både for mennesker og dyr – og det er vi stolte av!
Postadresse: Roald Amundsens gate 6, 0161, Oslo, Noruega
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Vivara har fine produkter, men frømateren er helt ubrukelig fordi så mye frø drysser ut når fuglene spiser av den. Skulle vært et slags brett på undersiden, som kan fange opp det som drysser. Alt som drysser ut ligger på gulvet på verandaen min, og det blir jo udrøy bruk av frøene. Savner en slags bunn, som kunne fanget opp frøene som drysser når fuglene spiser. Nå har jeg ikke egnet sted å henge den …

Respuesta de Vivara Norge
Veldig fornøyd! Gode og fuglevennlige produkter.Flotte fuglekasser til mange forskjellige fugler og fuglemat som fuglene elsker
Veldig fornøyd med varene jeg bestilte. Nå får fuglene og ekornet mat.
Fuglene elsker maten fra dere og materne må etterfylles ofte😊 Har kjøpt fuglemat fra Vivara i noen år nå og fortsetter med det.
Svært mange e-poster med unødvendig info om pakken. Og jeg havna på ei e-postliste med reklame nesten hver dag.
Nei takk til begge deler.
Gode priser og utvalg!
Dessverre kom humlebadet knust i pappesken. Jeg måtte lime på den ene humlepynten, men så lenge den holder går det bra og det synes ikke heldigvis. Men kunne vært pakket inn litt bedre med mer beskyttelse!
Fuglematere var kjempebra og god levering som ble levert hjem til avtalt tid.
Produktene Vivara leverer har topp kvalitet! Men dessverre bruker de PostNord som logistisk partner, og de er jo helt ellendig, i hvert fall i distriktene. Fikk en melding at sendingen ikke kunne levere hjemme hos meg, og skulle leveres til nærmeste hentepunt, som skulle dessuten ta en uke ekstra. Veldig dårlig, når man ikke har førerkort/bil og kollektivtransport er nesten ikke-eksisterende. Hadde Vivara brukt Posten, hadde de fått 5 stjerner...
Bestilte 4 fuglekasser og de kom i posten 8 dager senere, fra Nederland! Godt pakket og levert pent på trappa som avtalt. Fuglekassene var kjempefine og solide - nå gjenstår bare å vente på leieboere!
Ja noen fuglekasse kom aldri, så kan ikke anbefale dette firmaet. Klaget en gang, men nå har jeg gitt opp. Useriøst firma.
Kjøpte tre ulike fuglekasser. Kassene stod absolutt til forventningene. Gode og solide med en pen finish.
Fuglekassene har allerede kommet på plass, så nå gjenstår det å se om mine kjære fuglevennen velger å bygge og bo der i vår 💕Gleder meg!
Ser ut til å være bra kvalitet på fuglekassene, og leveringen foregikk uten problemer.
Hei, jeg har ennå ikke fått mine varer???
Hilsen Edith
Varene er bestilt 13.02.2024 og ser at de er fremdeles i De.
Hei,nå blir det 5🌟. 1 dag etter min
1🌟 melding kunne jeg hente varene.
Kjempe fornøyd nå, spesielt vakker er metallsilhuettene.
Fornøyd kunde nå😀
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.