Hebben voor onze achterdeur een vlieggordijn bestelt ( kattenstaart ). Gekozen voor een duurdere variant via de beoordeelde webshop. Op de foto stond een mooie vol gordijn en hier viel onze keuze op.... Ver más
La empresa ha respondido
Snelle levering en duidelijke communicatie. Maatwerkproduct is precies de bestelde maat en komt overeen met de foto's op de site. We hebben een breed gordijn besteld voor onze openslaande deuren en we... Ver más
Wij hebben een vliegengordijn gekocht kort voor onze vakantie maar kwamen erachter dat de montage iets langer duurde dan gedacht. We hebben gekeken of het gordijn paste qua lengten ed. en het leek a... Ver más
La empresa ha respondido
Ik heb een vliegengordijn besteld en supersnel geleverd gekregen. Het is een mooi en degelijk product - precies zoals ik het gehoopt had. Bij de levering ontbrak het bevestigingsmateriaal maar op mij... Ver más
Webcompanies B.V. is gestart in 2012, 5 jaar nadat de eerste webshop gestart is. Er kwamen zoveel webshops in 5 jaar bij dat het tijd werd om een B.V. op te richten. Webcompanies heeft ook haar eigen fysieke showroom in Zutphen.
Brinkhorst 25, 7207BK, Zutphen, Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Snelle levering, goed van prijs en kwaliteit.
Belachelijk hoe dit bedrijf om gaat met zijn klanten. Heb zeker al 15 mails over en weer gestuurd omdat ik niet tevreden ben over een product. Krijg geen geld terug. Mag het gordijn terug sturen, gedaan, krijg ik doodleuk de reactie "er is niets mis met dit gordijn en het is al geopend" JA DAAROM GEEF IK AAN DAT HET NIET WERKT?! antwoord is, we sturen u het gordijn gewoon retour. Vervolgens niets ontvangen, kring je als antwoord "tja het is al meer dan een week geleden dat het verzonden is dus we kunnen ook geen onderzoek doen bij postNL. Echt BE LACH E LIJK! eindstand geen geld terug, geen gordijn en een hoop frustratie. Oh en een beschadigd kozijn. Bedankt he, voor noppes!!!

Respuesta de Webcompanies
Goedkope rommel en geven niet thuis bij een klacht. De gewichtjes onderaan het vliegengordijn zijn onvoldoende, waardoor het vliegengordijn makkelijk open waait bij een klein briesje wind. De oplossing volgens hun: gewichtjes kopen.
Het product hoort goed te zijn, maar dit wilden ze niet erkennen. Geen compensatie en het product mag ook niet retour.
Waardeloze service!

Respuesta de Webcompanies
Eenvoudig bestellen, afrekenen en informatie. Goede kwaliteit voor mooie prijs.
Teweinig van 1 kleur en van andere veel te veel. Pijpjes niet allemaal dezelfde grote dus verschillende lengtes. Zowel van de grote als halve pijpjes. Verwachte een passend patroon maar ivm breedte paste niet het gehele patroon in mijn bestelde breedte. Later geleverd dan aangegeven.

Snelle levering.
Alleen jammer dat ik precies genoeg had om het vliegengordijn te maken. Bij mijn vorige gordijn zaten er extra bij dus kon ook 2 ophaalkoordjes maken om gordijn aan de zijkanten vast te zetten als het niet nodig was om dicht te doen.
Tip voor de volgende keer.
Voor de rest was alles prima.
Kwaliteit goed. Makkelijk besteld. Voldoet aan verwachting. Keurig op tijd en goed verpakt.
Goede service en advies. Snelle levering
Snel geleverd en goed gordijn. Alleen had ik er graag een opbergtas bij gehad en niet alleen een doos
Correcte info
Correcte verzending
Correcte verpakking
Mooi produkt
Wat wil een mens nog meer?
Goedkope chinese rommel, geven niet thuis bij een klacht. Heb foto en filmpje verstuurd, geen reactie.
Erg slecht! Niets kopen daar.

Respuesta de Webcompanies
De prijs/kwaliteit verhouding van het vliegengordijn was naar onze mening niet in verhouding.
De retourvoorwaarden waren onduidelijk. Op mijn vraag hierover werd geen duidelijk antwoord gegeven. Uiteindelijk 14,95 Euro retourkosten betaald.
Bij online aankopen heb je 14 dagen bedenktijd, ook wel herroepingsrecht genoemd. Dit betekent dat je binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling zonder opgaaf van reden je aankoop kunt retourneren en je geld terug kunt krijgen. Bij vliegengordijnkopen moet je een retour aanvragen.

Respuesta de Webcompanies
Makkelijk te bestellen, mooi kralengordijn, supersnelle levering.
IK had een bestelling zware kwaliteit lintjes vliegengordijn en krijg de lichtere versie toegestuurd, namelijk aan de helft van de prijs, waar ik voor de zware kwaliteit hebt betaald...

Respuesta de Webcompanies
Snelle levering en gaas is precies wat ik er van verwacht. Lijkt ook echt warmte tegen te houden, wat erg fijn is tijdens deze warme dagen.
makkelijke montage snelle levering, goede kwaliteit…top!
Na 4 jaar geleden een prima vliegengordijn bij deze firma te hebben aangeschaft viel het laatst aangeschafte gordijn ons tegen. De levering was prima en netjes op tijd, maar het gordijn was korter dan het voorgaande 200 cm en de bevestiging is knullig, bij het vorige gordijn zat een rail met 2 haakjes. Nu moest je zelf een railroe bevestigen waar het gordijn tussen kan, dit is bij een kunststof kozijn niet aan te bevelen.

Respuesta de Webcompanies
Ging allemaal lekker vlot en voldoet aan de verwachting. Werkelijk nul vliegen meer gespot hier en DAT was de bedoeling. Mooie intense kleur ook. Ik ben er erg blij mee..