Prima service, bij vragen per mail direct antwoord, goede prijs/kwaliteit verhouding Zal de firma zeker noemen bij familie of vrienden voor het kopen van een vliegengordijn
Consulta las opiniones de los clientes
Het product was scheef in het bovengedeelte, dat bleek pas na ophangen en inkorten. Hierdoor hingen de lamellen ook scheef en kunnen vliegen er gewoon langs. Contact gemaakt met de verkoper. Di... Ver más
Hebben voor onze achterdeur een vlieggordijn bestelt ( kattenstaart ). Gekozen voor een duurdere variant via de beoordeelde webshop. Op de foto stond een mooie vol gordijn en hier viel onze keuze op.... Ver más
La empresa ha respondido
Snelle levering en duidelijke communicatie. Maatwerkproduct is precies de bestelde maat en komt overeen met de foto's op de site. We hebben een breed gordijn besteld voor onze openslaande deuren en we... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Webcompanies B.V. is gestart in 2012, 5 jaar nadat de eerste webshop gestart is. Er kwamen zoveel webshops in 5 jaar bij dat het tijd werd om een B.V. op te richten. Webcompanies heeft ook haar eigen fysieke showroom in Zutphen.
Información de contacto
Brinkhorst 25, 7207BK, Zutphen, Holanda
- vliegengordijnkopen.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 93% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Correcte en snelle levering, prima 🙂👍
Correcte en snelle levering.
GEWOON GOED BESTELLING LEVERING.
GEWOON GOED BESTELLING LEVERING.
PRODUKT OOK GOED.
maatwerk (metalen) vliegengordijnen.
maatwerk (metalen) vliegengordijnen.
Dat is wat je besteld en voor ongeveer € 250,00 per deur ook verwacht. Maatwerk viel tegen; de ophangstrip is keurig op maat. De kettingen varieerden echter in lengte, soms te lang en soms te kort. Al met al zijn er voldoende schakels en is het eenvoudig op te lossen maar niet wat ik voor deze prijs verwacht.
Afwerking is eveneens matig.

Goed product
Goed product. Snelle levering. Gunstig geprijsd. Wij zijn tevreden
Tevreden met opmerking
Bij het ophangen is de zijkant losgekomen, waardoor ca de helft van de kralenkoorden losgekomen zijn en wirwar door elkaar op de grond lagen. Positief: het kon wel zelf hersteld worden.
Lengte komt te lang uit.
Bedankt voor je reactie! Top dat ze ingekort kunnen worden. Ik vreesde dat de kralen dan uit het koordje zouden schuiven. Maar dat is dus niet het geval? Dit kan tussen elk van de verschillende kraaltjes?

Respuesta de Webcompanies
De levertermijn werd niet gerspecteerd.
De levertermijn werd niet gerspecteerd.
Bij contact werd ik wel goed online geholpen.
De communicatie over de vertraging kon wel wat vlotter verlopen.
Qua kwaliteit van de geleverde producten ben ik heel tevreden.

Respuesta de Webcompanies
Product komt niet overeen met website
Afbeelding op website komt niet overeen met geleverde product. Klacht hierover werd niet serieus opgepakt.
Betreft vliegengordijn pvc zwaar met grote openingen tussen de stroken waar op het afgebeelde product deze netjes aaneengesloten zijn.

Respuesta de Webcompanies
Plakstrip van het klittenband lag al na…
Plakstrip van het klittenband lag al na 1 dag op de grond, had alles goed schoon en ontvet.Nu een niet bruikbaar vliegengordijn in de schuur, waardeloos.

Respuesta de Webcompanies
Ondanks ik het verkeerde bestel had.
Ondanks ik het verkeerde bestel had.
Was het makkelijker te maken dan ik dacht
Kwaliteit vlieggordijn houten kralen ondermaats
Kwaliteit houten kranen vlieggordijn slecht. Slaan vrij snel kapot tegen deurkozijn aan met windvlagen. Webshop wilde vlieggordijn niet terugnemen met argument dat hout een natuurproduct is en daar voorzichtig mee om moet worden gegaan.
Mooi houten kralengordijn met zacht hout, wat daarom niet geschikt is al vlieggordijn. Prijs-kwaliteit laat te wensen over.
Ik had wel een snelle reactie, dus daarom twee sterren.

Uitstekende kwaliteit
Levering was vlot. Wat onduidelijkheid over track & trace code. Mooi gordijn en goede zware kwaliteit. Makkelijk op te hangen: wij hebben dubbelzijdig tape gebruikt ipv de bijgeleverde schroefjes.
Snelle levering makkelijk te monteren .
Het vliegengordijn is prima alleen is…
Het vliegengordijn is prima alleen is een van de magneetjes onder al afgebroken.

Kattenstaart vliegengordijn…
Ik had in het verleden al een kattenstaart gordijn gekocht bij dit bedrijf, ik wilde precies dezelfde hebben. Mail gestuurd en het bedrijf reageerde snel en correct op mijn mail, zij konden mij vertellen welke ik in het verleden had gekocht en kreeg er gelijk informatie bij over beschikbaarheid en wanneer deze er weer zou zijn. Het is een prima vliegengordijn. Wel lijkt de kwaliteit van de eerste, (1 jaar geleden gekocht), beter. Dit kattenstaart gordijn lijkt gemakkelijker uit te vallen. Ofwel, na het op maat maken moet er een flink stuk gebrand/ gesmolten worden om het vast te laten zitten. Maar het blijft een prima gordijn en houdt 95% van de insecten buiten. Er werd wel, in tegenstelling tot de eerder geleverde gordijn een mooie opbergtas bij geleverd. Ik ben er blij mee.
Klantonvriendelijke service, retourneren kost je geld
Ik heb op basis van de foto die deze webwinkel plaatst een zeegroen draadjesgordijn 200 x 200 cm aangeschaft. Op die foto is goed te zien dat de draadjes diverse schakeringen groen hebben. Dat vond ik mooi. Het gordijn bleek echter slechts 1 kleur groen te hebben. En dat vond ik niet mooi. Dus mailde ik het bedrijf met de klacht over de niet kloppende foto en verzocht ik hen of het mogelijk was om het gordijn om te ruilen voor een beige variant. Ik stuurde een screenshot mee van de webfoto versus het geleverde product.
De service medewerker Luuk vond dat het aan mijn scherm lag dat ik er verschillende kleuren groen in zag. En dat het niet te maken had met de kwaliteit van de foto die zij zelf geplaatst hebben.
Ik kon het product terugsturen maar moest zelf de verzendkosten betalen. Wat ik vreemd vind gezien het feit dat mijns inziens het bedrijf iets anders levert dan op hun webpagina's te zien is. De toon van de mail was ook niet bepaalt vriendelijk. Ik had namelijk gevraagd of hij een screenshot kon opsturen van hoe het product er dan op zijn beeldscherm uit zag. Met de opmerking dat ik er benieuwd naar was.
Daarna kreeg ik simpelweg een mail dat ik het pakket op mijn eigen kosten kon retourneren. Verder niets.
Vervolgens heb ik het pakket keurig teruggestuurd op mijn eigen kosten. Met nogmaals het verzoek om te ruilen. En wat schetst mijn (2e) verbazing: of ik maar weer even de volledige kosten van een tweede gordijn wil betalen!!!! Inclusief weer verzendkosten!!! Alsof ik niet het geretourneerde gordijn al twee weken geleden al betaald heb.
Ik had diverse producten op de website gezien die ik nog zou willen bestellen. Daar zie ik nu maar van af. Wat een totaal klantonvriendelijk bedrijf. Mijn advies: niets kopen maar ergens anders gaan zoeken.

Top service.
Lekker makkelijk online bestellen en snelle levering. Op zondag besteld en dinsdag in huis. Top👍
Slechte kwaliteit, maar geen retourrecht.
Ik bestelde twee vliegengordijnen.
Ik heb éen van de vliegengordijnen uit de verpakking gehaald, en geconstateerd dat de kwaliteit zeer slecht was en de opgegeven maat niet klopte.
Daarna heb ik zorgvuldig geprobeerd het gordijn weer netjes op te rollen, maar dat bleek onmogelijk. Alleen in het originele productieproces krijg je de plastic stripjes weer perfect opgerold.
Ik heb de gordijnen terug gestuurd.
Luuk van Vliegengordijn.nl liet weten dat het niet correct opgerolde gordijn niet terugbetaald zou worden.
Schandalig.
Het argument dat het vliegengordijn niet in originele staat is opgerold gaat niet op. Als het mogelijk zou zijn dan zou Luuk het zelf wel even gedaan heben
Ik heb het recht van retour. Het product is ongebruikt en onbeschadigd. Het is alleen niet meer in originele staat te verpakken.
Als een product niet terug gestuurd kan worden zoals het is verstuurd, verkoop het dan niet!
Het probleem dat het gordijn niet in originele staat kan worden opgerold schuift men naar de klant. Daarmee ontzeg je in feite de klant zijn retourrecht.
Luuk bood aan het gordijn op mijn kosten weer naar me op te sturen.
Ik ga natuurlijk niet wéér betalen voor de verzendkosten van een knullig hoopje plastic strips en ik ga er ook niet voor vanuit Leidschendam naar Zutphen rijden.
Ik heb een klacht ingediend bij de Klantenservice, maar ondanks twee extra mails nooit meer iets gehoord.
De kosten van het andere gordijn zijn ook nooit terugbetaald.
Ik zou deze firma vermijden!! Als je er iets koopt dat niet deugt dan ben je de sigaar want je hebt geen retourrecht.
Naar aanleiding van de reactie werd ik door Trustpilot in de gelegenheid gesteld mijn review aan te passen. Dat doe ik graag door één ster te wijzigen in nul sterren. De reactie is namelijk onzinnig. Strak verpakt in de folie is het onmogelijk te zien dat de plastic strips van het gordijn van een armetierig speelgoedplastic zijn gemaakt, en ook niet dat de opgegeven maat niet klopt. Om het te kunnen beoordelen moet je het ‘gordijn’ uitrollen en daarna is het niet meer mogelijk het op dezelfde manier weer op te rollen. Als dit wél zou kunnen, dan zou de verkoper dat toch wel even doen. Toch? Makkie, toch? Kleine moeite, toch? Of toch niet….??! Op het moment dat Vliegengordijn het gordijn opstuurt weet men al dat het nooit meer in originele staat geretourneerd kan worden. Daarmee wordt het retourrecht de facto aan de klant ontzegd. Wat vind Thuiswinkel.org hiervan?
Hoe het ook zei: vermijd deze webwinkel,!
P.S.: Van de betaalde € 30,89 heb ik € 3,99 terug gekregen. Ik ben dus € 26,90 armer en ik heb geen vliegengordijn. Mijn volgende stap is mijn ervaring door te sturen aan de Consumentenbond ten behoeve van de rubriek Stekeligheden.

Respuesta de Webcompanies
Werkt goed is nog heel ivm de katten…
Werkt goed is nog heel ivm de katten bij de gamma was hij zo kapot door de katten
Mooie vlieggordijnen voor aantrekkelijk prijzen
Mooie vlieggordijnen voor aantrekkelijk prijzen.
De levering was super snel.
De montage was heel eenvoudig.
Absoluut een aanrader!!~!