Webcompanies Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Hebben voor onze achterdeur een vlieggordijn bestelt ( kattenstaart ). Gekozen voor een duurdere variant via de beoordeelde webshop. Op de foto stond een mooie vol gordijn en hier viel onze keuze op.... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en duidelijke communicatie. Maatwerkproduct is precies de bestelde maat en komt overeen met de foto's op de site. We hebben een breed gordijn besteld voor onze openslaande deuren en we... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wij hebben een vliegengordijn gekocht kort voor onze vakantie maar kwamen erachter dat de montage iets langer duurde dan gedacht. We hebben gekeken of het gordijn paste qua lengten ed. en het leek a... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb een vliegengordijn besteld en supersnel geleverd gekregen. Het is een mooi en degelijk product - precies zoals ik het gehoopt had. Bij de levering ontbrak het bevestigingsmateriaal maar op mij... Ver más

Información sobre la empresa

1. Eventos y entretenimiento

Escrito por la empresa

Webcompanies B.V. is gestart in 2012, 5 jaar nadat de eerste webshop gestart is. Er kwamen zoveel webshops in 5 jaar bij dat het tijd werd om een B.V. op te richten. Webcompanies heeft ook haar eigen fysieke showroom in Zutphen.

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

294 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

55 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Idiote klantenservice!!

Belachelijk hoe dit bedrijf om gaat met zijn klanten. Heb zeker al 15 mails over en weer gestuurd omdat ik niet tevreden ben over een product. Krijg geen geld terug. Mag het gordijn terug sturen, gedaan, krijg ik doodleuk de reactie "er is niets mis met dit gordijn en het is al geopend" JA DAAROM GEEF IK AAN DAT HET NIET WERKT?! antwoord is, we sturen u het gordijn gewoon retour. Vervolgens niets ontvangen, kring je als antwoord "tja het is al meer dan een week geleden dat het verzonden is dus we kunnen ook geen onderzoek doen bij postNL. Echt BE LACH E LIJK! eindstand geen geld terug, geen gordijn en een hoop frustratie. Oh en een beschadigd kozijn. Bedankt he, voor noppes!!!

18 de agosto de 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent! Het is inderdaad zo dat als een gordijn in gebruik is genomen deze niet meer retour gestuurd mag worden.

Helaas kan ik verder geen mailwisseling van u vinden over het kwijtraken van uw pakket. Wellicht dat u na kunt vragen bij uw buren of het pakket daar ligt.

Goedkope rommel

Goedkope rommel en geven niet thuis bij een klacht. De gewichtjes onderaan het vliegengordijn zijn onvoldoende, waardoor het vliegengordijn makkelijk open waait bij een klein briesje wind. De oplossing volgens hun: gewichtjes kopen.

Het product hoort goed te zijn, maar dit wilden ze niet erkennen. Geen compensatie en het product mag ook niet retour.

Waardeloze service!

14 de agosto de 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Dat is vervelend om te horen! Er zitten inderdaad gewichten onderaan de lamellen van het gordijn. Echter bij harde wind kan het inderdaad zo zijn dat deze naar binnen waaien. Deze zullen daarna weer op hun plek terechtkomen.

Mocht u zwaardere gewichten op het gordijn willen dan kunt u deze inderdaad zelf kopen en monteren. Wij kunnen u helaas geen andere gewichten aanbieden.

Perfect

Eenvoudig bestellen, afrekenen en informatie. Goede kwaliteit voor mooie prijs.

4 de julio de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Slechte kwaliteit en afwerking

Teweinig van 1 kleur en van andere veel te veel. Pijpjes niet allemaal dezelfde grote dus verschillende lengtes. Zowel van de grote als halve pijpjes. Verwachte een passend patroon maar ivm breedte paste niet het gehele patroon in mijn bestelde breedte. Later geleverd dan aangegeven.

25 de julio de 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat het product niet naar wens is. Het is inderdaad zo dat als de breedte smal is dat dan niet het volledige patroon erop past.

Wat vervelend om te horen dat de hulzen niet netjes afgewerkt waren. Hier kunnen wij helaas geen e-mail van terugvinden. Voordat het product gebruikt wordt kan hier namelijk een melding van gedaan worden bij ons.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snelle levering.
Alleen jammer dat ik precies genoeg had om het vliegengordijn te maken. Bij mijn vorige gordijn zaten er extra bij dus kon ook 2 ophaalkoordjes maken om gordijn aan de zijkanten vast te zetten als het niet nodig was om dicht te doen.
Tip voor de volgende keer.
Voor de rest was alles prima.

1 de julio de 2025

Goedkope chinese rommel

Goedkope chinese rommel, geven niet thuis bij een klacht. Heb foto en filmpje verstuurd, geen reactie.
Erg slecht! Niets kopen daar.

27 de junio de 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over het ontvangen product! Wij hebben echter geen e-mail van u ontvangen. Heeft u deze wel gestuurd naar ons? U kunt het beste reageren op uw orderbevestiging.

Niet voor herhaling vatbaar

De prijs/kwaliteit verhouding van het vliegengordijn was naar onze mening niet in verhouding.

De retourvoorwaarden waren onduidelijk. Op mijn vraag hierover werd geen duidelijk antwoord gegeven. Uiteindelijk 14,95 Euro retourkosten betaald.

Bij online aankopen heb je 14 dagen bedenktijd, ook wel herroepingsrecht genoemd. Dit betekent dat je binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling zonder opgaaf van reden je aankoop kunt retourneren en je geld terug kunt krijgen. Bij vliegengordijnkopen moet je een retour aanvragen.

26 de junio de 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend om te horen dat het ontvangen vliegengordijn niet naar wens bleek te zijn!

Het is inderdaad zo dat een retour aangevraagd dient te worden. Hier hoeft echter geen reden bij vermeld te worden. Dit is alleen zodat wij u een retourlabel kunnen sturen als u dit graag zou willen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

IK had een bestelling zware kwaliteit…

IK had een bestelling zware kwaliteit lintjes vliegengordijn en krijg de lichtere versie toegestuurd, namelijk aan de helft van de prijs, waar ik voor de zware kwaliteit hebt betaald...

2 de junio de 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over het ontvangen vliegengordijn! Ik zie dat uw vliegengordijn wel bij de leverancier is besteld. Wij maken deze gordijnen niet zelf en laten deze altijd maken bij een leverancier met hoogwaardige kwaliteit.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Vliegengordijn

Na 4 jaar geleden een prima vliegengordijn bij deze firma te hebben aangeschaft viel het laatst aangeschafte gordijn ons tegen. De levering was prima en netjes op tijd, maar het gordijn was korter dan het voorgaande 200 cm en de bevestiging is knullig, bij het vorige gordijn zat een rail met 2 haakjes. Nu moest je zelf een railroe bevestigen waar het gordijn tussen kan, dit is bij een kunststof kozijn niet aan te bevelen.

19 de junio de 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over het ontvangen vliegengordijn. Het is inderdaad zo dat dit gordijn opgehangen die te worden met een roede, dit staat wel aangegeven in de tekst.

Als de afmeting niet klopt vragen wij altijd om foto's te sturen van het product alvorens deze is bevestigd. Dan kunnen wij nagaan wat er fout is gegaan en kijken of er een oplossing mogelijk is.

Vliegengordijnkopen.nl

8 consejos para escribir buenas reseñas.