Vivora reageert soms heel positief op een klacht. Mensen blijf reviews sturen na 24uur kun je weer een negatieve review sturen. Blijf waarschuwen tegen vivora want het is een oplichter bende. Maar als... Ver más
Vivora Co
Consulta las opiniones de los clientes
De bestelde maat kwam niet overeen met de werkelijke maat van mijn schoen. Hele vriendelijke reactie en geld wordt snel geretourneerd
Koop hier niks, dit is oplichting! Je denkt een handige onkruidtrimmer te bestellen en krijgt alleen een onderdeel opgestuurd. Mail gestuurd, krijg je steeds bloedirritante AI-mails terug. Of ik het... Ver más
Ook ik ben erin getrapt ...kreeg alleen een onderdeel van de onkruidverwijderaar. Mail gestuurd om te retourneren krijg ik een voorstel dat ze 25% van het bedrag willen halen ..pardon! Ik wil het onde... Ver más
La gente también ha visto
Het pakket wat ik besteld heb is nog…steeds niet aangekomen.
Het pakket wat ik besteld heb is nog steeds niet aangekomen. Ik heb hier meedere keren overgemaild, ik krijg steeds te horen dat dit verzonden is.
Ik wacht al vanaf 13 april.
Een robotstofzuiger die kan stofzuigen…
Een robotstofzuiger die kan stofzuigen en dweilen gekocht.
Duurde even voordat hij binnen was maar niet onoverkomelijk.
Had met net zo goed op een Chinese site kunnen kopen denk dat hij daar is ingekocht.
Als iets te mooi lijkt om waar te zijn … dan is dat het ook!!
Oplichting
Oplichting! Onkruidtrimmer gekocht begin april en verder nooit iets ontvangen. Ik zie dat ik niet de enige ben. Blijf weg van deze tent!
Ik heb een Trimguard besteld voor29.95
Ik heb een Trimguard besteld voor29.95. Ik heb een track nummer gekregen van YTM transport, maar kan mijn bestelling niet tracken. De bestelling is zogenaamd nu 4 dagen onderweg. Ik heb hun mail beantwoord dat ik mijn zending niet kan volgen maar krijg geen antwoord. Dit is oplichterij. Volgens is er helemaal geen Vivora in Utrecht.
Aanbieding deze week is…robotstofzuiger
Aanbieding deze week is robotstofzuiger. Door niet direct te kunnen betalen, heb ik deze blijkbaar nu 3x aangekocht. Ik wil dus 2 bestellingen annuleren maar dat gaat niet. Krijg ook geen antwoord op mijn mails.
Stofzuigers zijn niet wat je besteld hebt. Gewoon weg rommel!!@
Niet kopen, geld weggegooid!@@
Más información sobre otros tipos de reseñas.