Het was echt een fantastische ervaring. Mijn vriend mocht zelf vliegen en ik mocht mee als passagier. De piloot die met ons mee was, was echt heel aardig en enthousiast. We waren erg onder de indruk e... Ver más
Joe is an amazing instructor he really made the day amazing and gave great advice and guidance, If your not sure where to go. Then go here you won't be disappointed all the staff are so friendly and n... Ver más
Deze cursus heeft oprecht enorm goed geholpen tegen mijn (misschien wel extreme) vliegangst. Voorheen had ik altijd zo veel spanning voor het vliegen dat ik niks wilde eten en ziek werd van de angst e... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Vliegles en parachutespringen voor iedereen. Geef een vliegles cadeau of kom zelf vliegen. Locaties in heel Nederland. Geen ervaring nodig. Al 39.000+ keer gekocht. Gratis omruilen.
Brabantsestraat 13, 3812 PJ, Amersfoort, Holanda
- 0337620876
- info@vliegles.nl
- vliegles.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
GEWELDIGE ERVARING MET EEN SUPER…
GEWELDIGE ERVARING MET EEN SUPER HUMORISTISCHE ATTENTE TOP PILOOT JO!!!
Super gaaf!
Een erg boeiende ervaring met een gedreven instructeur. Het instrumentarium begrijpen en bedienen tegelijk is best pittig. Het drukpak is zeer rëeel en indrukwekkend. Kortom. Top!
Zeker doen.
Unieke ervaring, herinnering die je lang bij blijft!
De vliegles was echt een geweldige ervaring! De aanmelding verliep soepel en duidelijk, wat meteen een goed gevoel gaf. Het was extra leuk dat twee collega’s achterin mee konden vliegen, dat maakte het echt een gedeelde beleving. Piloot Björn legde alles helder en rustig uit. Kortom: een aanrader voor iedereen die eens zelf wil ervaren hoe het is om te vliegen!
Realistische vliegbeleving
Realistische vliegbeleving, erg goede begeleiding met veel uitleg tijdens de vlucht. En je hebt veel verantwoordelijkheid om de vlucht goed uit te voeren, dat maakt het een mooie ervaring
Bijzondere ervaring
Bijzondere ervaring. Ik had dit kado gegeven aan mijn broer. Hij heeft een supermiddag gehad. En ik met mijn neefje die achterin zaten ook.
Alles perfect geregeld
Alles perfect geregeld, en een mooie ervaring rijker
Zelf vliegen in een cessna is geweldig!
Zelf vliegen in een cessna is geweldig! En ondertussen ook veel geleerd over het besturen.
Pas op!
Door de eerste annulering vanwege het weer de verkeerde houdbaarheid onthouden. Nul coulance, pas op want ze boren je zo een hele hoop geld door de neus. Coulance en meedenken is een keuze, geen regel waar je je achter moet verschuilen.

Respuesta de Vliegles.nl
Superleuke ervaring
Superleuke ervaring, de piloot nam de tijd om uitleg te geven van het gehele vliegtuig, hierdoor kreeg je nog meet beleving.
Vliegles
Op 11 april 2026 mijn eerste vliegervaring gehad in een Chesna. Mijn zoon en dochter vlogen mee. Het was nog maar de vraag of het door kon gaan die dag i.v.m. wat te onstuimige weersomstandigheden in de middag. Daarom in ieder geval de vliegles wat naar voren gezet door de organisatie. Na telefonisch contact op die dag toch gegaan en de vlucht kon gelukkig doorgaan.
Na en korte briefing van de piloot, kon het avontuut beginnen.
Goede begrijpelijke uitleg en antwoord op al onze vragen tijdens de vlucht. Door de toch wel instabiele lucht moest ik redelijk wat corrigeren, maar dat maakte het extra leuk maar ook inspannend. Ik kreeg alle vertrouwen van de piloot en heb het hele stuk in de lucht kunnen sturen. (Uiteraard werdt het opstijgen en landen door de piloot gedaan). Dat smaakt naar meer!
Prachtige ervaring en een aanrader om kado te geven!!!!
Ik adviseer
Mooie ervaring
Mooie ervaring, goede informatievoorziening en een hele leuke piloot met veel humor. Topdag!
Gaaf om eens mee te maken
Gaaf om eens mee te maken! Je hebt volledige controle en mag redelijk scherpe manouvres uitvoeren. Neem wel zelf een action-cam o.i.d. mee want ze maken geen video's of foto's voor je, ook niet tegen betaling zoals bij Skydiven.
Super leuk !
In 1 woord GEWELDIG!!
De ervaring die ik hier heb opgedaan overtrof al mijn verwachting. Professioneel en oog voor detail.
Jij bent op dat moment het middelpunt.
Een ervaring om nooit te vergeten. Gewoon in 1 woord GEWELDIG!!
1 op 1 instructies F16 simulator
1 op 1 instructies. geen moment verveeld omdat het een intensieve training is. ook als toeschouwer is het fantastisch om mee te maken. je kunt de piloot en de instrumenten goed zien en de projectie is goed. voor de piloot is het nog intensiever. de instructeur is duidelijk en geduldig. de missies realistisch. wij hadden 2 uren en dat was al kort. 3 uurs training geeft veel meer plezier en de 1 uurs zou echt te kort zijn; dan mis je te veel en zou alles afgeraffelt moeten worden en dat zou zonde zijn.
Fantastische middag
Fantastische middag. Goede instructeur. Prima vermaakt.
Ik was vooraf heel zenuwachtig
Ik was vooraf heel zenuwachtig. Maar door de goede uitleg en hulp was daar op de dag zelf niks meer van over. En was het gewoon een geweldige ervaring. Ik raad het zeker aan om hier je tandemsprong te maken.
Fantastische ervaring! TOP TOP TOP
Fantastische ervaring, fijn begeleid.