Vloerdecor Zutphen B.V. Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer tevreden met het resultaat en ze denken mee in oplossingen en vloer is prima gelegd. Verder waren de mensen fijn om mee samen te werken.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij waren op zoek naar een zoveel mogelijk natuurlijk lijkende pvc vloer voor ons hele huis. We zijn hierbij zeer vriendelijk en deskundig geholpen door Emir. Het leggen van de vloer is daarna zeer va... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

In de showroom wordt deskundig advies verstrekt waarbij je als klant rustig de tijd krijgt om een keus te kunnen maken. De vaklui die de vloer zijn komen leggen hebben flink doorgewerkt en een perfek... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ben ontzettend blij met mijn nieuwe vloer ! Alles was snel en makkelijk geregeld , dat het ook in het weekend kon was ik erg blij mee. Degene die de vloer heeft gelegd heeft perfect , echt fantastis... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de pisos
  2. Tienda de decoración e interiorismo
  3. Contratista de instalaciones interiores
  4. Industria de PVC
  5. Proveedor de suelos de madera y laminados

Escrito por la empresa

Vloerdecor Zutphen is een familiebedrijf gespecialiseerd in het adviseren en leggen van luxe vloeren. We werken samen met hoogsegment leveranciers om vloeren op maat te creëren die hun unieke stijl weerspiegelen, van traditionele tegels tot moderne parketvloeren. Elke vloer wordt met zorg en aandacht voor detail gemaakt, zodat uw vloeren met vakmanschap worden gelegd.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

32 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

7 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nauwkeurig, heel mooi en tegen een hele nette prijs!

In twee dagen hebben ze op fantastische wijze de treden van onze beide trappen bekleed met PVC, afgewerkt met zwarte aluminium strips op de randen. Eén van de trappen was een open trap waarvan de treden rondom bekleed zijn. De PVC delen en alu strips zijn heel nauwkeurig en met de hand op maat gesneden. Het resultaat is echt zeer strak. Afkitten bleek niet echt nodig. Het resultaat is geweldig!!

22 de abril de 2024

Geweldig bedrijf,

Geweldig bedrijf,

Bovenverdieping en trap laten bekleden
Snelle reactie op vragen, meedenkend en oplossend vermogen ,strak en netjes gewerkt. Komen hun afspraken na en komen op tijd op de klus.Ik had zelf een fout gemaakt met het inmeten waardoor we 5 meter tekort kwamen, dit werd snel door Emir opgelost en een extra legdag ingeplant, werkte zelfs in het weekend en ‘s avonds laat door.
Een aanbeveling om door hun uw vloer te laten leggen.

3 de marzo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Keurig, snel, aardig en nette prijs!

Na eerdere slechte ervaringen met andere ‘Traprenovatie bedrijven’, een verademing om met Emir van Vloerdecor Zutphen zaken te doen!
Na belletje meteen een afspraak, snelle en keurige oplevering! En dat voor een hele nette prijs, zomaar de helft van wat anderen durven te vragen. Erg blij met het resultaat. Kan iedereen hen aanbevelen.

16 de enero de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een super service!!!!

Wat een super service!!!!
Erg betrokken, behulpzaam en de klant staat op de eerste plaats. Wij zijn erg tevreden hoe wij geholpen zijn. Aan te raden!
Grt Johan/Miriam

6 de enero de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

We zijn meer dan tevreden

We zijn zeer tevreden, wat een betrokkenheid. Niet zo maar een vloer kopen maar professioneel gelegd. Emir de eigenaar denkt mee, niets is teveel en komt zelf met ideeën. Helaas kunnen we niet meer dan 5 sterren geven. Hans en Marina, Laren.

2 de agosto de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

We kwamen tegen sluitingstijd,maar de…

We kwamen tegen sluitingstijd,maar de zaak ging weer open!heel vriendelijk en professioneel geholpen. Bezorgd op tijd en kan ook gereedschap lenen. Een aanrader voor ieder die een nieuwe vloer wil aanschaffen!
Edo en Nienke. Zutphen

7 de julio de 2023

Topzaak decovloeren zutphen

Wat een goede en leuke zaak eigenaar emir is een zeer bekwaam en vriendelijk persoon zo zie je ze niet veel meer denkt mee geeft advies en wil komen helpen als het nodig mocht zijn pvc is erg mooi ga dit zeker aanraden bij familie en vrienden

6 de julio de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer tevreden over de professionaliteit…

Zeer tevreden over de professionaliteit en advisering van de eigenaar Emir. Ondanks dat het slechts over 15 m2 ging, alle aandacht en goed mee gedacht.
De stoffeerders hebben " strak werk" geleverd.
Goede prijs/kwaliteitverhouding

2 de junio de 2023

Enorm goede service

Enorm goede service: advies aan huis, goed telefonisch bereikbaar en ze kiezen voor de mooiste afwerking. Onze vloerenlegger Emir besloot bijvoorbeeld last minute om toch alle plinten verstek te zagen omdat het beter bij het huis paste. Wij zijn enorm blij met het resultaat!

31 de marzo de 2023
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.