1. Tienda de pisos
  3. Tienda para la reforma del hogar
  4. Proveedor de suelos de madera y laminados
  5. Servicio de instalación de suelos de madera
  6. Servicio de restauración de suelos de madera

⚡ PVC - Laminaat - Parket 🏆 Lage Prijzen 🔥 Ruim Aanbod 🏠 Shop Vloeren Online Outletverkoop van PVC, laminaat en parketvloeren. Ruime keuze aan vloeren aan lage prijzen.

4,4

Levering en product picobello

Product ziet er ontzettend goed uit, in nette dozen geleverd en erg tevreden over! Daarnaast tevreden over de levering. Na de bestelling werd er contact via de e-mail opgenomen door Mats of het de volgende dag al geleverd kon worden. Dit was boven verwachting dat dit al zo snel kon. Daarbij ook telefonisch contact gehad dat hij onderweg was.

15 de abril de 2024

Good customer service

Product was not in stock but after a good, easy and satisfied communication with the customer service the order was correctly delivered.

5 de diciembre de 2023

Dag Rui,

Je pakketje had inderdaad wat vertraging. Dit hebben we je gecommuniceerd via mail. We hopen het echter snel te leveren.

Excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groeten,
Vloerendepot

Na wat problemen spullen netjes geleverd

Eerst een probleem met mail/levering. Mogelijk technisch probleem.
Vervolgens netjes en snel opgelost door Mats van Vloerendepot.

21 de octubre de 2023

Dag Marc,

We hebben geen telefoontje of mailtje van je ontvangen. Kan je aangeven over welke bestelling dit gaat? Je kan ons bereiken via vloerendepot@gmail.com.

Met vriendelijke groeten,
Vloerendepot

Slech informatie over het leveren van…

Was slech informatie over het leveren van het product waarschijnlijk door vakantie periode, ik mis een emmer lijm waar ik nog aan het wachten was maar kreeg te horen dat door de tramsporen was stuk gegaan. Verkoper heeft contact opgenomen en wordt opgelost. Best een eerlijk verkoper

15 de agosto de 2023

Respuesta de Vloerendepot

Bedankt voor uw feedback. Goed om te horen dat het probleem snel werd opgelost. Onze excuses voor het ongemak, mogelijk inderdaad veroorzaakt door de drukke vakantieperiode.