Vliegles.nl Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het was echt een fantastische ervaring. Mijn vriend mocht zelf vliegen en ik mocht mee als passagier. De piloot die met ons mee was, was echt heel aardig en enthousiast. We waren erg onder de indruk e... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De vliegles was echt een geweldige ervaring! De aanmelding verliep soepel en duidelijk, wat meteen een goed gevoel gaf. Het was extra leuk dat twee collega’s achterin mee konden vliegen, dat maakte he... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Joe is an amazing instructor he really made the day amazing and gave great advice and guidance, If your not sure where to go. Then go here you won't be disappointed all the staff are so friendly and n... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Deze cursus heeft oprecht enorm goed geholpen tegen mijn (misschien wel extreme) vliegangst. Voorheen had ik altijd zo veel spanning voor het vliegen dat ik niks wilde eten en ziek werd van de angst e... Ver más

Información sobre la empresa

1. Centro de recreación

Escrito por la empresa

Vliegles en parachutespringen voor iedereen. Geef een vliegles cadeau of kom zelf vliegen. Locaties in heel Nederland. Geen ervaring nodig. Al 39.000+ keer gekocht. Gratis omruilen.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

236 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

48 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Zeer praktijkgericht

Ik ben van tevoren benaderd met de vraag wat mijn doel was. Dit is zeer nuttig want afgaande op mijn antwoord past de cursusleider de cursus op maat aan.
Ik wilde graag weten of de drone een uitbreiding op mijn hobby (fotograferen) kan zijn Door een mooie combinatie van theorie en praktijk doe je voldoende kennis op om bovenstaande te bepalen.

4 de julio de 2023

Super zweefvliegen

Super leuke eerste zweefvlieg ervaring gehad. Goede uitleg en super mooie omgeving. We hadden goed weer en konden ver kijken. Hele duidelijke uitleg van het toestel en een leuke piloot

19 de mayo de 2023

Superfijne leeromgeving

Superfijne leeromgeving. Geen haast of druk. Gewoon je eigen ervaring beleven. Voor mij was het een hele fijne en ontspannen manier om weer opnieuw kennis gemalen met vliegen, zonder stress.

13 de mayo de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Onbegrijpelijke, niet flexibele houding

Voor €150.- een cadeaubon gekocht die niet gebruikt kon worden door Corona en aanwezigheid in het buitenland. Na verlopen van bon na 1 jaar een mail gestuurd om te vragen of Vliegles zich flexibel zou kunnen opstellen zodat de bon alsnog gebruikt kan worden, maar daartoe is het niet in staat. Dat je een richtlijn hebt voor het werken met cadeaubonnen begrijp ik, maar dat je €150.- neemt zonder een vinger uit te steken en niet mee wil denken (geef bijvoorbeeld korting op een nieuwe bon of iets dergelijks) is onbegrijpelijk en maakt dat dit mijn laatste ervaring was met dit bedrijf.

12 de mayo de 2023
Logotipo de Vliegles.nl

Respuesta de Vliegles.nl

Beste Pieter,

De cadeaubonnen hebben een geldigheidsduur, dat betekent dat je binnen de geldigheidsduur gevlogen moet hebben. Je geeft aan dat je cadeaubon een geldigheidsduur had van één jaar, maar dit was in werkelijkheid anderhalf jaar.

Daarnaast schrijf je dat de cadeaubon niet gebruikt zou kunnen worden door de Coronacrisis. De agenda’s zijn echter altijd geopend geweest. Helaas heb je nooit een poging gedaan om een afspraak te maken.

Als je tijdig aan de bel getrokken had, dan hadden wij graag gekeken naar de mogelijkheden om een leuke dag voor je te verzorgen. De cadeaubon was echter al ruim 7 maanden verlopen toen je voor het eerst contact met ons opnam.

We vinden het dan ook jammer en onterecht dat je ons hiervoor verantwoordelijk houdt. We hadden je graag geholpen, maar hebben de kans niet gekregen.

We wensen je een hele fijne dag!

Team Vliegles.nl

Geweldig en Ontzettend vriendelijk

Ontzettend vriendelijk, luisteren goed en nemen je serieus. Zeer prettig gesprek en ontzettend veel informatie gekregen. De simulator was voor mij een super ervaring waar ik heel veel aan heb gehad ik mijn angsten te kunnen plaatsen. Ik zie nu uit naar mij aankomende vakantie (over 7 dagen).

29 de abril de 2023

Wat een geweldige ervaring

Wat een geweldige ervaring. Na zoveel jaren in een flight simulator gevlogen en boeken gelezen was het een ultimatum om zelf een keertje te mogen vliegen. De sfeer was heel erg prettig en kalm, en bij ontvangst krijg je al een speciaal gevoel. Het vliegen zelf was niet eens zo spannend door de kalmte die de piloot uitstraalde en oh wat was het dan ook leuk om zelf te vliegen!

Wat nou zo leuk was aan deze ervaring is dat je veel zelf mag doen en je echt zelf de piloot bent, met de ondersteuning van de gecertificeerde piloot. Dat maakt de vlucht erg bijzonder en geeft meer het gevoel van zelfstandigheid

Wat er misschien verbeterd zou kunnen worden is een duidelijker systeem van hoeveel kilo er mee kan, zodat passagiers niet zonder verassingen blijven staan met wat teleurstelling, maar er werd alles aan gedaan om dat te voorkomen wat weer een pluspunt is voor de service!

1 de marzo de 2023

Eerste vliegles

Vriendelijke piloot die de tijd nam en goede uitleg gaf over het vliegtuig en het vliegen. Het was een top ervaring!

26 de febrero de 2023

Super

Super leuk ontvangst
Lieve mensen die mijn vader die Altzheimer heeft in een ver gevorderd stadium super geholpen hebben om hem een super coole ervaring mee te geven.
Helemaal tevreden over de medewerkers en piloot.

11 de febrero de 2023
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.